Şimdi Ara

Google Play Games yazılım geliştirme aracı iOS'a geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Google Play Games yazılım geliştirme aracı iOS'a geliyor





    iOS8 ile birlikte Game Center platformunun sona ereceği iddia edilirken, Google'dan ilginç bir hamle geldi.




    Bir süredir Android platformunda hizmet veren Google Play Games, iOS için de bir yazılım geliştirme aracı hazırladığını duyurdu. 




    Game Center ile aynı şekilde oyuncuların skorlarını paylaştığı, birbirine meydan okuduğu ve çok oyunculu mod için arkadaş aradığı Play Games, bu hizmetleri iOS platformuna da getiriyor. 




    Game Center ile entegre olacak Google Play Games sayesinde oyuncular cihazdan bağımsız olarak Google Play Games üzerinden çok oyunculu partilere katılabilecek, bilgilerini ve kayıtlarını senkronize edebilecek.  Oyunların bunu desteklemesi için bahse konu yazılım geliştirme aracını kullanması gerekiyor. Kısa süre içerisinde oyunların bu desteği sağlamaya başlayacağı belirtiliyor.  

     

     



    Kaynak:http://appleinsider.com/articles/14/03/17/google-play-games-cross-platform-multiplayer-comes-to-ios-stepping-up-competition-with-apples-game-center







  • Ne gelirse gelsin şu telefon oyunlarından nefret ediyorum genel olarak. Hiç oynamıyor değilim mesela World of Goo ve FF6 oynuyorum ama diğer bütün oyunları hiç sevemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.