Şimdi Ara

ÖDÜLLÜ FİFA 14 CHAMPİONS LEAGUE TURNUVASI | [SONUÇLANDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
4
Favori
4.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar! Daha önce yaptığım Şampiyonlar Ligi son 16 Turnuvası sona erdi ve yeni turnuvamız hepimize hayırlı olsun.

Katılmak isteyen arkadaşlar aşağadaki kuralları ve turnuva işleyişi hakkında yazılanları okuyup kabul etmelilerdir.

Turnuvamız ücretlidir, turnuva sonunda ilk 2 ye giren arkadaşlara ödüller verilecek. (Ayrıntılar aşağıda)

KATILIMLA İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLER

-Lig toplam ben dahil 16 kişiden oluşacak.
    -Turnuva ücreti olan 10 lirayı herkes takım kurasından önce yatıracak. Toplanan para turnuva sonunda ödül olarak dağıtılacak.
    -Takımların belirleneceği kurayı random.org üzerinden yapacağım ve videosunu ilk mesaja ekleyeceğim.
    -Takımları belli olan kişilerin takımlarına itiraz hakkı olmayacak.
    -Turnuvadan ayrılmak isteyen kimsenin ücreti geri ödenmeyecek.
    -Katılmak isteyen kişilerin "PSN: , İsim: , Yaş:" şeklinde forum sayfasına mesaj atması yeterlidir.

TURNUVA KURALLARI

-Maçların yarı süresi 7 dakika ve maçlar takımların kadroları online olacak şekilde oynanacak.
    -Belirlenen süreler içerisinde maçını yapmayan kişiler hükmen 3-0 malup sayılacak. Eğer maç yapması gereken iki kişiye de ulaşılamazsa maç 0-0 berabere sayılacak.
    -Üst üste iki maçını da yapmayan arkadaş turnuvadan çıkarılacak ve yerine yedeği alınacak.
    -Maç sonuçları forum sayfasına mesaj olarak yazılacak.
    -Maç esnasında kopma veya başka nedenlerden dolayı maç yarım kalırsa maç tekrar oynanırken oyun kaldığı yerden devam edecek. ( Örneğin dk 50 de maç 2-0 giderken, yarım kalırsa yeniden başlayan maç 2-0 gibi başlayacak ve 40 dakika oynanacak.)
    -Aynen şampiyonlar liginde olduğu gibi deplasman kuralı uygulanacak. Deplasmanda atılan goller değerli olacak yani.
    -Turnuvada sorun çıkaran, yenilgiyi kabullenemeyen kişiler diskalifiye edilecek.
    -16 takım dolduğunda 5 kişi de yedek olarak alınacak.

Arkadaşlar amacımız ödül kazanmak veya hırs yapıp birinciliğe oynamak olursa turnuvadan beklediğimizi alamayız. Amaç güzel bir ortam olsun, hoş bir muhabbet olsun. Eğlenmemize bakalım. Herkese kolay gelsin.

KATILAN ÜYELER (PSN / DH Nick / İsim / Yaş / Takım)

1) thecatchertr / the catcher / Can Arı / 20 / Real Madrid (Katılım ücreti ödendi.)
    2) bugrasnmz1907 / juzam1907 / Buğra / 28 / AC Milan (Katılım ücreti ödendi.)
    3) Afr0oo_ / Afr0oo / Cihan / 21 / Arsenal (Katılım ücreti ödendi.)
    4) PerenaL14 / ank_yer_6 / Alp / 18 / Atletico Madrid (Katılım ücreti ödendi.)
    5) turee00 / turee00 / Mustafa / 18 / Manchester City (Katılım ücreti ödendi.)
    6) Evrendk / Evo99 / evren / 24 / Chelsea (Katılım ücreti ödendi.)
    7) anilovski96 / anilcelebi97 / Anıl / 18 / Schalke 04 (Katılım ücreti ödendi.)
    8) Calindir / JoseManuel / Yasin / 24 / Manchester United (Katılım ücreti ödendi.)
    9)metinhasalTR / mhasal / Metin haşal / 22 / Galatasaray (Katılım ücreti ödendi.)
    10) hasanaktasTR / black_95 / Hasan Aktaş / 19 / Bayer Leverkusen (Katılım ücreti ödendi.)
    11) hakancur_tr / speedy_gonzaless / Hakan / 28 / Olimpiakos (Katılım ücreti ödendi.)
    12) sinanakyuzts /yattarafc / sinan / 28 / Bayern Münih (Katılım ücreti ödendi.)
    13) Einstein_DH / Einstein was here / Tolga / 16 / Zenit St. Petersburg (Katılım ücreti ödendi.)
    14) muratvarsat / mvarsat / Murat Varsat / 37 / FC Barcelona (Katılım ücreti ödendi.)
    15) yousouf21 / MİSHİMA / Yusuf / 25 / Borussia Dortmund (Katılım ücreti ödendi.)
    16) Satcha54 / expulse / Osman / 27 / Paris Saint-Germain (Katılım ücreti ödendi.)

NOT: Turnuva ücreti olan 10 lira pazartesi günü yani 31 mart mesai bitimine kadar yatırılmadığı takdirde yatırmayan kişi diskalifiye edilecektir.

