|
coldwave -> FLY DVB TRİO PCMCI TV KARTI İNCELEMESİ (26 Ağustos 2006; 17:11:09)
|
OZELLIKLER Anten ile çalışmaya hazır silikon Tüner Global Analog silikon Tüner S-Video/komposit video girişleri PIP (Picture(Resim) in(içi) Picture(Resim)) Dijital tv ve analog girişlerden gerçek zamanlı kayıt LifeView’ye özel MST ile dijital ve analog kanalları aynı anda canlı seyredin TV' ı ayarlanabilir veya tam ekran olarak seyredin Zaman Kaydırma Fonksiyonu Sabit resim yakalama DVB (dijital)radyo dinleme FM radyo dinleme (Sadece FM modellerde) (teknosadan aldığım modelde radyo yok denmesine karsın radyosu vardı) Windows® 2000 and XP uyumlu PAKET IÇERIĞI FlyDVB-S üçlü kart AC Adaptör ( Sadece DVB-S için ) DVB-T için taşınabilir anten El kullanımı ile cd-rom kurma Hızlı kurma rehberi Uzaktan kumanda aygıtı FM anten Gerekli sistem FlyDVB Trio CardBus in başarılı kullanımı için, sisteminiz aşağıdaki özelliklere sahip olduğundan emin olunuz: • Pentium® 4 veya AMD Athlon 1.4 GHz veya daha hizli, Pentium 4® 2.4GHz veya daha hizli avsiye edilir (HDTV) • En az 256MB RAM (512MB RAM önerilir) • Windows® 2000(SP4)/XP(SP2) • Yükleme için 100MB sabit disk kullanılabilirliği , dosyaların kaydedilmesi ve düzenlenmesi için fazladan boşluk • CD-ROM veya DVD sürücüsü • DirectX 9.0 destekli VGA yongası • DirectX yazılım version 9.0c veya üstü • AC97 uyumlu ses kartı • Ses çıktısı için hoparlörler • Boş PCI yargısı • Boşta, kullanılabilir IRQ • Digital DVB-T TV anteni veya kablosu • Analog TV anteni veya kablosu • LNB' li Uydu Çanağı FLYDVB TRIO CARDBUS BAĞLANTILARI FlyDVB Trio CardBus kartı s-video, karışık ve analog tv girişleri destekler. 1. TV: Analog TV için ev veya balkon anten bağlantısı FM modellerde: FM radyo bağlantısı 2. DVB-T: Terrestrial için ev veya balkon anten bağlantısı 3. DVB-S: Çanak/LNB uydu bağlantısı 4. Composite video in: VCR veya kamera gibi harici aygıtlar için bileşik video girişi 5. Audio in (L): Harici ses aygıtın sol ses kanal bağlantısı 6. Audio in (R): Harici ses aygıtın sağ ses kanal bağlantısı 7. S-Video Kamera veya harici aygıt için s-video girişi 8. Power Adaptör girişi ( Sadece DVB-S için ) ARTILAR -Kart hem analog yayınları hem DVBS hemde DVBT tv kanallarını ve radyoları desteklemesiyle bence trio değil quadro bir kart alternatifi yok. -çok kolay bir sekilde sisteme kurulup çalışır hale getiriliyor -Teletext desteği -Teknosada radyo yok demelerine karşın kart anolog yayınlarıda almakta en azından benimki öyle -Yayın kalitesi çok iyi dört dörtlük -DVBT kanallarını ilk aramada 3 kanalı birden buldu -time shift olayı akıcı bir sekilde geriden yayın takip ediliyor -PIP ve POP desteği var burda onemli birsey eklemem lazım anolog yayınla dijital yayını pıp veya pop yapabilirsiniz ama anolog yayınla anolog yayını yapamazsınız yada ben beceremedim -kumanda ile tum işlemler gerçekleştirilebiliniyor (kayıt,timeshift,pip,pop,capture... vs.) yalnız pip için kumanda uzerinde swap tusunu goremedim bulamadım EKSILER -boyutun pcmci la esit olmaması bende bazı problemler gerceklestirdi benim notbookumda hemen pcmci portun yanında bulunan cd surucum tv kartını takınca açıp kapayamadım cunku kart yaklasık 4 ila 5 mm cıvarında cd surucu kapağımın onune geldi. -veilen kumandanın boyutları normal bir ev kumandası ile aynı SONUÇ Notebookunuzu tam bir multimedya canavarına donusturmek için biçilmiş kaftan flydvb trio cardbus Son olarak fiyatını merak edenler kdv dahil 185 YTL NOT:buraya resimlerde koymak isterdim ama bu ozellik kapalı diyor forum ayarlarından bulamadığımdan resimsiz idare edeceğiz kartı gormek ve son suruculeri yuklemek isteyenler için http://www.turanli.com.tr/lifeviewdetay.asp?id=18 adresini ziyaret edebilirler.
|
|
|
|