Şimdi Ara

UZATILDI ! 700dk 5000 sms 2gb internet tarife içi ek 2000 dk 23 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
6
Favori
4.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar kampanya uzatılmıs son basvuru 25 mart.

Her yöne 700 dk
    Her yöne 5000 sms
    tarife içi 2000 dk
    internet2 GB

23 TL

istanbul kadıköy nautilus Avm teknosa içi avea standı
    istanbul Üsküdar capitok avm teknosa içi avea standı
    istanbul beyoğlu istiklal caddesi teknosa içi avea standı
    İstanbul demirören avm media markt içi avea standı
    istanbul Kurtköy viaport avm bimeks içi avea standı
    istanbul ümraniye meydan avm media markt içi avea standı
    istanbul kozyatağı optimum avm media mark içindeki avea standlarında geçerlidir.

Not: konuyu daha önce 9008 isimli arkadasım acmıstı ama orada bitti yazıyor diye buraya yeni konu actım. Konu sahibi 9008 dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaches1921 -- 18 Mart 2014; 0:27:10 >

• Madem bu konuya herkes sadece bayii isim-adreslerini yazsın, ana konuda yeterince açıklama mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • apaches1921 A kullanıcısına yanıt
    kampanya adı nedir? internetten inceleyebilir miyiz?
  • yahu izmirde gittim bayiye

yok oyle bi tarife diye yolladilar geri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    FATURASIZ NUMARA TAŞIMA KAMPANYASI:http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SuperFirsatPaketiYeni
    FATURALI NUMARA TAŞIMA KAMPANYASI:http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/YeniYilKampanyasiYeniMusteri

500DK+5000SMS+2GB internete paketine bir kart ile ek 200DK ve taraftar hattı 2000DK grup içi görüşme veriyor.

ANA KONU:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=85645045

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• apespecter A kullanıcısına yanıt
    Selam,

kampanya woops ile şampiyon tarifesi 2400 dk kampanyası ile bireştirilince oluyor kampanya avea bayilerinde mevcut değil sadece belirli zincir mağazalarda var . 2400 dk kampanyasının linkihttp://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SampiyonTarife2400DakikaKampanyasi

kolay gelsin
  • canverse C kullanıcısına yanıt
    Dostum izmirde mavişehir carrefoursa ve forum bornovada var diye biliyorum oralar sana yakın mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hemen adı geçen bayiye gidiyorum şansımı deniyorum

edit: bu tarifeyi isterken ne diyoruz arkadaşlar, adı sanı var mıdır bu tarifenin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 15 Mart 2014; 19:24:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apaches1921

Dostum izmirde mavişehir carrefoursa ve forum bornovada var diye biliyorum oralar sana yakın mı ?

baska hangi bayiler var hocam

sehrin obur ucundayim ben

• 2 gb bittikten sonra Sınırsız interneti varmı?
  • canverse C kullanıcısına yanıt
    balçova media markt, Gazi emir optimum media markt da varmıs bide balçova kipada
  • Antalyada var mı?

• nty35 kullanıcısına yanıt
    Antalya kepez özdilek teknosa ve mark antalya teknosa ve erasta avm de electroworld bimeks de var. hayırlı olsun şimdiden
  • darkseed kullanıcısına yanıt
    faturalı woops da var 23 tl ye 500 dk heryöne 5000 sms 2 gb veriyor 2 gb dan sonra hız düşümlü

faturalı 600 dk heryöne 1000 sms heryöne 4gb internet 39 TL ve 4gb dolduğunda interneti kesiyor

faturalı 1200 dk heryöne 1000 sms heryöne 4gb internet 44 TL ve 4gb dolduğunda interneti kesiyor
  • Harika kampanyalar varda yurt dışı içinde güzel kampanya bulabilsem
  • ANKARADA NEREDE BULACAĞIZ BU STANDLARI..BİLEN VARSA BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM..
  • arkadaşlar faturamı 3 aylığına turkcell den avea ya taşıyacağım daha sonra tekrar turkcell e dönüş yapacağım. Bu nedenle taahhüt vermek istemiyorum.. istediğm ise 500dk heryöne konuşma-2gb internet. bu şartlarda önereceğiniz taahhütsüz bir kampanya varmıdır? (avea yada vadafone farketmez)
  • açtığım konuda bitti filan yazmadım ben hala güncel yazdım en son mesajda
    http://forum.donanimhaber.com/m_86952240/f_//tm.htm#86952240
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkartaln

arkadaşlar faturamı 3 aylığına turkcell den avea ya taşıyacağım daha sonra tekrar turkcell e dönüş yapacağım. Bu nedenle taahhüt vermek istemiyorum.. istediğm ise 500dk heryöne konuşma-2gb internet. bu şartlarda önereceğiniz taahhütsüz bir kampanya varmıdır? (avea yada vadafone farketmez)

26 yaş altı bir kişinin TC kimlik numarası ile WOOPS abonesi olabilir ve 23 TL'den Süper Fırsat Kampanyası alabilirsin. (kampanyaya katılan bir bayiye gidebilirsen 700DKlık halinden de yararlanabilirsin.)
  • teşekkürler.. @sonurakar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.