Şimdi Ara

Game Of Thrones'mi Spartacus'mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hangisi daha sürükleyici önce hangisinden başlamalıyım



  • İkiside harikadır bence spartacus aksiyon sürükleyicilik olarak çok daha iyi.Spartacus e başla.
    Hem game of thrones un 4. sezonu daha yeni başlıyacak 4. sezon tamamlanana kadar spartacus ü bitirirsin.Bitirincede game of thrones un 4 sezonunuda soluksuz izlersin..
  • Spartacus daha ağır basıyor gerek oyunculuk gerek kadro bakımından ama bu tür diziler arasında 1. Spartacu 2. Game Of Thornes derim.
  • GoT der giderim
  • Spartacus tabikide

    Game of Thrones kadar şişirilen bir dizi görmedim
  • Bir izleyicisi olarak; Game of Thrones'un gereğinden fazla şişirildiğini düşünüyorum. İsmine bakıyorsun "Taht Oyunları" konuya bakıyorsun; 7 krallık ve aralarındaki taht savaşları. "Ulan ne aksiyonlu olur be, 7 krallık birbirini yer şimdi" diye, diziye başlıyorsun, Ama bakıyorsun; dizinin %95'inde sadece diyalog var. 3 sezon oldu; Daha adam akıllı, isminin hakkını veren bir sahneyle zor karşılaşmışımdır. Onu bırak; İkili mücadeleyi bile zor görüyoruz. Dolayısıyla her anı aksiyon, her anı heyecan olan Spartacus'la karşılaştırmam bile bu diziyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 23 Mart 2014; 18:13:49 >
  • Spartacus efsanedir.
  • Spartacus'tan başla bence.
  • Sizi ve dizileri küçümsemek gibi algılamayın da bu dizileri nasıl izliyonuz la ? Cinselliği çıkarsak 10-15 dk sürecek nerdeyse bir bölümü. Bu dizilerden daha iğrenç birşeymi var.Sürekli sevişme sürekli sevişme, bunlar kadar iğrenç dizi yok. O işlere çok meraklı olsam açarım onun için özel çekilen videoları çok mu zor. Dizilerin konusu kim kime vermiş olsa anlıcam ama saçma bir şekilde ikisininde konusu savaş
  • Spartacus daha heyecanlı ve daha sürükleyici bence. Game of Thrones bir bölüm güzel bir bölüm sıkıcı oluyor bazen.
  • sürükleyici olarak spartacus

    ama spartacus bittikten sonra game of thrones da izle derim

    ayrıca rome dizisini de kesinlikle izle derim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ambarad

    Bir izleyicisi olarak; Game of Thrones'un gereğinden fazla şişirildiğini düşünüyorum. İsmine bakıyorsun "Taht Oyunları" konuya bakıyorsun; 7 krallık ve aralarındaki taht savaşları. "Ulan ne aksiyonlu olur be, 7 krallık birbirini yer şimdi" diye, diziye başlıyorsun, Ama bakıyorsun; dizinin %95'inde sadece diyalog var. 3 sezon oldu; Daha adam akıllı, isminin hakkını veren bir sahneyle zor karşılaşmışımdır. Onu bırak; İkili mücadeleyi bile zor görüyoruz. Dolayısıyla her anı aksiyon, her anı heyecan olan Spartacus'la karşılaştırmam bile bu diziyi.

    Biraz sert bir yorum olumş ama ben de katılıyorum.

    Got çok şişiriliyor.
  • Spartacus: Oturtur aldırır çerezini kolanı izletir gaza gelirsin tüm hormonların tavan yapar gece yatağa mutlu mesut girer ulan ne bölümdü diye uyutur

    Game Of Thrones: Oturtur beynini yakar yediğin içdiğin çerezi kolayı unutturur sana, hatta daha da meraklandırıp ulan bu nasıl bir hayal gücü nasıl bir senaryo diye internette araştırma yapmana sebeb olur, belki kitabını aldırtır sana, sonra iksini birden takip ettirir ve yazardaki hayal gücüne imrenerek bakmana sebeb olur, gece rahat rahat uyuyamazsın kafandan senaryolar olasılıklar döner durur, ertesi gün başka izleyen yada kitabını okuyan birini bulmaya iter seni, ve bulabilirsen o arkadaşla saatlerce tartıştırır.. O iki arkadaş ortak bir kanıya vardığınız anda gelecek bölümlerde ikinizide mal eder, ulan harbiden ya nasıl aklımıza gelmedi dedirtir size yada ''oha nasıl oldu''..
    O beğenilmeyen ''sıkıcı diyalogları'' kaçırdığınız an ulan nasıl olmuşdur diye eski bölümleri izlettirir size,'' heaaa tamam harbiden yaaa bak burda bunu demek istemiş'' dedirtip o diyalogları kaçırdığınıza pişman eder sizi. En güzelide mutlu olamassınız yada atamassınız içinizdeki enerjiyi spartacuse kıyasla, ohhh lan iyi oldu dedirtmez size asla dizi, yada deseniz bile büyük ihtimalle diğer bölümde ağzınıza kürekle vurur GoT, ve siz yine ağzınızın kenarında kalmış çekirdek kabuğuyla söve söve yeni bölümü beklersiniz





