Elime Casper Pc-2008 marka webcam geçti ama driver cd'si yok.
Internet'te ve forumlarda çok aradım bulamadım.Sanırım kullanan birini bulmam şart.
Her nekadar pegasus'un pc-2008 driveri denesemde uyuşmadı.
Rica Ediyorum Lütfen Casper pc2008 marka webcam'ı olan bana mutlaka driver'ini ulaştırsın veya ücretsiz dosya yukleme sitesine yükleyebilirse bana linkini verebilir mi ?
Tek umudum burası, kafayı yemek üzereyim
İlgilenen arkadaşlar şimdiden sağolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pk4Ever -- 28 Ağustos 2006; 1:20:18 >
Tamam Arkadaşlar Hallettim. Deluxe Nick'li arkadaşa sonsuz teşekkürler... Bu arada benim gibi bu webcam'ın driverini arayan arkadaş olursa , Şu siteden ;
İlk Once USB2.0 Klasöründeki Setup u Kurup,Daha sonra Driver_301P klasöründeki setup'u kurun.Ilk bata camera hiçbir tepki vermicek.
Sonra webcam'i usb den cıkarıp geri takın,bu sefer aygit yoneticisinde usb device (!) seklinde görünecek,ona sagtıklayin ve sürücüyü güncellestir tıklayın
abi nasıl ölü yav, ben daha yeni bastım hemen çıktı ama 48,5mb boyutu . internet explorerla deniyosan olmayabilir, firefoxla denedim çalıştı, belki tarayıcıdan dolayıdır
Pk4Ever sana çok çok teşekkür ediyorum. Çünkü inanırmısın tam 1 yıldır bu web camı cd si olmadığı için kullanamıyordum.Allah senden razı olsun beni 50 ytl'lik bir masraftan kullandın sağol.tuğba
allah binbir kere razı olsun kardeşim...bende çok uzun zamandır arıyordum...link çalışmıyor diyeen arkadaşlara önerim flashget gibi bi download programı kullansınlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanlıhasan -- 10 Ocak 2008; 1:21:23 >