Şimdi Ara

Batman Arkham Knight'ta 'Batmobile' ile İlgili Bazı Detaylar Ortaya Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •      Batman Arkham Knight'ta Batmobile'ı kullanabilecek olmamız çok sayıda oyuncunun hoşuna gitti. Bildiğiniz gibi serinin önceki oyunlarında Batmobile'ı kullanma şansımız bulunmuyordu. Arkham Knight'ta ise Batmobile önemli bir rol oynayacak. Geliştiriciler Batmobile ile ilgili şu detayları açıkladılar:

* Batmobile sadece bazı duvarlara değil, çarptığı hemen hemen herşeye bir şekilde hasar verecek.
    * Batmobile'ın boost (hız arttırıcı diyebiliriz)  işlevi olacak, drift yaparak bu özelliği doldurabileceksiniz.
    * Şu an için Batmobile'ın oyuncular tarafından geliştirilip geliştirilmeyeceği belli değil.
    * Havada süzülürken Batmobile'ı işaretlediğiniz yere çağırabileceksiniz.

• Büyük ihtimal her görevde cağramıcaz cünkü cağrırsak görevler kolay olur belli görevlerde olur görevler dışında istediğimiz gibi gezebilecez

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • çok şahane bir oyun geliyor gibi

• Şu Batmobile'in üzerinden çok duruyorlar. Sanki 3 sene boyunca geliştirdikleri ya da ekledikleri tek farklılık buymuş gibi bir his yaratıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Şu Batmobile'in üzerinden çok duruyorlar. Sanki 3 sene boyunca geliştirdikleri ya da ekledikleri tek farklılık buymuş gibi bir his yaratıyor.

Açıkca bende bundan korkuyorum atmosfer ortam falan 2. oyunun aynısı biraz dövüş mekaniklerinden şehirden bilgi verseler iyi olacak.
  • Call of Duty de köpeği hep böyle tanıtıyordu ne oldu gördük hepimiz.Umarım bununda sonu aynı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Şu Batmobile'in üzerinden çok duruyorlar. Sanki 3 sene boyunca geliştirdikleri ya da ekledikleri tek farklılık buymuş gibi bir his yaratıyor.

Açıkca bende bundan korkuyorum atmosfer ortam falan 2. oyunun aynısı biraz dövüş mekaniklerinden şehirden bilgi verseler iyi olacak.

Aynen, bunları ben de çok merak ediyorum.Özellikle dövüş mekaniği.
  • Batmobile'i modifiye edebilirsiniz diye bir açıklama bekliyorum tez zamanda.
  • vay bee
  • PS3'e gelecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _BruceWayne_

PS3'e gelecek mi?

Malesef

• Batmobil sürmek icin illaki haritada geniş yollar olacağına eminim. Gta daki gibi bir noktadan diyer bir noktaya bomba ,paket, yakaladığımız düşmanı vsvs taşıyaçağız gibi. Araba nasıl fırlatacak koltukdan bizi onuda merak ediyorum :D... E3 de oynanış videosu şart oldu. Tabi yine binalara girip bulmaca cözmek ve dövüşlerde az bir değişiklik olacakdır. Merakla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

Batmobil sürmek icin illaki haritada geniş yollar olacağına eminim. Gta daki gibi bir noktadan diyer bir noktaya bomba ,paket, yakaladığımız düşmanı vsvs taşıyaçağız gibi. Araba nasıl fırlatacak koltukdan bizi onuda merak ediyorum :D... E3 de oynanış videosu şart oldu. Tabi yine binalara girip bulmaca cözmek ve dövüşlerde az bir değişiklik olacakdır. Merakla bekliyorum

Şu bulmacalar olsun istemiyorum ben bir türlü sevemedim.Onun yerine adam dövmeli yan görevler yapsalar enigma paketleri toplamak gibi, daha iyi.Origins'in tek sevdiğim yanı oydu.Adam dövmek için bahane oluyordu
  • şu madde ayrı güzel olmuş;

'' Havada süzülürken Batmobile'ı işaretlediğiniz yere çağırabileceksiniz. '' Filmlerden gördüğümüz anlar gibi ayrı tadı olacak.

• batmobil motorbisiklete de dönüşebilirse harika olur.

• Rocksteady'den bahsediyoruz oyun tabikide güzel olacaktır.Batmobile koymuşlarsa kullanmamız için geniş yollar büyük haritalarda koymuşlardır.

• Herşey iyi hoşda birde gerçekten işimize yararsa oyun içinde çok iyi olur çünkü biliyorsunuz hoplayıp zıplıyarak şehri turlamak 5 dakka bile sürmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Batmobile'i modifiye edebilirsiniz diye bir açıklama bekliyorum tez zamanda.

sen bekle kardeşim
  • Oyunda bütün Gotham City olucak, Batmobile olucak ve de havada süzülürken istediğin noktaya çağırabileceksin, oyunu yapan da Rocksteady...

Gelde çıkışını bekle şimdi :))
  • hoollyy shitttt!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.