Şimdi Ara

Detaylı batarya bilgileri için hazırlanan yeni Mac uygulaması: Battery Diag

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Detaylı batarya bilgileri için hazırlanan yeni Mac uygulaması: Battery Diag



     

    Rocky Sand Studio tarafından OSX 10.9 ve üstü 64-bit işlemcili bilgisayar modelleri için hazırlanan en yeni uygulamalardan Battery Diag, yüklü olduğu cihazların bataryası hakkında ayrıntılı bilgiler verebiliyor.

     

    Mac sistemlerin üst barında çalışma gösteren Battery Diag, temel olarak cihazların toplam ve kalan batarya ömürlerini gözler önüne seriyor ve bu değerleri hem yüzde olarak hem de mAh cinsinden gösterebiliyor. Diğer birçok benzerinin aksine anlık güç kullanımı, batarya sıcaklığı, güç kaynağı ve batarya durumu gibi konularda da bilgi verebilen uygulama, farklı zevklere uygun üç farklı tema seçeneğiyle de kişiselleştirilebiliyor.

     

    Kısa bir süre için ücretsiz satılan Battery Diag uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.

     







  • Bunun ios icin olani var mi bilen arkadaslar paylasabilir mi ?

  • coconutBattery yillardir ucretsiz olan bir program ve batarya ile ilgili her seyi goruntuleyebiliyorsunuz. Ayrica coconut'ta verilerinizi kaydedip pilin sagliginin zaman icerisinde ne hale geldigini de gozlemleyebiliyorsunuz. Ayrica son surumuyle birlikte pil ve bilgisayarin uretilme tarihlerini de ayri ayri gostermesi cok iyi oldu. Bana kalirsa coconut dururken diger programlara ihtiyac yok, ozellikle de parali uygulamalarsa!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.