Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note uluslararası pazara Mayıs ayında çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Xiaomi Redmi Note uluslararası pazara Mayıs ayında çıkıyor





    Dünya çapında tanınan birbirinden iddialı akıllı telefonlara sahip olmasına karşın sadece Çin sınırları içerisinde faaliyet gösteren Xiaomi, Hugo Barra transferi ile birlikte yavaş yavaş kabuğunu kırmaya başladı.




    Firmanın son fiyat-performans modeli olan 5.5 inçlik Xiaomi Redmi Note, Mayıs ayı itibariyle global olarak satışa sunulacak.




    5.5 inçlik IPS ekranında 720p çözünürlük sunan Redmi Note, 8 çekirdekli MT6592 işlemcisinden gücünü alıyor. Mali-450 grafik birimi ile cihaz orta sınıfın en performanslı oyuncularından biri olmaya aday.




    Üründe Jelly Bean işletim sistemi üzerinde MIUI arayüzü, microSD kart girişi, çift SIM desteği, 13MP çözünürlükte arka kamera, 5MP çözünürlükte ön kamera, 3200mAh gücünde batarya şeklinde diğer özellikler mevcut. 




    Ürünün 1GB RAM ve 1.4GHz saat hızına ayarlanmış işlemci taşıyan versiyonu 129$ iken, 1.7GHz saat hızına ayarlanmış işlemci ve 2GB RAM taşıyan versiyonu ise 159$ fiyatına sahip olacak. 




    Xiaomi Redmi Note ilk olarak Tayvan, Singapur ve Hong Kong'da Mayıs ayında satışa sunulacak. Sonrasında ise ABD ve Avrupa ülkelerinde boy göstermeye başlayacak. Ancak global satış fiyatının aynı kalıp kalmayacağı konusunda bir bilgi yok. 

     

     



    Kaynak:http://www.phonearena.com/news/Hugo-Barra-Xiaomi-Redmi-Note-will-be-available-internationally-starting-May_id54153







  • Telefon harika İnşallah Türkiye'ye gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blood Money -- 16 Temmuz 2014; 23:38:47 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Her çıkan telefonu Türkiye'ye bekliyonuz ne meraklısınız her yeni çıkan telefonu almaya.

  • Paramız olsa da alamayacağımız Türkiye ye gelmeyen telefonların haberin yapmayın lütfen için yanıyor içim şu fiyata şu telefonlara

  • 159 dolar cok iyi ifyat , mtk 6592 720p ekranla gayet iyi olacaktir.bu modeli getirseler 600 liraya discoveryden bile cok satabilirler.
  • Şükür o 159$'lık tel bize 250$'dan gelse gene iş yapar. İnşallah gelir...

  • Yurt dışından telefon getirticez diye göbeğimiz çatlıyor. MTK6592 lere hasret kaldık artık...

    Xiaomi Redmi Note uluslararası pazara Mayıs ayında çıkıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRSANCAK -- 21 Mart 2014; 16:05:01 >
  • TRSANCAK kullanıcısına yanıt
    Artık boylede gelmiyor hocam malesef :( xrayla taratıyorlar:(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyecek birşey yok hocam.Kur farkı ve vegiler yüzünden çektiğimiz rezilliğe bakın.
    Marka telefon alıyorsunuz daha 1 sene geçmeden yenisi çıkıyor.2 senelik garantisi bitmeden üstüne 2, 3 yeni model çıkıyor, aldığınız fiyatın yarısına düşüyor satış fiyatı.
    Ben şimdi bir daha böyle rezillik çekermiyim tanınmış marka alıp.Ya kaçak (replika vs) ya da Xiaomi Redmi Note gibi piyasaya yeni girmiş markaları seçerim.
    Bu telefonlar Türkiye'ye gelirmi belli olmaz ama gelirsede yine 2 katı fiyatına satarlar.Sonra kaçak niye artıyor deniyor...
    Herkesin senede 1 kere internetten telefon satın alma hakkı olsun.Hem devletimiz kazansın hemde piyasa fiyatları biraz olsun kırılsın.Zaten kredi kartına taksit yok.Sırf gsm şirketleri kazansın diye çekilen peşkeşlere kurban oluyoruz.

    Forumda replika satışlarına bakın 150$ cihazları 500 600 sahte özelliklerle satmaya çalışan dolandırıcılardan geçilmiyor.Bunları bizmi bu hale getirdik.Sahte satış sitelerinden telefon alan vatandaşların mağduriyeti ortada.Böyle bir yönelimin sebebini araştırmak lazım.
    Almasın etmesin diye bir çözüm sunmak cahillik.

    Telefona gelicek olursak işlemci,ram,ekran ve batary ile bencede orta sınıfın kralı yapar cihazı. MTK6595 işlemcilerde çıksın iyice kızışacak piyasa.
    28.000 Antutu sonuçları iddia ediliyor...
    Xiaomi Redmi Note uluslararası pazara Mayıs ayında çıkıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRSANCAK -- 21 Mart 2014; 16:44:22 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: raidon

    Her çıkan telefonu Türkiye'ye bekliyonuz ne meraklısınız her yeni çıkan telefonu almaya.

