Şimdi Ara

Semih Kaya'yı kim neden beğenir ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • geçirdiği sakatlıklara bağlayabiliriz bu kadar yumuşak oynamasını. eskiden adam bildiğin her topa atlıyordu, bir açıdan da haklı. ayrıca henüz 23 yaşında insaf, takımda o kadar çöp varken semih'i niye konuşuyoruz ki?
  • Hepiniz saçmalamışsınız. Chedjou ya balon diyorsunuz Hakan a stoper değil diyorsunuz şimdi de Semih e laf atıyosunuz hep bizim defans eleştiriliyor ama nası oluyoda ligde en az golü biz yiyoruz anlamadım. Chelsea ye defans yetersiz kalmış olabilir ama şuan için gayet iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defans oynaya oynaya öğrenilir. Biz adamı 20 yaşına kadar kiralık bile yollamadık yanlış hatırlamıyorsam. Altyapı eğitiminin de ne kadar kaliteli olduğu tartışılır. Buna rağmen 3 yıldır ya kadromuzdaki en iyi stoper ya da ikinci en iyi stoper konumunda. Milli takımın da as stoperi. Daha genç ileride daha da iyi olur. Kısa vadede geliştirmesi gereken fiziği ama 3 yıldır bir gelişim yok hakkaten. Buna ben de kızıyorum. Ancak yok şurada bu hatayı yapmış da bilmem ne de demek çok saçma çünkü defans komple fail bizim. Dün Chelsea maçında bir pozisyon hatırlıyorum. Melo bir adama basarken adam Chedjou ve Eboue nin arasında bir bölgeye kaçan Hazard'a uzun pas attı. Hazard koşacak yetişecek belli ne Chedjou ne orada olması gereken Eboue karşılamıyor. Melo garibim yine gitti kendi koştu da pres yaptı. Bir değil iki değil, Chedjou'nun böyle uyuduğu çok pozisyon var diğer maçlarda da bu maçta da böyle vardı birkaç tane daha. Her şeye atlasın demiyorum Semih gibi. Belli bir görev paylaşımı yapılmış; Semih ısıran tipte Chedjou daha statik ama Chedjou da fazla statik arkadaş. Son maçlarda(Chelsea maçında herkes berbat olduğundan onu saymıyorum) fena değil gerçi ama daha iyisini bekliyordum açıkçası Fransa'da yılın stoperi olmuş adamdan.

    Semih'in öne çıkan bir özelliği yok. Ne çok güçlüdür, ne çok tekniktir, ne çok iyi kademeye girer vs. İyi top kesiyor aralara girip, iyi adam karşılıyor; belki bunlar sayılabilir. Ama çok göze batan bir eksiği de yok. Çok güçsüz de denemez; biri Oscar ile girdiği mücadeleyi örnek gösterip gülmüş de kaç kere de top ayağından kapılmak istendi ayakta kalıp kaptırmadı. Kapmak isteyen adamlar da Oscar'dan daha güçlüydü. Çok çok güçsüz olsa o ikili mücadelelerde de topu kaptırırdı yerdik 3, 5 tane. Ki bu adamın olmadığı iki Real maçında 10 gol yedik. Bu pres altındayken heyecanlanmıyor da, sakin sakin pasını aktarıyor o kadar deşarj yerken. Elbet hataları oldu, yedirdiği goller oldu. Rio Ferdinand'ın da kendi kalesine attığı golleri hatırlıyorum, adam çöp sizin mantıkla. Yavaş değil, ağır kazma değil, uyumuyor maçta vs. vs. vs. Her şeyi mükemmel değil ama bulup bulunabilecek en iyi Türk stoper. Yabancı sınırı olmasa getirelim dünya yıldızlarını derdim ama mevcut yabancı sınırında, Semih'in yaşında Semih'den daha iyisi varsa gösterin de alalım. Ek olarak bu adamı almak için hiçbir bonservis ödenmedi ve şu anda aldığı maaş Koray Günter'den bile az. F/P olarak bakarsan ligdeki pozisyon farketmeksizin en iyi oyunculardan biri.

    Semih'in hataları var mı, var ama kimin yok zaten + geliştirebilir kendini. Yaşı genç, Türk, düşük maliyetli ve kaliteli(en azından takımda değişmesi gereken ilk adam değil, hatta bana göre değişmemesi lazım). Bizim Semih'den daha önemli problemlerimiz var.




  • O değilde Dany' yi görünce aklıma geldi keşke gitmeseydi be ne eksiği vardı o adamın chedjoudan burdissodan


