Şimdi Ara

Oyundayız: DayZ Standalone - Bölüm 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bölümde ikilimiz haritaya adaptasyon sağlıyor. Silahı, kalkanı kuşanıyor ve eğitime başlıyor! Her işin başı eğitim...

• İşte bu sayfayı yeniliye yeniliye canım cıktı :(

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardJoker -- 15 Mart 2014; 18:46:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acılmıyor
  • 3' ün üzerinden 2 hafta geçti ve yayınladığınız 25 Dk mı ? ! Sizin işiniz paylaşımları biz takipçilere beğendirmek. Ben yorumları takip ediyorum herkes; '' Beğendik abi'' Daha çok çekin'' Süper'' DayZ nerde kaldı '' Vs. diyor. Siz hala koca ''' 14 ''' günde 25 Dk' lık program yayımlıyorsunuz derdiniz nedir sizin ? Umarım şu yapılanma aşaması çabuk biter yoksa BSC için işler pek yolunda gitmeyecek...

• abi youtubeda yükleyin bsc nin video playerı iyi değil
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

<b>3' ün üzerinden 2 hafta geçti ve yayınladığınız 25 Dk mı ? ! Sizin işiniz paylaşımları biz takipçilere beğendirmek. Ben yorumları takip ediyorum herkes; '' Beğendik abi'' Daha çok çekin'' Süper'' DayZ nerde kaldı '' Vs. diyor. Siz hala koca ''' 14 ''' günde 25 Dk' lık program yayımlıyorsunuz derdiniz nedir sizin ? Umarım şu yapılanma aşaması çabuk biter yoksa BSC için işler pek yolunda gitmeyecek...</b>

Bide jenerik ve önceki bölümden özeti düşünürsek 5-10dk ordan gidiyor geriye bişey kalmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    starcraft 2 offline map ekleme
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cidden saçmalamaya başladınız. Eleştiriye açık olun yaptığınızı kendiniz beğeniyorsanız lafım yok ama 2 hafta önce Talha "Arkadaşlar bugün Skyrim'in ön incelemesi yayınlanacak DayZ akşama doğru gelecek dedi mi ? Dedi. Ee sonra ne oldu hiçbir açıklama yapmadan sanki yazıyı o yazmamış gibi o kadar sormaya cevap vermedi ? Çekemiyorsanız yerine başkasını alın arkadaş. Xbox 360 oyuncusuna Pc'de FPS oynatırsınız, incelemeleri zamanında yapmazsınız, bir adama 10 görev verirsiniz birini yapamaz, siz ne işe yararsınız ? DayZ bu kadar beğenilmeden önce aksatmadan düzenli çekiyodunuz ne oldu da kafanıza göre çekmeye başladınız ? Egonuzu mu tatmin ettik ? Şimdi yorumu okursanız işimiz başımızdan aşkın vay şöyleydi vay böyleydi diyemezsiniz çünkü sizin işiniz bu yapacaksınız. Nasıl ki hepimizin işi başından aşkın bir siz değilsiniz. Umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajzen -- 15 Mart 2014; 19:07:48 >
  • Gökhan abi o Long Range'i nerede buldun yahu? Ben 1.5 aydır oynuyorum hiç bulamadım onu, bir bulsam hayallerimi gerçekleştiricem :D Yalnız arkadaşlar haklı, 2 hafta oldu anca geldi, bir de 25 dakika az zaten...

• Sakin olun arkadaşlar. Bir oyun videosu için bu kadar yaygara kopartmaya gerek yok. Benim de ilgiyle takip ettiğim bir seri fakat adamların bütün işi DayZ değil ki. Biraz anlayışlı olun. Fakat şöyle de bir şey var tabi. 2 hafta ara verildi en azından sırf bu yüzden 1 saatlik bir video çekilip insanların gönlü alınabilirdi.

• İzliyecek arkadaşlar 15.00 dakikadan sonra izlemeye başlayabilirsiniz zamanınızı boşa harcamayın 2 hafta ara verilmesine rağmen yine sıkıcı yine kısa bir bölüm birkaç ergen çıkıp talha abi çok iyiydi ya falan desinde ayda 1 bölüm koymaya başlasınlar bari...

• Arkadaşlar kusura bakmayın ama insanlar burda bir hizmet veriyorlar tamam bu hizmet yeri geldiğinde beklenmeyen sonuçlar verebilir fakat kimse bundan dolayı haddini aşamaz yazdıklarınıza dikkat edin burada çalışan kişilerin gerçekten işlerini severek yaptıklarını ve kalitelerinden ödün vermediklerini unutmayın.
    Emek

• Sonunda be :D
  • Yakında oyuna bisiklet eklenecek artık beraber bayır aşağı yarışırsınız :)

• Yeni editörler alındı galiba, bundan sonra ''işimiz başımızdan aşkın yetiştiremiyoruz'' cümlesini duymayız inşallah.Az kişi olduğunuz için anlıyoduk yetiştiremiyordunuz ,ama bundan sonra bu kadar arayı açmayın, en azından haftada bir gün çekseniz yeter.

• super abi bayadan beri bekliyoduk iyi oldu.

• emeğinize sağlık biraz daha uzun olsaydı güzel olurdu

• nerdeydiniz beaa!!

hoşgeldiniz
  • Bida böle bekletmeyin lütfen nerde kaldı yaa
  • bu dayz nasıl yükleniyo nerden indirilicek bi yardımcı olun

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.