Şimdi Ara

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.922
Cevap
44
Favori
368.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • marcopolo58@ hocam dizelde duman demek güç demektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

marcopolo58@ hocam dizelde duman demek güç demektir...

Güce lafımız yok ama aracı kullanım amacınıza göre değişir.

Çevre Kirliliği
    Tampon Temizlemesi
    Görüntü Kirliliği Cabası

Haftada 1 kere araca binen birisi olsam kabul edilebilir fakat her gün taksicilerden kadar yol yapan birisi olarak pek hoşnut olunacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bende daha önce görmediğim degerleri yakalıyorum pompa göstergesi olarak. Bu vesile ile mehmet beye teşekkür ederim. Ne dediyse doğru çıktı.

Umut bey araçtan araca farkedebilir.

Fakat kullanım tarzı bence en büyük etkendir. Bu zamana kadar 8 dizel araç kullandım. Sözü geçen clioyu 2. el aldığımda yol bilgisayarı 6.4 gösteriyordu. yoğun şehir içinde ben kullandığımda 5 i geçmiyor !!!

Uzun yolda 1 depo ile 1350 km menzil gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcopolo58

Mehmet usta yanlış anlaşılmasın konuda da belirttiğim gibi paramı kurtarayım işini yapamadı gibisinden değil. Chip tuningde kendi sınıfında aracımın yakıt ekonomisi tecrübelerimi paylaşmak istedim.

Aracı en dip seviyelerde kullandığımdan ekonomi sağlanmadı bu doğrudur. Ama performans ve dumansızlık konusunda şuan bende size KEFİL OLURUM.

Anadolu kültürü ile yetiştiğimizden halden anlayan kişiliğe sahibiz.

Ortada yapılan işçilik var emekçi insan alın teri ile para kazanan biri olduğumdan emeğe ve tecrübeye her zaman saygım vardır.

Belirttiğim doblo 1.3 multijet panorama euro 5 start stop araçta diğer aracımda olduğu gibi sakin kullanımda şehir içi yakıt tüketimi yapabileceğimizi düşünüyorsanız müsait bir zaman çayınızı içmeye gelebilirim.

Sizin samimiyetinize güvenim sonsuz.. Çok DOĞRU bir insansınız.. Benimki teklif..

Herzaman beklerim..

• Merhaba Mehmet Bey,
    Benim aracım Nissan Qashqai 1.5 Dci 110 bg. Sakin araç kullanırım, genellikle 2500 devir civarı vites değiştiririm, benim için yakıt ekonomisi önemlidir.
    Soru 1: Dci araçlarda chiptuning'den yakıt tüketimi konusunda verim alabiliyor musunuz?
    Soru2: Benim gibi sakin araç kullananlar üzerinde, agresif kullanılan araçlarda yakalanan tasarruf değerleri yakalanabilir mi?
    Soru3: Chiptuning motor üzerine ekstra yük bindirir mi? Yağ, yağ filtresi değişim zamanlarını yarıya indirmek gerekir mi?
    Soru4: Aracım halen garanti kapsamında, chiptuning aracımı garantiden çıkarır mı?
    Soru5: Kütahya'daki bayiniz sizin kadar konuya hakim ve chiptuning alanında yetkin midir?
  • Merhaba Mehmet Bey,
    Aracım Nissan Qashqai 1.5 dci 110 bg.
    1.Qashqai'lerde chiptuning deneyiminiz hdi-tdi araçlara göre nasıl?
    2.Aracımı hep sakin kullanırım, chiptuning'le elde edebileceğimiz yakıt tasarrufu ne olur? Anlamlı bir değişiklik olur mu?
    3.Chiptuning motora ekstra yük bindirir mi? Yağ, yağ filtresi değişim zamanlarını yarıya indirmek gerekir mi?
    4.Aracım halen garanti kapsamında, chiptuning aracımı garantiden çıkarır mı?
    5.Kütahya'daki bayiniz sizin gibi yetkin ve konulara hakim midir?

Saygılar..
  • Hocam chevrolet captiva chiptuning nasıldır? Kara duman atar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

Hocam chevrolet captiva chiptuning nasıldır? Kara duman atar mı?

Yeni kasa 163lük mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazıl17

Merhaba Mehmet Bey,
    Aracım Nissan Qashqai 1.5 dci 110 bg.
    1.Qashqai'lerde chiptuning deneyiminiz hdi-tdi araçlara göre nasıl?
    2.Aracımı hep sakin kullanırım, chiptuning'le elde edebileceğimiz yakıt tasarrufu ne olur? Anlamlı bir değişiklik olur mu?
    3.Chiptuning motora ekstra yük bindirir mi? Yağ, yağ filtresi değişim zamanlarını yarıya indirmek gerekir mi?
    4.Aracım halen garanti kapsamında, chiptuning aracımı garantiden çıkarır mı?
    5.Kütahya'daki bayiniz sizin gibi yetkin ve konulara hakim midir?

Saygılar..

