Şimdi Ara

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.922
Cevap
44
Favori
368.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Selam,

2006 TDI 130'luk caravelladan kaç beygir alabiliriz? Yazılımmı önerirsiniz yoksa box tarzı birşeymi olur? Yakıtta düşüş olurmu?
    Box olursa sanırım daha iyi olur, arabayı satınca yeni arabaya takabiliriz. Aklımda TDCİ mondeo var 2008 model civarı. Aynı box onda da işe yararmı?

Şimdiden teşekkürler..

Bu motorlar için kesinlikle Chiptuning öneririm. Yakıt ekonomisi istiyorsanız motoru fazla güçlendirmemize gerek yok. Torka ihtiyacınız var.

%20 ye varan ekonomi değerleri mümnkün..

Box alsanız bile mondeoya uymayacaktır, çünkü iki aracın yakıt sistemleri bambaşka.

Siz satarken T5 i getirin orjinale çevirelim, mondeoya chiptuning yaptığmızda çok uyguna gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Selam,

2006 TDI 130'luk caravelladan kaç beygir alabiliriz? Yazılımmı önerirsiniz yoksa box tarzı birşeymi olur? Yakıtta düşüş olurmu?
    Box olursa sanırım daha iyi olur, arabayı satınca yeni arabaya takabiliriz. Aklımda TDCİ mondeo var 2008 model civarı. Aynı box onda da işe yararmı?

Şimdiden teşekkürler..

Bu motorlar için kesinlikle Chiptuning öneririm. Yakıt ekonomisi istiyorsanız motoru fazla güçlendirmemize gerek yok. Torka ihtiyacınız var.

%20 ye varan ekonomi değerleri mümnkün..

Box alsanız bile mondeoya uymayacaktır, çünkü iki aracın yakıt sistemleri bambaşka.

Siz satarken T5 i getirin orjinale çevirelim, mondeoya chiptuning yaptığmızda çok uyguna gelsin.

Sanırım chiptuningi iptal ettiğimizde paramızı geri alamıyoruz :)

• 1.3 mjet 75bg chip uygulayınca alt devirlerde bir gelişme olurmu yakıt ekonomisi ne durumda olur peki?
  • quote:

Chiptuning uygulandıktan 6 ay sonra orjinalini yükletip para iadesi isteniyorsa, bu mümkün değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekici

1.3 mjet 75bg chip uygulayınca alt devirlerde bir gelişme olurmu yakıt ekonomisi ne durumda olur peki?

Evet aracın alt devir performansı iyileşecektir. Bu alt devirlerde elde ettiğimiz extra torku doğru kullanırsanız %8-12 kadar yakıt ekonomisi elde edersiniz.
  • quote:

quote:

Chiptuning uygulandıktan 6 ay sonra orjinalini yükletip para iadesi isteniyorsa, bu mümkün değil..

Hocam espriydi sadece :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet aracın alt devir performansı iyileşecektir. Bu alt devirlerde elde ettiğimiz extra torku doğru kullanırsanız %8-12 kadar yakıt ekonomisi elde edersiniz.

Sayın Mehmet Gazihan, 2012 model 1.4 TDCİ 70 hp 165 nm Euro5 motorlu bir Fiesta sahibiyim motorum stok motor çekiş olarak 70 beygirlik bir motora göre beni tatmin ediyor misal Dilovası rampasını 2 kişi hiç devir kaybetmeden 110 - 120 çıkıyorum şehir içi yakıt tüketimim yazın 5 - 5.5 kışın 6 - 6.5 litre uzun yol ise 5 litre cıvarında ancak araç rampalarda aşırı yakıt tüketmeye başlıyor ve 11 - 12 litrelere yükseliyor sanırım bunun sebebi motorun yeterli güce sahip olmaması, şimdi sizden öğrenmek istediğim şu DUMANSIZ olmak kaydıyla chip uygulaması sonucunda ne alabiliriz ve yaklaşık maliyeti ne olur...teşekkürler

• quote:

quote:

6 ay hakikaten çok iyimser olmuş..

Peki sizin verdiğiniz belli bir kilometre ya da süre var mı? Yani şu kadar süre ya da km. içinde müşteri orijinale dönmek isterse para iadesi yapılır gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biraz ve bariz

quote:

quote:

6 ay hakikaten çok iyimser olmuş..

Peki sizin verdiğiniz belli bir kilometre ya da süre var mı? Yani şu kadar süre ya da km. içinde müşteri orijinale dönmek isterse para iadesi yapılır gibi?

Sitede şöyle bir ifade var: "Megachips Chiptuning uygulama sonrasında size 10 gün test etmeniz için süre verir. Bu süre içerisinde yazılımın geliştirilmesini yada orjinale çevrilmesini talep edebilirsiniz. Orjinale çevrildiğinde ödediğiniz tutar size geri ödenir."

Mehmet Bey bu sadece sizin kendinizin chiptuning hizmeti verdiğiniz araçlar için mi geçerli; bayiilerinizde de aynı durum geçerli mi? Yani bayileriniz de aynı prosedürü uygulamakla mükellef midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Sitede şöyle bir ifade var: "Megachips Chiptuning uygulama sonrasında size 10 gün test etmeniz için süre verir. Bu süre içerisinde yazılımın geliştirilmesini yada orjinale çevrilmesini talep edebilirsiniz. Orjinale çevrildiğinde ödediğiniz tutar size geri ödenir."

