Şimdi Ara

... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
4
Favori
9.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halikarnasss

    Bende ng 650 veya city fun 60 arasında kaldım dağ ve arazi ile işim olmaz yollarda çok bozuk boyle bisiklet alınırsa illaki asfalttanmı gidilmek zorunda ne yapsam karar veremedim.. Dağ alsam sağlam olur diyorlar ama Uzun yollarda yorar.. City alsam kaldrmlardan filan inislerde sorun ckarabilir mi ? Kafam karıstı

    ben de sizin gibi iki bisiklet arasında kaldım. birkaç araştırma yaptım. city fun 60 ların jantları kötüymüş. yamulma çabuk oluyormuş ( araştırdığım forumlara göre) ng650 mtb tarzı bisiklet alınca yol lastiği taktırmanız gerekiyor buda bi masraf birde city fun 60 a göre 2-3kg daha ağır. bana bütçen yetiyorsa carraro sportive 221 alın dediler. sizinde bütçeniz yetiyorsa bi araştırın derim.




  • Böyle inceleme olmaz ki.Sen bisikleti kendi istediğin gibi değiştirmişsin , orjinal halini bozmuşsun.Ama başlığa City Fun 70 İncelemesi yazmışsın.Başlık hatalı.Bu senin modifiyeli bisikletinin incelemesi o modelin incelemesi değil.Zaten yazıda inceleme yazısı değil , kendi yaptığın değişiklikleri anlatmışsın.Bisikletten 2 cümleyle bahsedip bırakmışsın.
  • Sen öyle bi inceleme yaparsan okuruz zevkle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar ben de aynı bisikletten almayı düşünüyorum bütçem kısıtlı, sitesinde 599 tl yazıyor siz 500 tl'ye almışsınız, ankarda yaşıyorum ben de nereden almamı önerirsiniz, site de yazan fiyattan pazarlık olur mu sizce...
  • dün itibariyle salcano city fun 70 siyah yeşil bisikleti almış bulunmaktayım ilk gün 9-10 km civarı yol yaptım tekerlerin ince ve narin oluşu o kadar guzel ki sehir bisikleti almakla iyi secım yapmısım vites geçişleri mükemmel frenler yumsak ve o kadar hafif bir bisikletki tüy gibi altınızda var mı yok mu hissetmiyorsunuz bile salcano cf 70 alacaklar kesinlikle bu ürün f/p ürünüdür kaçırmayın ben 550 tl gibi bir fiyata aldım 4 kaliteli bir kilit hediye ;)
  • xxl567 X kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam bende aynı bisikleti almayı düşünüyorum bisikletin diğer aksamlarını nereden aldınız bagaj vs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

    merhaba hocam bende aynı bisikleti almayı düşünüyorum bisikletin diğer aksamlarını nereden aldınız bagaj vs

    Bisiklet ve üstündeki tüm ekipmani, Ankara Batikentteki Doğa bisikletten almıştım hocam. Esnafligini severim sahibi Muhittin abinin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxl567 X kullanıcısına yanıt
    asfaltta kullanmayı düşünüyorum sport city fun 70 i lastiklerinin sağlamlık durumu nasıldır haftada 30 km yol yapacağım çünkü asfalttaki hızı nasıl bu arada km olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiz olarak iyi ama lastikler pek kaliteli değil, bu yuzden alir almaz zırhlı lastikler ile değiştirmiştim. Bu fiyat bandında da daha kaliteli ekipman almak mümkün değil zaten. Genel olarak fiyatına göre çok seri ve dayanıklı bir model, ben tavsiye ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxl567 X kullanıcısına yanıt
    city life 30 aldım daha 3. gününde arka lastik kenarından yarıldı malum patladı tabiki bende continental lastiklerini almayı düşünüyorum siz nereden almıştınız bu lastikleri?
    belirteyim bisikletimi kesinlikle agresif kullanmam kasksız yola dahi çıkmam yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı olsun. City life 30 v modeli, bu seneki favorilerimden, çok kişiye tavsiye ettim. Guzel bisiklet, güle güle kullanın.

