Şimdi Ara

40 bin Euro'luk jaguarı taksi yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EDİRNE (İHA) - Edirneli taksici 40 bin Euro'ya aldığı Jaguar marka aracıyla taksicilik yapıyor.

Beş yıl önce 100 koyun satıp, otomobil alarak taksi şoförlüğüne başlayan taksici, hedeflerini büyüterek 80 bin YTL'ye (40 bin Euro) satın aldığı Jaguar marka otomobilini müşterilerinin hizmetini sundu.

Otomobillere olan tutkusu nedeniyle taksi şoförü olmaya karar verdiğini belirten Alpay Bilgin, 5 yıl önce 15 bin YTL'ye sattığı koyunlardan elde ettiği gelirle, son model Megan marka otomobil alarak şoförlüğe başladığını söyledi.

Lüks Jaguar marka aracı ile taksicilik yapan Alpay Bilgin, ''Otomobili alabilmek için 33 bin 130 Euro kredi aldım. Bu paradan 8 bin 500 Euro peşinat vererek otomobili satın aldım. Geri kalan miktarı ise aylık 634 Euro ile 47 ay vadede ödeyeceğim. En son taksitte ise 9 bin 500 Euro ödeme yapacağım. Eskisinden daha fazla çalışarak otomobilin borcunu ödeyeceğim. Otomobil çok konforlu ve müşteriler en iyisine layık, müşterilerimin daha konforlu bir arabaya binmesini sağlayacağım için çok mutluyum. Türkiye'de de bir tane olduğumu düşünüyorum. Çünkü otomobili aldığım firma, daha önce Jaguar marka bir otomobili ticari otomobil amaçlı satmadığını söyledi'' dedi.

40 bin Euro'luk jaguarı taksi yaptı

• Pes be kardeşim meganlar bile lüks gelirken bana taksicilik için bu abimiz son noktayı koymuş resmen...
    O kadar da borca girmiş... Ne diyebilirim ki zevk meselesi...

• İnsan izmir'de alır da biz de bineriz adam edirne'de almış...Forumda edirneden kimse var mı? Bulabilirlerse bence binsinler, makam otosu gibi gelir valla
  • Allah akil fikir versin. Bir araba daha alip plaka kiralayarak daha cok kazanabilirdi...
  • sakın jaguar firması jaguar dan taksi olmaz deyip aracını geri almasın

aynen tüplü ferrari olayı gibi.
  • ulan ben sırf o arabaya binmek için taksiyle giderim heryere

akıllıca bişey aslında
  • Yazık valla koyunlara İnşallah pişman olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi kmde 1.30 ytl almıyolarmı ankarada? ee bide kazanılmıyo diyolar ya kızıyorum inanın... adamlar mercedesi taksi yapıyo audi a 6 yı taksi yapıyo sıfır toyota avensisi corollayı focus u megane ı taksi diye alıyolar ve sonunda jaguarıda alıyolar ve hala kazanamıyoruz diye ağlıyolar...ne desemki ben bu adamlara....
  • Zaten tkasiler lüks olmalı...

Genelde Avruapda lüks araçlar taksi yapılıyor Audi mesela klaisk taksi aracı...

Birde doğru yazabilsem keşke...

Onun dışında hep şahin albea görmemizin nedeni, o araçlar genelde şöföre veriliyor, adam kendi kullansa kaliteli araç alır... Koca gün direksiyon sallıyorsun kolay değil
  • iyi haltetmiş
  • walla türkiye de görmek istediğimiz manzara ama inşallah abimiz zarar etmez malum hayat şartları taksileri eskiye oranla kullananlar azalıyor gittikçe batmasında sonra borçlara
  • 2007 de taksilerde klima çift havayastığı ve abs şartı kondu dolayısıyla trafikte gördüyünüz çoğu eski taksinin son senesi bu yıl 2007 den itibaren ortalık taksiden çıkma şahin doğanlarla dolacak

tabi bu dediyim istanbul ve ankarada sanırım diyer illeri kapsıyormu bilemem
  • adam kendini tatmin etmek için almış,bence hata etmiş

bu işi istanbulda yapsa eskisinden çok daha fazla kazanabilirdi...edirnede de yine fazla kazanır belki ama bu kazandığı fazla para belki ancak onun ekstra bakım masraflarını karşılar

umarım dövizle borçlandığı için zorda kalmaz adamcağız,malum ekonomi diken üstünde
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Audi mesela klaisk taksi aracı...

Yapma abi gozunu seviim klasik taksi dedigin araba yurtdısında da itibara sahip az cok
  • km dene kadar yakar bu jaguar?benzin parasına yetişebilecek mi.yoksa buna da mıtüp taktırmıiş?
  • valla burda en dandık taksı skoda yada laguna valla ondan fazla acayıbıme gıtmedı (((ıngıltere )))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

2007 de taksilerde klima çift havayastığı ve abs şartı kondu dolayısıyla trafikte gördüyünüz çoğu eski taksinin son senesi bu yıl 2007 den itibaren ortalık taksiden çıkma şahin doğanlarla dolacak

2006 için de denmişti bu olay ama gerçekleşmedi
  • Fransızdan sonra şoktan çıkamamış taksici kardeşimiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayerxp

quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

2007 de taksilerde klima çift havayastığı ve abs şartı kondu dolayısıyla trafikte gördüyünüz çoğu eski taksinin son senesi bu yıl 2007 den itibaren ortalık taksiden çıkma şahin doğanlarla dolacak

2006 için de denmişti bu olay ama gerçekleşmedi

biliyorum ama bu sefer cemiyetler işi sıkı tutuyor sanırım benim taksici arkadaşlarım var banda onlar söyledi
  • bu yasa acilen çıkmalı bence

adamlar 500.000 ytl ye plaka alıyorlar altlarında 6.000 ytl lik sahinler doganlar
    nasilsa bizim araba beş para etmez diye şehir içi trafikte de serseri mayın gibi araba kullanıyorlar ...

şahsen nasıl kendime araba alırken ilk önce ABS - Klima arıyorsam seçenek şansım varsa taksi seçerkende aynı kriterleri uyguluyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.