Yedekler

17) gandalf__35 / emre343434 / Ebubekir / 29
    18)
    19)
    20)

Kura Videosu

Bir üst tura yükselen arkadaşlar arasında kura çekeceğim:

@turee00
    @speedy_gonzaless
    @ank_yer_6
    @black_95 (Yeni nicki @AktasEntertainment)
    @mhasal
    the catcher
    @Afr0oo
    @Einstein was here

ÇEYREK FİNAL SONUÇLARI :

KURA VİDEOSU:

YARI FİNALLER:

YARI FİNAL MAÇLARI EN GEÇ PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 23:59 A KADAR OYNANMALIDIR. AKSİ TAKDİRDE MAÇINI YAPMAYAN KİŞİ DİSKALİFİYE OLACAKTIR. ÇEYREK FİNAL MAÇLARININ YARI SÜRESİ 8 DAKİKADIR. ŞİMDİDEN İYİ EĞLENCELER.

Yarı Final Sonuçları:

@mhasal ve @turee00 ı kutluyorum. Finalist oldular finalde Galatasaray-Manchester City karşılaşması olacak.

Final Maçlarının yarı süresi 10 ar dakika olacak. eğer 2 maçın skoru da aynı şekilde biterse yani yenişememe durumu olursa yeniden 2 maç yapılacak. Şimdiden güzel bir final olması dileğiyle.

Not: İnternet hızlarınız yeterse canlı yayınlayabilirsiniz.

..::ÖDÜLLER::..

1. OLAN KİŞİYE:

ORJİNAL SONY ŞARJ İSTASYONU

2. OLAN KİŞİYE:

PS4 DİKEY STAND

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the catcher -- 16 Nisan 2014; 19:52:40 >

• Psn bugrasnmz1907
    Yaş 28
    İsim Buğra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ınıgltreden arsenal lıverpol mencıstır untıd mencıstır cty chelsea

italyadan juventus mılan ınter napolı

ıspanyadan real madrıd barcelona at madrıd

frace psg monoco

porto benfıca

bu 16 takımlı bı şampyonlar lıgı daha ıyı bence olur ucretde 20 tl olsun

bunlar benım nacızane gorusum
  • Görüşünüz için teşekkür ederim hocam ancak ben katılım konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak dediğiniz gibi bi sıkıntı olursa başka bir şeyler düşünebiliriz. Alımlara devam yani. isterseniz yazabilirim sizi.

Orijinalden alıntı: the catcher

Görüşünüz için teşekkür ederim hocam ancak ben katılım konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak dediğiniz gibi bi sıkıntı olursa başka bir şeyler düşünebiliriz. Alımlara devam yani. isterseniz yazabilirim sizi.

sızın turnuvanızda yarı fınal zaten oynamıstım ama nebılıyım bazı takımların degıstırsenız daha ıyı olur gucsuz takımların yerıne benım yazdıklarımdan yazsanız daha ıyı olur

Orijinalden alıntı: emre343434

quote:

Orijinalden alıntı: the catcher

Görüşünüz için teşekkür ederim hocam ancak ben katılım konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak dediğiniz gibi bi sıkıntı olursa başka bir şeyler düşünebiliriz. Alımlara devam yani. isterseniz yazabilirim sizi.

sızın turnuvanızda yarı fınal zaten oynamıstım ama nebılıyım bazı takımların degıstırsenız daha ıyı olur gucsuz takımların yerıne benım yazdıklarımdan yazsanız daha ıyı olur

Hocam bu şekilde CL turnuvası olmaz ki bizim yaptığımız özel bir turnuva olur ve anlamı kalmaz. Sonuçta takımlar kura ile belirleniyor kime ne takım geleceği belli değil. güçsüz takım elenecek diye bir şey de yok. Bizim turnuvada turnuvanın en güçsüz takımlarından Leverkusen finale çıktı final henüz oynanmadı. forumda ki diğer turnuvalara da bakarsanız şimdiye kadar hep en kötü denilen takımlar ilk 4 e 5 e girdi. yani bu olay kişide bitiyor biraz o yüzden takımların güçlerinin pek önemi yok kendine güvenen gelip oynuyor ve başarılı oluyor her halükarda. Herkesi bekliyorum. Siz dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the catcher -- 22 Mart 2014; 23:58:38 >

• Üceretli olmasa gelcicektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelpbci -- 23 Mart 2014; 13:36:25 >

Orijinalden alıntı: thereckoner

Ps4 alınca ilk iş turnuvalarına katılacağım dostum.

her zaman beklerim hocam.

PSN: turee00
    isim: mustafa
  • ıyı turnuvaymıs ama katılmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustf66 -- 23 Mart 2014; 18:33:10 >

Orijinalden alıntı: mustf66

ıyı turnuvaymıs ama katılmam

peki.

Intel Core i7 4790k 4.5Ghz OC EVGA GTX780Ti SuperClocked ASUS Z97 ROG HERO CORSAIR Vengeance 2x4 8GB 1866Mhz CORSAIR Obsidian Series 750D CORSAIR H100i CPU Cooler Corsair AX860i Platinium Certificated Corsair K70 Gaming Keyboard Samsung 840 Evo 250GB SSD LOGITECH G700S Gaming Mouse - LOGITECH G930 GAMING HEADSET ASUS VG248QE 144HZ 1MS MONITOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acteur

Adım halit psn : mercilesstr yaş:17 şansımızı deneyelim bakalım iddialıyımdır fifada :)

ekledim hocam
    Psn: thecatchertr
  • dostum turnuva sistemi değişti. senin dediğine yakın bir şey oldu. haber vereyim dedim.

@juzam1907
    @turee00
    @ank_yer_6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the catcher -- 23 Mart 2014; 22:13:38 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.