    Ülkemizde konu cep telefonu olunca aşırı bir tüketim çılgınlığı var, 6 ayda veya senede bir ihtiyacı olmadığı halde model yenileyen çok insan var.
    Yeni birşey değil, ta eski nokia zamanlarında da vardı.
  • Sinekten yağ çıkarmışsınız. Fiyatı çok uygun bir telefonun Türkiye'ye gelmesinin istenmesinden her yeni telefonun alındığı gibi bir sonucu nereden çıkardınız? Bu telefonun gelmesini isteyenlerin her 6 ayda bir veya 12 ayda bir telefon değiştirdiğini neye dayanarak ortaya attınız bilemiyorum. Çevrenizde yaptığınız bir gözlem ise herkesi bağlamaz bu.

    Xiaomi Türkiye'ye gelirse bu telefonu internet üzerinden 499TL'den satar. Bu özelliklere çok iyi bir fiyat 160$. Bu telefon da arzulanır. Bu kadar basit.

    Her telefon konusuna girip "her çıkan telefonu Türkiye'ye bekliyonuz ne meraklısınız her yeni çıkan telefonu almaya," şeklinde bir yorum yapılabilir bu düşünceyle. Yeni bir cep telefonu haberinin altına ne yorum yapılmasını bekliyorsunuz? İlla ki telefon araştırmasında olan birileri olacak. Yeni telefon almayacak olanlar da teknoloji merakı yüzünden almayacak olsa bile yeni haberleri takip edip yorum yapabilir.




  • Kalemsiz Note mu oluyor ?

  • Guaire kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de o fiyatlardan satılamayacağını çok iyi biliyorsunuz, bu cihaz ola ki gelse en düşük 799tl olur ki hiç de az değil. Daha olaya vergi, kar vs. girmeden direkt 120tl ithalat harcı geçiriliyor.
    Bunun ötv, kdv, trt, taşıma, distribütör+perakende karı vs. vs. dahil değil.
    Bir de ben arkadaşa hitaben genele yönelik yazdım alıntı yaptığım arkadaş sadece bu konuya yönelik yazmış olabilir.
    Bu model veya bu modeli alacaklar ile direkt alakalı değildi yani yorumum, ama genel olarak bahsettiğim gibi bir kitlenin varlığı yadsınamaz. Bu forumda bile çok fazla örneğini görebilirsiniz,
    mesela z1 kullanıp da z2 çıksın direkt alacağım diye heyecanla bekleyen tonla kullanıcı var. Bu tip kullanıcılar iyidir yada kötüdür şeklinde de yorum yapmıyorum zaten, kişinin kendi keyfidir.
    Benimki sadece yıllardır dikkat ettiğim bir tespit, ta nokia-ericsson kapıştığı zamanlarda da vardı.




  • Müsadenizle kendi adıma yorum yapayım. Siz de biliyorsunuz 799TL'ye satacaklarını diye benim adıma da yorum yapmayın. Siz kendi adınıza öyle düşünebilirsiniz.

    Xiaomi Türkiye'ye gelirse 160$'lık modeli kendi kuracakları internet sitesi üzerinden 499TL'den satar. Vergi farkı olmasaydı zaten 359TL'den satarlardı. Xiaomi'nin olayı zaten bu.

    Xiaomi Çin dışında da aynı yöntemleri kullanıyor. Burada tek farkı ÖTV olur. Bu 160$'lık fiyatın içinde zaten %17 vergi var. İhraç ettiği mallarda olmayacağı için onu düşeceksin. 137$'a ihraç edecek. Radyoyu pasif hale getirir TRT bandrolünden kaçar bu basit zaten.
  • İnşallah gelir..

  • 2GB ram olan modeli ülkemizde 900 TL'den satılsa peynir ekmek gibi gider, stok yetiştiremezler.
  • Hocam zaten yeni çıkan çin menşeili çoğu telefon çoğu 2gb ramli 6592 işlemcili 300$ hatta 3gb 1980*1080 note modelleri var note 3 e rakip 400$ .Bunların Türkiye piyasasına girse ne samsung kalır ne diğer firmalar.
    Markaya para veriyoruz sırf kaliteden söz etmek söz konusu bile değil...Vermişken çin malınna veririm hakkını veriyorlar en azından belki bu sene değil ama önümüzdeki yıllarda çinliler piyasayı yavaş yavaş feth eder.
  • gerek dizayn , gerek donanım, gerek işletim sistemi (Miui) ile telefon budur!

  • Gelsin gelsin diye ağlayacağımıza şu çipset ramleri alıp burada birleştirsek daha güzel olur yakında Afrikalı kabileler bile telefon üretecek anasını satayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Vestel cep telefonu işine girecekti. 4 ay önce çıkacaktı.

    Adamlar konfeksiyon atölyesi gibi yerlerde cep telefonu montajı yapıyor, bizim Vestel hala telefonu çıkaramadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.