Mehmet Bey bu sadece sizin kendinizin chiptuning hizmeti verdiğiniz araçlar için mi geçerli; bayiilerinizde de aynı durum geçerli mi? Yani bayileriniz de aynı prosedürü uygulamakla mükellef midir?

Hayır bu ibare beni bağlar. Bayilerimin kendi bilecekleri iştir. Bunu uygulayan bayilerim var uygulamayanlarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun Uçar

quote:

Sayın Mehmet Gazihan, 2012 model 1.4 TDCİ 70 hp 165 nm Euro5 motorlu bir Fiesta sahibiyim motorum stok motor çekiş olarak 70 beygirlik bir motora göre beni tatmin ediyor misal Dilovası rampasını 2 kişi hiç devir kaybetmeden 110 - 120 çıkıyorum şehir içi yakıt tüketimim yazın 5 - 5.5 kışın 6 - 6.5 litre uzun yol ise 5 litre cıvarında ancak araç rampalarda aşırı yakıt tüketmeye başlıyor ve 11 - 12 litrelere yükseliyor sanırım bunun sebebi motorun yeterli güce sahip olmaması, şimdi sizden öğrenmek istediğim şu DUMANSIZ olmak kaydıyla chip uygulaması sonucunda ne alabiliriz ve yaklaşık maliyeti ne olur...teşekkürler

Bu sorunun cevabını bende beklemekteyim....

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabatay

Bu sorunun cevabını bende beklemekteyim....

Saygılar

Diğer başlıkda cevap verilmiş, yanlışlıkla 2 defa sormuşum...

Merhaba

Öncelikle Euro5 motorlar Partikül filtresine sahiptir ve İstesek de duman attıramayız. Aracınızı Soft olarak 88-90hp yapabiliriz. Tork 210-215nm lerde olacaktır.

Bahsettiğiniz rampalarda gaza çok basmak zorunda kaldığınız için tüketim artar. Chiptuning yapılan araçların yakıt tüketimlerinin düşme sebebi ana olarak budur.

Şubat sonuna kadar 650tl den uygulayacağız. Sonrasında 750tl olacak.
  • İyi aksamlar

Yeni aldigim audi a3 1.6 tdi 105 hp aracima nasil bir uygulama yapip beygir arttirabiliriz ve yakit tuketimi 100km/6lt diesel bu tuketim ne kdr artar

Bana maliyeti ne olur ? Tesekkurler

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakinas -- 23 Ocak 2013; 10:34:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0!!Obbs!!0

İyi aksamlar

Yeni aldigim audi a3 1.6 tdi 105 hp aracima nasil bir uygulama yapip beygir arttirabiliriz ve yakit tuketimi 100km/6lt diesel bu tuketim ne kdr artar

Merhabalar

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun inşAllah.

Arac zannedersem Stronic ? Otomatik Vitesli 1.6 TDI ları 143hp 300nm kadar güçlendiriyoruz. Tüketiminiz sakin kullanımda 5-5.5 lt , normal kullanımda 6-6.5lt gibi olacaktır.

Güçlendirme işlemi 650tl
    190kmh Hız limitörü iptali 200tl
  • quote:

quote:

İyi aksamlar

Merhabalar

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun inşAllah.

Arac zannedersem Stronic ? Otomatik Vitesli 1.6 TDI ları 143hp 300nm kadar güçlendiriyoruz. Tüketiminiz sakin kullanımda 5-5.5 lt , normal kullanımda 6-6.5lt gibi olacaktır.

Güçlendirme işlemi 650tl
    190kmh Hız limitörü iptali 200tl

Ben istanbul anadolu/atasehir de oturuyorum yakinlarda yaptirabilecegim bi yer varmi yada sizin yeriniz nerdeydi ? Fiyat tahmin ettgm gibi zaten

• quote:

Ben istanbul anadolu/atasehir de oturuyorum yakinlarda yaptirabilecegim bi yer varmi yada sizin yeriniz nerdeydi ? Fiyat tahmin ettgm gibi zaten

Merhabalar

Ben 7/24 Ataşehirdeyim.

TEM YAnyol da Metro ve Kamikoç turizm terminalleri hizasında, kamilkoç dan 100mt aşağıdayım(ataşehir tarafına)

Tabelada 5mt lik Megachips Yazısı var.

0 532 243 73 66
    Tatlısu mh. Akif Inan sk. No6 Umraniye acik adres.

Randevu alınız.
  • quote:

quote:

Merhabalar

Ben 7/24 Ataşehirdeyim.

TEM YAnyol da Metro ve Kamikoç turizm terminalleri hizasında, kamilkoç dan 100mt aşağıdayım(ataşehir tarafına)

Tabelada 5mt lik Megachips Yazısı var.

0 532 243 73 66
    Tatlısu mh. Akif Inan sk. No6 Umraniye acik adres.

Randevu alınız.

Bi hafta icinde arayip randevu alicam tesekkur ediyorum ilginize

• sayın mehmet bey,
    fiat doblo 1.3 multijetlerin maksimum tork 1950-2700 rpm arasında, yazılım degistirdigimizde turbonun erken devreye girmesi mümkün müdür? saygılar.

• Mehmet Bey,

Maslak Sanayi'ye ne zaman bir bayii açacaksınız???!!!! Malum Ataşehir'de siniz ve Avrupa yakasından oraya geçmek sahiden büyük sorun, böyle bir çalışmanız var mı.....
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.