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 24 Mart 2014; 4:56:44 >




  • Yorumum yanlış anlaşılmasın; Ben Rome dizisini de izlemiş biriyim. Rome'da diplomasi ve diyalog üstüne kuruludur. Savaşlar üstünkörü geçilir. Hatta 3 sezondur GOT'ta olan aksiyon Rome'da yoktur. Fakat ondan aldığım keyfin binde birini, anca alıyorumdur GOT'tan. Hiçbir yapımın, bu kadar reklam yapıp, ara verdiğini de hatırlamıyorum. 3 sezonu net 3 sene de izledik. Çektiğin; 10 bölümden, maksimum 42 dakikalık bölümler. Ama maşallah senelik ara veriyorlar, önceki sezon neler oldu, nerede bitti unutuyorsun. Olaylara vakıf olamıyorsun. Dünyasına ve kitaplarına hiç bir sözüm yok. İstesem de olamaz, okumadım çünkü. Fakat dizisi konusunda, tatmin edici bir seviyede olduğunu düşünmüyorum.
  • GoT der giderim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOT'un bir tek 9. ve 10. bölümleri heyecanlı oluyor, Spartacus baştan aşa heyecan (x sahnelerden dolayı değil).. 2 Diziyide beğenerek izliyorum ama benim gözümde spartacus 2 seviye yukarıda.. Gelmez onun gibi dizi artık gibi geliyor bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 24 Mart 2014; 10:58:30 >
  • İki dizininde kitlesi farklı...
    Spartacus, eğlence, heyecan üzerine işlenmiş bir dizi.
    G O T daha farklı bir kitleye hitap ediyor... Bence GOT on kat daha iyidir Spartacus den... Ama Spartacus de iyidir. İzlersin, eğlenirsin, vakit geçirirsin.
    GOT üzerine tartışılacak, konuşulacak çok şey vardır her bölümün ardından.
    Taht oyunları deyince, savaşı anlayanlar yanılırlar.. Tarihdeki savaşlara bakın. Öyle pat diye savaş olmaz. Bunun bir arka planı, diplomatik görüşmeleri, göz dağları vardır.
    Kölelerden ordu kurdum, Roma' yı yıkacağım.. Nereye yıkıyorsun kandıralı
    Roma, uzun süre Spartacs ve tayfasının yaptıklarını görmemiştir bile.. Umursamamıştır. Umursadığında da, ortadan kaldırmıştır.
    Bence hikaye Roma tarafından anlatılmalıydı..





  • Game of Thrones'u korumak gibi olmasın ama Spartacus'da nasıl bir oyunculuk gördünüz onu anlamadım? Andy'den sonra oyuncu diyebileceğim bir Manu bir de Dustin vardı. Gerisini zaten aksiyon sahneleri ve kurgu kurtarıyordu. Yine game of thrones'u korumak gibi olmasın ama Game of Thrones'un kadrosu daha kaliteli. Oynayan oyuncular daima bu pazar içinde olan oyuncular. Gerek dizi gerek filmlerde olsun.

    Game of Thrones fan boy'luğu yaptım resmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tranquillity

    Game of Thrones'u korumak gibi olmasın ama Spartacus'da nasıl bir oyunculuk gördünüz onu anlamadım? Andy'den sonra oyuncu diyebileceğim bir Manu bir de Dustin vardı. Gerisini zaten aksiyon sahneleri ve kurgu kurtarıyordu. Yine game of thrones'u korumak gibi olmasın ama Game of Thrones'un kadrosu daha kaliteli. Oynayan oyuncular daima bu pazar içinde olan oyuncular. Gerek dizi gerek filmlerde olsun.

    Game of Thrones fan boy'luğu yaptım resmen.

    Got her zaman iyidir hoam




  • sonuçta ikisinide izleyeceksin got devam ettiğine göre bitmiş olan spartacus ile başla. ben ikisinide aynı anda izliyordum spartacusu bitirdik şimdi got yeni sezonunu bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.