Şimdi Ara

Killzone: Shadow Fall'daki Her Karakter En Az 40.000 Poligon Kullanılarak Oluşturulmuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Game Developers Conference sonrasında oyun sektörüyle ilgili daha çok teknik detaylara erişme fırsatı bulduk. Killzone: Shadow Fall da bunlardan birisi oldu. Guerrilla Games'in düzenlediği mini bir konferansta yeni nesil Killzone'un teknik detayları paylaşıldı
     
        Yapılan açıklamalara göre Killzone: Shadow Fall'daki her bölüm, Killzone 3 bölümlerine nazaran 10-100 kat aralığında daha geniş alana sahip. Belirtilenlere göre her bölümde 200 adet statik ışıklandırma kullanıldı. Oyunun en geniş haritasının ise 8 kilometre olduğu belirtiliyor.
     
        Karakter ve binalara geldiğimizde ise, oyundaki her karakter, en az 40.000 poligon kullanılarak oluşturuldu. Daha önce böyle bir veriye sahiptik fakat bunun sadece ana karakterlere ait olduğu düşünülüyordu. Oyundaki binaların toplamında ise 683.334 adet blok parçaları kullanıldı.
      
        Poligon açısından bazı örnekler vermek gerekirse The Order: 1886'nın ve Star Citizen'in ana karakterleri, 100.000 poligon kullanılarak oluşturuluyor. Bu, gelecekte ne kadar detaylı karakter modellemeleri görebileceğimizin bir göstergesi.
     








  • The Order 1886, infamous second son, Killzone Shadow Fall, MGS en üstün teknikleri kullanan Next gen oyunlar. Hepsi türünde en iyisi harika görünüyor.
  • Sevgili Guerrilla games iyisiniz hoşsunuz ama o ilk E3 te gösterdiğiniz Shadow Fall grafiklerini kıstıktan sonra poligon moligon yok efendim aslında şöyle teknik detayları var muhabetleri biz gerçek oyunculara yemez gülüm. Önce adam olunda söz ile filiyatınız bir olsun sonra eüeü diye geveleme gereği duymayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    The Order 1886, infamous second son, Killzone Shadow Fall, MGS en üstün teknikleri kullanan Next gen oyunlar. Hepsi türünde en iyisi harika görünüyor.

    Sen oyun görmemişsin misafir Ryse oyna da gözlerin bayram etsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    The Order 1886, infamous second son, Killzone Shadow Fall, MGS en üstün teknikleri kullanan Next gen oyunlar. Hepsi türünde en iyisi harika görünüyor.


    listeden o killzone u çıkartırsan söylediklerin doğru olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.