Şimdi Ara

Asus NEXUS7C 1B039A 3g Gps Tablet 499 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende wifi olan modeli var Migros kampanyasından almıştım.. Bu fiyata 3g olan modeli çok iyi

Link

Akakçe fiyat karşılaştırması BURADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killikli -- 18 Mart 2014; 15:15:26 >

• 399 TL olsa belki
  • 25TL kafadan indirim yapıyor, kargo da bedava.
  • Tablet fiyatlarını biraz daha indirmezlerse ciddi sıkıntı yaşayacaklar. Eylül gibi okullarda tablet dağıtımı başlıyor,ondan sonra bu fiyatları rüyalarında görürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desu noto

Tablet fiyatlarını biraz daha indirmezlerse ciddi sıkıntı yaşayacaklar. Eylül gibi okullarda tablet dağıtımı başlıyor,ondan sonra bu fiyatları rüyalarında görürler.

okullardaki tabletler egitim disinda kullanilmasi zor.kullanilirsa yazik ulkemin paralarina...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski Nexus'a 3G'li dahi olsa bence 500TL verilmez... Ayrıca şahsi fikrim 3G'li olmasının pek bir esprisi yok WiFi hotspot varken...
  • Bu tableti öyle kıytırık çin tabletleriyle karıştırmamak gerek. 1.5 senedir kullanıyorum ve performansta bir tık düşme bile yok. 4.4 güncellemesini dahi aldığını belirtmeme gerek yok herhalde. Yani işin kısası fiyat gayet iyi tabii iyi olmasının sebebi 3G bulunması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

25TL kafadan indirim yapıyor, kargo da bedava.

Uygun bir ikinci elektronik ile daha da ısıtılabilir:

Asus NEXUS7C 1B039A 3g Gps Tablet 499 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.