    Lastik konusuna gelince, Continental e gerek yok. Size tavsiye edeceğim 2 model var uygun fiyatlı.

    1. CST Sensamo Master 700x35

    Ozceylanbisiklet.com adresinde satılıyor. Tanesi 37.5 lira. Kargo 100 lirayi geçerse bedava, gecmezse 7.5 lira sabit kargo ücreti. Cok defa alışveriş yaptim, sorunsuz bence. Lastiğe gelince, kesinlikle CST diye burun kivirmayin, mukemmel bir lastik. Çift kat koruma katmanı var ve zırhı sağlam. Onca kilometrede hiç patlak yaşamadım. Üstelik 550 gr, Continental gibi 800 gr civari ağır değil. Ilk tercihiniz bence bu olsun, fiyati da uygun. Alıp takarsaniz emin olun teşekkür edersiniz bana.

    2.Vittoria Adventure 700x35

    Decathlonda satılıyor. Tanesi 45 lira. Koruma katmani mevcut ve bu lastik de memnun bırakmıştı, patlaksiz keyifle kullandım Vittoria'lari.

    Dediğim gibi çok para harcamaniza gerek yok. Kesinlikle ilk tercihiniz CST Sensamo Master olsun. Olmadı bulundugunuz ilde Decathlondan Vittoria Adventure alırsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • xxl567 X kullanıcısına yanıt
    cst yi sipariş ettim şimdi birde şamyel lazım kendim takabilirmiyim lastikleri zorluk çıkarırmı bana?
  • Hayırlı olsun lastikleriniz. Güzel seçim yapmissiniz. Lastikler çok sert değil. Daha önce lastik degistirdiyseniz kolaylıkla takarsiniz plastik levye vs varsa. Yoksa da bi bisikletciye gidip ic lastikleri ondan alirsaniz zaten ucretsiz degistirir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatayim..
    Bende cityfun 70 beyaz mavi siyah modelini aldim..gonlum siyah kirmizidaydi ama bulamadim.en uygun fiyatli beyazi buldun ve aldim 599 liraya.

    Su anki resmi sitesindeki guncel fiyat 765 lira galiba..magazanin birisinde pesin 730 dediler bende internetten aldim.

    Bisikletten pek anlamam..ama bu bisikletten cok memnun kaldim.umarim hep memnun kalacak sekilde kullanirim..

    Viteslerin modellerini bilmiyorum ama guzel..arka arttirici shimanonun travel serisi..gayet guzel.

    Agirlik sitede 12,3 kg diyor ama tartiya ciktim 13,9 geldi..her seyi monte ettim, yani pedal yok, yoksu yok yok bu yok degilde tam tecyizat suruse hazir vaziyette 13,9..14 kilo de iste.

    Ama cok akici bir bisiklet..bisikletten anlayanlar simdi der..sen daha bisiklet gormemissin diye ama benim butcem bukadarina yetti, ve bu miktar kadar butce kisitlamasi ile aldim..citayi yukselttikce yukseltmek istemedim..

    Selesi arta rahatlikta..uuuzuuuun bir suredir bisiklet kullanmadim, gerci hic bisikletim olmadi orasi ayri,lakin ilk surusumu %5 ila 10egimi olan yolda yaklasik 1,5 km surerek test ettim sanki bisikletle degilde bir aracin uzerinde kayiyormusum gibi his verdi.sanki bacaklarimin agirligiyla ilerliyormus gibi geldi..ham olan bacaklarim hic bir sekilde yanma acima kramp girme sikayetim olmadi.ertesi gun ise 5 km uzaktaki is yerine inisli cikisli yolda gittim sifir sikinti..viteslere alisik olmadigim icin bocaladim..kisacasi parasina gore guzel, alacak olanlara tavsiye ederim..

    Ha derseniz 21 vites degilde 24 yada daha fazla vitesli alacam derseniz bilemem..vakit ayirabilirsem turlara cikacagim..bisikleti sevdim..umarim hep severim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.