Şimdi Ara

iOS için TwitchTV yeni özelliklerle güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • iOS için TwitchTV yeni özelliklerle güncellendi



     

    Justin.tv tarafından iOS 7 üstü iPhone, iPod Touch ve iPad cihazlar için hazırlanan TwitchTV uygulaması, yeni özelliklerle 3.0 sürümüne güncellendi.

     

    Kişilerin Twitch servisi üzerine eklenen oyun videolarını izlemesine imkan tanıyan ve ücretsiz olarak çalışma gösteren TwitchTV uygulaması, canlı video görüntüleme ve kanal için sohbet etme desteğine de sahip. Yayınlanan yeni güncellemesiyle ise arayüzü yenilerek daha güzel hale getirilen uygulama, artık çevrimdışı kanallar, kişiler ve oyunlar için de arama yapabiliyor, eskiye oranla daha iyi sohbet deneyimi sunuyor, ifade araçları barındırıyor, yayıncılar için yeni bir profil sayfasıyla geliyor ve iPad'e özel olarak aynı anda hem izleme yapılmasına hem de sohbet edilmesine imkan sağlıyor.

     

    Ücretsiz olarak sunulan TwitchTV uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Gameloft'un Asphalt 8: Airborne isimli oyunu da yakın zamanda yayınlanacak güncellemesiyle Twitch desteğine kavuşacak. Oyuncular bu sayede iOS cihazlarının ön kameralarıyla canlı yayın yapabilecekler.

     


     







  • Hala eksik

    Pastbroadcastler yok highlights lar yok hala biraz sorunlu kasmalar yaşanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.