Şimdi Ara

Samsung ve HP'den Chrome OS'li hepsi bir arada bilgisayarla geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung ve HP'den Chrome OS'li hepsi bir arada bilgisayarla geliyor

     

    Uzun süredir emekleme döneminde olan Google’ın masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için tasarladığı Chrome OS’e olan ilgi her geçen gün artıyor. 

     

    Geçtiğimiz aralık ayında LG’nin tanıttığı Chrome OS’li hepsi bir arada bilgisayardan sonra, Samsung ve HP’nin de benzer çözümlerle tüketicinin karşısına çıkacağı öğrenildi. 

     

    Her iki firmaya yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre HP ve Samsung, 2014 yılının ikinci yarısı içerisinde satışa sunacakları Chrome OS ile hepsi bir arada bilgisayarlar ile pazarın büyümesine öncülük etmeyi hedefliyor. 

     

    HP’nin satışa sunacağı Chrome OS’li bilgisayarla ilgili şimdilik net bir bilgi bulunmazken; Samsung’un yol haritasında 3 farklı Chrome OS’li bilgisayarı satışa sunma planı bulunduğu ifade edildi. 

     

    Hatırlanacağı gibi Samsung, yakın zamanda 11.6 ve 13.3 inçlik Chromebook’ları satışa sunmuştu.




  • Google, bu sisteme android uygulamalarini çalıştırabilecek şekilde bir modifikasyon yapsa, sadece internete girmek, casual oyunlar oynamak, müzik dinlemek, film izlemek gibi işler için iPad alanların aklını çelebilir. Chromebook serisinin bence geleceği var ama bir marketi olması şart ( şu anda varmıdır bilmiyorum pek araştırmıyorum chrome os u ama ilgimi çekmeye başladı son zamanlarda )

  • Üstüne daha çok çalışmalılar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkhair

    Google, bu sisteme android uygulamalarini çalıştırabilecek şekilde bir modifikasyon yapsa, sadece internete girmek, casual oyunlar oynamak, müzik dinlemek, film izlemek gibi işler için iPad alanların aklını çelebilir. Chromebook serisinin bence geleceği var ama bir marketi olması şart ( şu anda varmıdır bilmiyorum pek araştırmıyorum chrome os u ama ilgimi çekmeye başladı son zamanlarda )

    "casual oyunlar oynamak " yazacağınıza "playing casual games" yazaydınız direkt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakındır chrome os patlaması Amerika gibi kullanıcın çok pinpirikli kaliteye önem verdiği yerde tutturduklarına göre umut var

  • resimde lg olmayaydı iiidi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.