Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite video inceleme 'Bütün detaylar bu videoda' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
4
Favori
49.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pecobra P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Açıkçası o konuyu ispatlayacak hiç bir teknik veri yok. Bu yüzden firmanın açıklaması ile kalması daha doğru :) Ne zamanki bir şekilde görme şansımız olur o miktarı o zaman belirtiriz.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Valla ocak ayından beri bekliyorum yeter ya tiksindim daha almadan 1gb fazla ram için mi bunca bekleyiş ?
  • 100 tl az çok diye telefon kötü olmaz... Olmadı alt modeli gönül rahatlıgıyla alınabilir...

  • Haydi bakalım :) Abilere selamlar, iyi uykular rüyalar diyorum.
  • Ekran kaliteli denmiş , pek iyi görünmüyor açıya göre yeşil kırmızı renkler oluşuyor , her tarafı leke tutuyor malzemesi çok kalitesiz , yazılımı stabil görünmüyor , pilide başarısız , tek iyi yönü ön kamerasının netlemesi güzel , fiyatı 200 , 300 + sırf snapdragon 800 var diye diğer tüm şeylerden yoksun , kalite önemlidir bana göre tek s800 yetmez.G2 gibi bir telefon varken bunu asla almam.
  • ya arkadas biz ne zaman boyle bir toplum olduk.kendini asagilamayi seven ve bununla ruhen rahatlayan bir topluluk var malesef.turk sermayeli bir sirket boyle bir cihaz cikarmis atmadiginiz ..ok kalmadi.yuh diyorum artik size.yuh.!

  • ADAMLAR NE ZAMAN 999 TL OLACAK DEDİ ? LİNK ATIN KANITLAYIN..AMA 1200'KEN 1299'A YÜKSELTMELERİ AYIP.SONRADAN SD801 OLARAK ÇIKACAK OLAN ELİTE LTE 1200'DEN SATILIRSA BAYA ALAN OLUR.

    EDİT : Bu forumda doğruyu söylersen benim gibi eksiyi yersin.Gidip Patron - Yağmasamda Gürlüyorum dinleyin ve başkalarının fikirlerine saygı gösterin :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan_Sahin_ -- 23 Mart 2014; 15:19:03 >
  • Şimdi biri bana her şeyi aynı olan sadece ram 1 gb eksik olan elite lite la arasında neden 300 tl oynuyor anlatabilir mi?

  • Bu telefonun note 3 , lg g2 gibi telefonlarla birlikte bir fotosu yok mu ?

  • Sd kart girişi yok.Muzaffer Bey '' OTG desteği olduğu için flashla bellek genişletebilinir '' dedi ama sürekli yanında taşıayacaksın ve sürekli telefona bağlı kalmak zorunda.

  • Elite Çöp Diyenler G2 ye 1.600 tl verenlerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkan_Sahin_

    Sd kart girişi yok.Muzaffer Bey '' OTG desteği olduğu için flashla bellek genişletebilinir '' dedi ama sürekli yanında taşıayacaksın ve sürekli telefona bağlı kalmak zorunda.

    android için flash belleklerin boyutu serçe parmağınla aynı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Merhaba,

    Tamam 1199 dediler cihaz 1299 fiyat etiketi ile geldi. Burada bir hayal kırıklığı yaşandı anlıyorum fakat gerçekten burada samimiyetime güvenin lütfen anlayamadığım nokta bu adamlar sizin paranızı alıp da zorla 100TL daha mı istediler de sizler hıyar yerine konmuş oldunuz?

    1300TL olacağı daha telefon satılmadan belli oldu :) Yani ön sipariş verip dolandırılan yok, zorla parası alınan da yok kim kimi ne yapıyor o kısmı anlayamadım gerçekten.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    1099-1199 dediler, 800ac dediler, 3 GB sistem belleği 1GB ekran kartı belleği dediler; ama sonuç ortada. Olmadı maalesef olmadı. Kimse kimseye zorla bir şey yaptırmıyor olabilir ama yanıltmak bazı şeyleri görmemezlikten gelmek tavsiye ve fp tavsiyesinde bulunmak insanları farklı şeyler düşündürüyor. Ben discovery i 500 tl ye taksitle almıştım, fp ürünüydü. Ama bu ürün bence fp ürünü değil. Son olarak sevgiler, saygılar; Allah herkesin çarşısına pazar versin, bol kazançlar dilerim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Donanımhaber iyice General mobile'ın savunucusu olmuş. Fiyatı normal bana kızmayın demeyin mesele 100 TL çok az olayı değil. Mesele Barselonada söylediklerinin arkasında durmamaları.
    Türk milleti verilen sözlerin arkasında durulmasını ister. Sözünü tutmayan politikacı misali sandığa gömer benim milletim. Ya söz vermiyeceksin yada verdiğin sözü tutacaksın. Tekrar ediyorum mesele PARA değil güven sorunudur. Bizlere tekrar yalan söylemeyeceklerini nereden biliyoruz??
    Bu arada bu gün yaptığınız röportaj forumunu neden sildiniz??