1_ Çok sayıda Qashqai yapıldı ,http://www.facebook.com/megachips.chiptuning uygulama resimlerinden onlarcasını görebilirsiniz..
    2_ Elde edeceğiniz ekonomi düzeyi %8-16 arası değişir..
    3_ Herhangi bir bakım peryodu değişikliği gerektirmez, Zaten sakin kullnırmışsınız sizin motorunuz terlemez bile..
    4_ Yetkili servisin tespit edebileceği birşey değil bu.
    5_ Yetkili yükleme merkezlerim Araçları uzak masaüstü bağlantısı ile bana bağlarlar.. Burda İstanbulda Benim yaptığım iş ne ise, Orda sizin aracınızda aynı kalitede yapılacaktır..

• Mehmet bey merhabalar, ben Ankara'da yasıyorum. İşinizi çok iyi yaptiginizi düşunuyorum.
    1-Ankara'daki şubenizin sizin gösterdiğiniz hassasiyeti göstereceğini nasıl garanti edebiliyorsunuz ?
    2- aracim citroen ds4 e-hdi mcp. Bu motor ve mcp kombinasyonu bir sikinti çıkartırmı, Web'de bu uygulamayı göremedim. Mcp nin yuksek tork'a dayanabilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz.
    3- kısa sürede yaptırmak istiyorum, fiyat rica edeceğim. İyi calismalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Yeni kasa 163lük mü ?

yok hocam eski kasa makyajsız olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapi

Mehmet bey merhabalar, ben Ankara'da yasıyorum. İşinizi çok iyi yaptiginizi düşunuyorum.
    1-Ankara'daki şubenizin sizin gösterdiğiniz hassasiyeti göstereceğini nasıl garanti edebiliyorsunuz ?
    2- aracim citroen ds4 e-hdi mcp. Bu motor ve mcp kombinasyonu bir sikinti çıkartırmı, Web'de bu uygulamayı göremedim. Mcp nin yuksek tork'a dayanabilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz.

Teşekkür ederim..

1- İşi ben yapıyorum diyorum, onların usta olmasına gerek yok.. Sizi güleryüzle karşılasınlar, iyi dinlesinler yeter..

2- Daha bu hafta 2 araç yaptım,http://www.facebook.com/megachips.chiptuning facebooku takip edin.

Bize müşterilerimiz mcp nin hantallığı sebebiyle geliyor, gaz tepkisi geliştiğinde mcp daha verimli hale geliyor.. 270nm ye dayanan 330 ada dayanır merak etmeyin..

3- Ankara K1 PErformance Koray bey size fiyat verecektir.. 0 505 616 16 16

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Yeni kasa 163lük mü ?

yok hocam eski kasa makyajsız olan

150hp den 180hp ye yükseltebiliriz..

Dumansız.
  • quote:

Mehmet bey merhabalar, ben Ankara'da yasıyorum. İşinizi çok iyi yaptiginizi düşunuyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_69068226/mpage_1//tm.htm#69068226

• quote:

Hocam, Mehmet bey uzaktan erisimle arabaya baglaniyor zaten merak etmeyin. İsi Mehmet bey uzaktan baglanarak isi bitiriyor Ankara'daki Koray beyde yardimci oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • accent blue 128 hp dızel 0-100 ne kadar dusurulebilir? Garanti dısı kalmadan uygulama yapılabilir mi? Tuketim nasıl degişir?

• quote:

Orijinalden alıntı: prohitter8998

accent blue 128 hp dızel 0-100 ne kadar dusurulebilir? Garanti dısı kalmadan uygulama yapılabilir mi? Tuketim nasıl degişir?

iyi bir lastikle 2-2.5sn iyileştirilebilir..

Garanti etkilenmeyecektir.. %15 kadar ekonomi mümkün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChipTuning Uzmanı -- 18 Aralık 2012; 15:09:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcopolo58

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bende daha önce görmediğim degerleri yakalıyorum pompa göstergesi olarak. Bu vesile ile mehmet beye teşekkür ederim. Ne dediyse doğru çıktı.

Umut bey araçtan araca farkedebilir.

Fakat kullanım tarzı bence en büyük etkendir. Bu zamana kadar 8 dizel araç kullandım. Sözü geçen clioyu 2. el aldığımda yol bilgisayarı 6.4 gösteriyordu. yoğun şehir içinde ben kullandığımda 5 i geçmiyor !!!

Uzun yolda 1 depo ile 1350 km menzil gördüm.

Hocam, özellikle sıkışık trafikte kullanım tarzınız hakkında bizi bilgilendirebilirmisiniz. Düşük tüketim isteyenler için kaynak bilgi niteliğinde olacaktır diye düşünüyorum.

• Ben yukarıda Marcopolo58 ve Mehmet Bey arasındaki diyalogdan açıkçası çok etkilendim. Uzun uğraşlar sonucu neden başarıya ulaşamadıklarını bile ortaya çıkartmışlar. İkisine de teşekkürler.
  • 2008 model Megane II 1.5 DCI (100 HP'lik motor) ile ne kadar bir HP artışı sağlayabiliriz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjodalv -- 18 Aralık 2012; 21:15:48 >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.