    Semih de hakan da chedjoudan iyidir bana göre. Hele hakan stoperde baya üst düzey oynuyor inşallah böyle devam eder aslanım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala umutluyum adam daha 21 yaşındamı neydi manchester united takibe almıştı kötü futbolcuyu takibe almazlar bu tip takımlar dün kötü oynamış olabilir ama bu dünyanın sonu değil
  • Ya sabır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servetin çelimsiz hali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun Semih'te değil, yanında oynayanlarda. Eboue ve Chedjou'yla bu kadar oynanır. Telles'in de savunması kötü. Hangi tarafa yetişeceğini şaşırıyor çocuk.
  • Semih'i eleştiren zihniyet futbolu ne kadar biliyor bence bunu tartışalım.Bende Galatasaray taraftarıyım Semih takımın hem kişilik olarak hemde defansif olarak en iyisidir.Semih tek başına oynamıyor ya,neden mağlubiyetlerin bilmem nelerin hepsini semihe bağlamışsın çok absürtce.Semih bulunduğu mevki ile o bölgenin künhüdür...Takımda daha kötü oyuncılar var benim isim vermeme gerek yok.Takımın her şeyi olan Muslera,Semih eleştirilemez.
  • Bence Semih şuanda ortalama bir stoper fakat ileride iyi bir stoper olmaya aday.Semih'in en önemli eksiği fiziği çok zayıf bu yüzden güçlü stoperlerle omuz omuza mücadelede yıkılması yüksek bir ihtimal.Pozisyon bilgisi yaşına göre hiç fena değil.Hızı bir stoper için iyi.Müdahaleleri fena değil.Hava toplarında biraz daha gelişmeli.Bence Semih kötü bir oyuncu değil.
  • aramızda semihten daha iyisi varsa onlar konuşsun bari.
  • Yuh be yuh iyice kendi değerlerinizi yakıp yıkmaya başladınız. Dün Drogba, Selçuk ve Eboue eleştirilecek adamlarken millet kalkıyor semih ve burak'ı yerden yere seriyor. Semih bu takımın en iyi stoperidir. Yanında 10 tane adam değişti Semih değişmedi. Mancini en iyi yerli oyuncu Semih dedi. İlk Chelsea maçında 2.yarı oyuna girdi resmen defansı topladı. Semih olmasa defansın hali duman.. Semih'in bir tık üzeri şu an avrupanın en iyi takımlarında oynuyor zaten. Güçsüz ve kısa boylu olduğunu ünal aysal da mancini senden benden iyi biliyor merak etme ama eldeki en iyi yerli stoper Semih'tir. Avrupa arenasında yetersiz kalabilir zaten avrupa standartlarında kadromuz olsa dün eleyen biz olurduk. Ama kalkıpta kimsenin Semih ve Burak'ı yerden yere vurmaya hakkı yok. Senin top süremiyor dediğin Burak 3 yıldır ligte gol kralı. Ayrıca Semih'te o özelliklerde olsaydı Ünal Aysal gelen cazip teklifte satardı Semih'i. O özelliklerin hepsi olan stoperi kimse kaçırmaz gerekirse basar parayı Bayern Munih alır.




  • Bence overrated bir oyuncu, kötü değil iyi ama çok iyi değil yani..
  • ayıp be bi semih kalmıştı laf etmediğiniz ,daha gencecik bi stoperimiz var 23 yaşında (stoper için genç evet) canını dişine takıp oynuyan nadir oyuncularımızdan gidipte ona laf etmişiniz size bişe demiyorum
  • Semih takımın en iyi 5-6 oyuncusundan beri, eksikleri var evet ama ona gelene kadar çok oyuncu var. Üstelik henüz genç, daha çok yıllar bu takımda yer alacaktır.

    Bence şuan takım için ilk dikkate alınması gereken sorun Sneijder'in yanlış yerde oynaması. Kişisel bir isteğimde Drogba'nın frikikleri bırakmasıdır
  • CL standartlarında değil 3 senedir kendini hiç geliştiremedi benköle gibi çalışarak aldığım 3 kuruş para ile o kadar spora gidiyorum para bayılıyorum protein amino alıyorum vücut yapıyorum bunlar tonla para kazanıyor vakit desen bolca bir gram vücut yapmazmı insan nasıl çalışıyor bunlar hayret doğrusu

    AMA yabancı kısıtlaması olduğu yerde semih değeri paha biçilmez hem daha yaşı küçük kendini geliştirirse çok daha iyi olabilir
  • ben bir Fernerli olarak beğeniyorum.ne zaman nerede pres yapacağını çok iyi biliyor.hızlı, çevik ama fiziksel yönden kendini biraz daha geliştirirse iyi olur.saygılı.tam bir görev adamı.her ne olursa olsun sonuçta milli takım kazanır.oynasın gelişsin...
  • yabancı sınırı saçmalığı varken; altyapıdan olması ve Türk olması sebebiyle Pepe-Pique 'den bile daha değerli.
  • Yine forumun über kalemleri eleştirmeye başlamış.İyi oynadığı maçta adam ManU lara gidiyor satılmasın hede hödö deniyor.Şimdi balon kazma vs vs.

    Semih gibi stoper dünyada nadir bulunur.Birincisi kademeye çok iyi giriyor.Tamam sürekli düşüyor ama asıl mesele oraya gidip o hamleyi yapabilmesi.

    2.si Terry Cannavaro gibi tek hamle stoperi değil.Stopere göre çok iyi atlet.Nasıl durması gerektiğini biliyor.

    Kademesine giremedi dediğiniz adamlar Willian ve Hazard.O zaman La Liga'daki bütün kaleciler kazma.Hepsi Ronaldo'dan gol yedi.Ya da Messi Cech'e gol atamıyor.Demek ki en iyi kaleci Cech.

    Böyle kesin yargılarla bir yere varamazsınız.Evet altyapı eksikliğinden dolayı bazı eksiklikleri var.Evet stoper için çelimsiz.Fakat itin biryerlerine sokulacak adam da değil Semih.

    Saçmalarken bari mantıklı saçmalayın biraz.
  • Semih ve Muslera eleştiri görmesi gereken son insanlardır. Gereksiz yormayınız kendinizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.