    ------Telpa ile General Mobile Discovery planlarını konuştuk
    Günlük Haber Erdi ÖZÜAĞ "Fx57"
    22 Mart 2014, Cumartesi 17:03 44
    Telpa Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Yaman ile General Mobile markası altında Discovery akıllı telefon ailesini, akıllı telefon pazarına yönelik düşünce ve planlarını konuştuk.-----------

    RTE twitter ve youtube yi yasakladı siz de bu akımdan etkilendiniz yada bu sildiğiniz forumda yazılanlar Telpa ve general mobile'in hoşuna gitmedi.
    Donanımhaberin ilk defa bir konuyu komple sildiğini gördüm. Benim yazımı da kaldırırsınız siz ama neyse bir kişi bile okusa kardır.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    İşin garip yanı General Mobile videoları saatler içinde 5000 izlenme barajını aşıyor 24 saat geçmeden de 20000'i deviriyor :)

    Saat dolmadan 100 yorum almış oluyor fakat eksileyen olduğu zaman bunu GM çalışanları yapmış oluyor :)

    Şimdi bu kadar ilgi olduğu için doğal olarak her site gibi biz de elimizden geldiğince çok içerik çıkartmaya çalışıyoruz. Gece 1'lerde kutu açılış videosu çeken gördük ilgiyi siz düşünün.

    Peki madem sevilmiyor, madem nefret edeni bu kadar çok, madem bu telefon hiç satmayacak bana 100'lerce soru soran, her paylaşımım sonrasında bunu favorilerine ekleyen ve her haberimize tıklayan bu binlerce kişi nereden geliyor?

    Eksiler için olduğu gibi bunlar için de bir fikriniz vardır diye düşünüyorum :)

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Telefonun özelliklerine hiç girmeteceğim zira sırf telefon olarak bakıldığında,garanti,servis vs.dışarıda bırakıldığında bence hala g2 den daha iyi bir telefon(bu mesajı g2 den yazıyorum)
    Fakat benim demek istediğim şu;son zamanlarda oyunlarda görmeye alışık olduğumuz tabirle adeta "downgrade" yapılmışken oyunlarda ortaya koyduğunuz tepkinizi burda neden ortaya koymuyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • " playback" ifadesi zekice, böylece müşterinin kafası karışır aaa 4K video kaydedyomuş diyerek.
  • Mesut bey lg g2 16 gb ın rakibinin 999 a gelecek olan elite lite olacağını söyledi. O zaman benimde aklım lite a gitti... Tek sorum var bu telefondaki kaliteli kameranın aynısı mı olacak lite da?

  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Konuyu kaldırdık zira baştan sona kişiye hakaret içeriyordu. Bakın bir kişinin fikirlerine katılmayabilirsiniz, ürününü de almak zorunda değilsiniz ama hakaret edemezsiniz.

    Sabahattin Bey de e-posta ile hakaretlerin oldukça fazla olduğunu söyleyerek rahatsızlığını dile getirdi. Gerekirse tüm bu sorulara cevap verdiği bir röportaja hazır olduğunu söyledi.

    Ya yorumları kapatacaktık ya da konuyu kaldıracaktık açıkçası konuyu kaldırmayı daha uygun gördük.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • damdan duser gibi D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Eğer söylenenler doğru ise 1e1 aynı olması bekleniyor.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • 5,5 ekrana 2500 mah batarya koyacaksın şaka mı ? Bi batarya sebebine insan vazgeçer bu telefondan. Sanma ki Apple gibi 1440 mah batarya koyarım yine de satarım.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.