Şimdi Ara

Simfer Saçmalıklar Silsilesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni evlenicem kısmetse mayıs ayında. Yeni ev yaptık ettik döşedik. Gittik mutfakta simfer dedik. Ankastre set aldık ocak fırın ve davlumbaz şeklinde.

    Davlumaz 8639 SM modeli. İster bacalı ister filtreli kullanım. Bugün servis kuruluma geldi. Davlumbazın yanında carbon filtreyi vermiyolarmış. Öyle demişler. 70TL ücret karşılığında getiriliyomuş. Para verildi fakat ne zaman geleceği belli değil demişler. Davlumbazın filtresi nasıl verilmez yanında? Bu nasıl bi saçmalıktır?

    Ayrıca montajı yapacak elemanlar duvarda delikte yokmuş yaaaa gibisinden gevşek gevşek konuşmuşlar. Gerizekalı herif davlumbazı görmeden kim ne diye duvarı delsin? Hadi diyelim biz delicez kutuyu açıp davlumbazı çıkarsak garanti dışı diye zırvalıcaksınız bu seferde? Bu nasıl bi aptallıktır ya?

    Nasıl bir hizmettir? Sıfır ürün alıyosun montaja gelen elemanlar dengesizin önde gideni. Aldığın fırının içinden filtresi çıkmıyor?!

    Ayrıca bu aklı evveller filtresi yok diye davlumbazın duvara montajınıda yapmamışlar?! Bu nasıl bi aptallıktır ya? Varmıdır bunun bi izahı?

    Şikayetvar'a mesaj yazdım. Simfere mail attım. Pazarteside arayıp görüşücem genel merkezle.

    Bu aptallıklara bi son verirler mi? Yoksa silinmez pisliğemi bulaştık?! Simferi seçmekle hatamı ettik?



  • bu yaklaşım sadece simfere has değil biz toplum olarak bozulmuş dejenere olmuş eğitimsiz kalmış bir yapıdayız sebebi bu fırını ocağı boş verin evinize ne alırsanız alın benzer sıkıntıları yaşarsınız çünkü servisi veren adamın çapı kalitesi belli şu an ev yaptırıyorum adam duşa kabin takıyor montajda suyu açtı su bir tarafa göllenme yapıyor, usta bu olmadı diyorum hep böyle olur diyor çıkar su terazisini bak dedim baktı yamuk takmış düzeltti demesem öyle kalacak, pimapen taktırdım cam açıldığında kendiliğinden sonuna kadar açılıyor bu olmadı diyorum yok bu normal diyor bunu evine yaptırırmısın diyorum ses yok, size gelen ustanın aklı fikri ahlakı neyse benim gördüğüm ustalarında aklı fikri ahlakı birebir aynı yıllar evvel hormonlu domates eken bir çiftçiye muhabir soruyor neden ekiyorsun bu zararlı diyor çiftçinin cevabı ise sizin simfercilerin mantığında ''sanki ben mi yiyecem a....na goyyim''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 23 Mart 2014; 19:14:30 >
  • Serefsizlerin alayi bu mantikta. Cok dogru diyosun.

    Yeni ev yaptirdim bende ne cektigimizi allah biliyor. Gelip olcu aliyolar buna gore yapiyolar ama yinede duzgun yapamiyolar ondan sonra abi duvar yamuk o yuzden diyolar. Lan gerizekali duvar yamuksa yamuk sanane? Sen sifirdan olcu alip urun yapiyosun. Aldigin olcuye gore yapsana. Tezgaha mermer yaptirdik yine ayni. Serefsizlere is ogrettik. Surayi sole kes burayi bole kes sura sole olsun diye diye yaptirdik aaaaa abi dogru diyosun ya diyolat hayvanoglu hayvanlar.

    Hangi is olursa olsun hemen hemen hepsi bu mantikta. Aldiklari paralari gule gule yemesinler insallah.

    Ev yaptiriyosun para veriyosun bide bu serefsizlere laf anlatip is ogretiyosun.

    Allahsizlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pimasla Baca daha iyidir ben oyle yaptim imkan varsa karbon filitre hikaye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazpanyol

    Pimasla Baca daha iyidir ben oyle yaptim imkan varsa karbon filitre hikaye

    En azından bi deneyelim diyoruz şimdilik. Dolabı kes duvarı kır vs hem görüntü hemde uğraşı açısından beklesin dedik.

    Bakalım filtreye kavuşabilirsek tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.