Şimdi Ara

İlk İzlenim - Titanfall

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yılın heyecanla beklenen oyunlarından birisi olan Titanfall çıkışını gerçekleştirdi. İnceleme öncesinde ilk yorumlarımız uzun uzadıya ilk izlenim videomuzda!






  • Multiplayer bir oyunda sahtelikden sevk alanlar icin bire bir akici oyun deneyimi.

    You like TitanFall; Welcome!!! and now 10% more bots. Feel yourself like Chuck Norris
    ( at gübresi oyun bence )

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • grafikler çöp ya cidden banamı öyle geliyor anlamadm ya :D
  • eğlenceli oyun. biraz fazla hızlı sadece, izlerken bile gözlerim yoruldu. oturup başına saatlerce oynanacak bir oyun değil daha çok tadımlık olmuş.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nihayet bekleyiş bitti. Oyunum yarın gelecek ve bende savaş alanına girmiş olacağım.

    Şu oyuna çöp möp demeyi bırakın yahu. Hangi oyunu seviyorsanız gidin onu oynayın, ona övgüler düzün. Size ne milletin oyunundan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 14 Mart 2014; 1:28:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 10 marttan beri oynuyorum ve gördüğüm en iyi multiplayera sahip oyunlardan birisi. playstationcular ağlıyor her tarafta yok botmuş yok cod çakmasıymış diye. adamlar düşük oyuncu sayısını botlarla dengelemiş. sonucunda da müthiş bi aksiyon çıkmış işte neyin lafındasınız?
  • Arkadaşlar şunu sormak istiyorum sizlere... Çoğu kişi bu oyunu çok beğenip severek oynuyor yada oynamayı bekliyor... Ki buna canı gönülden saygı duyuyorum...

    (Ben daha önceki bir çok konudada belirttiğim gibi multi sevmiyorm gta 5 falan filanın bile 10 dk bakmak için multisine girmiştim senaryodur benim için önemli olan NEYSE...)

    Malum COD serisinin grafik kalitesi belli her sene aynıya yakın grafiklerle karşımıza çıkıyor ve hersene çoğu oyuncu tarafından yerden yere vuruluyor... Peki neden bu oyunun grafikleri COD'a yapıldığı gibi eleştirilmiyor... Biliyorum eski motor anca grafikleri gerçekten coda göre daha geride bence o uçağın içi dışarıdaki kaplamalar falan filan...

    Beni grafik delisi biri olarak algılamayın elbette grafik bir oyundaki önemli bir unsurdur atmosferi perçinler sizi daha çok oyunun içine sokar ama tabiki oynanabilirlik ve içerik daha önemlidir... Bu soruyu sorma amacım ne bu oyunu kötülemek nede grafik manyaklığı yapmak (oyun çok zevkli olabilir kesinlikle bir lafım yok ona) bu soruyu sormaktaki amacım COD'u yerden yere vururken neden herkes bu oyuna şaheser gibi bakıyo... Sadece bunu öğrenmek istediğim için bu soruyu soruyorum art niyet yok...

    Şimdiden herkese cevaplar için teşekkürler ve iyi oyunlar... :D:D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Grafiksel olarak eksiği olduğu doğru ama gayet akıcı online deneyimi sunduğu gibi verdiği keyifte bir o kadar eşsiz bir oyun Titanfall.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a.memo

    Arkadaşlar şunu sormak istiyorum sizlere... Çoğu kişi bu oyunu çok beğenip severek oynuyor yada oynamayı bekliyor... Ki buna canı gönülden saygı duyuyorum...<br><br> (Ben daha önceki bir çok konudada belirttiğim gibi multi sevmiyorm gta 5 falan filanın bile 10 dk bakmak için multisine girmiştim senaryodur benim için önemli olan NEYSE...) <br><br> Malum COD serisinin grafik kalitesi belli her sene aynıya yakın grafiklerle karşımıza çıkıyor ve hersene çoğu oyuncu tarafından yerden yere vuruluyor... Peki neden bu oyunun grafikleri COD'a yapıldığı gibi eleştirilmiyor... Biliyorum eski motor anca grafikleri gerçekten coda göre daha geride bence o uçağın içi dışarıdaki kaplamalar falan filan...<br><br> Beni grafik delisi biri olarak algılamayın elbette grafik bir oyundaki önemli bir unsurdur atmosferi perçinler sizi daha çok oyunun içine sokar ama tabiki oynanabilirlik ve içerik daha önemlidir... Bu soruyu sorma amacım ne bu oyunu kötülemek nede grafik manyaklığı yapmak (oyun çok zevkli olabilir kesinlikle bir lafım yok ona) bu soruyu sormaktaki amacım COD'u yerden yere vururken neden herkes bu oyuna şaheser gibi bakıyo... Sadece bunu öğrenmek istediğim için bu soruyu soruyorum art niyet yok...<br><br> Şimdiden herkese cevaplar için teşekkürler ve iyi oyunlar... :D:D


    Oyunun online temalı olması grafiklerin önemini biraz düşürüyor ama asıl sebep oyunun zaten yenilikçi bir yapıda olması yenilikçi yapısı sebebiyle bir çok oyuncu grafiklere o kadar takılmıyor cod her yıl aynı oyunu çıkarıyo derken bunu sadece grafik adına söylemiyoruz oynanış ve tarz olarak da birbirinin hep aynsısı black ops 1 bence diğerleri arasından biraz sıyrılıyordu o kadar. Titanfall çok keyifli bir oyun ve bence grafikleride kötü değil savaş atmosferi oldukça güzel gözüküyor benim yeni nesildeki favorim titanfall açıkçası.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Cok reklam yapildi bu oyuna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür fantastik online FPS türleri farklı bir deneyim sunsa da, çok uzun soluklu olmazlar. Oyuncuların çabuk sıkılacağını düşünüyorum. BF veya COD gibi daha realistik online FPS'ler doğal olarak daha sağlam bir sürekliliğe sahipler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Parasi ve oyuncu sayisi disinda güzel oyun suan rakibi yok zaten cod da öldü yani.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aldım oynuyorum gerçekten pişman degilim güzel ve eglenceli vakit geçiriyorum tavsiye ederim
  • Oyunun görselleri nasıl bu kadar kötü olabilir ki ?

    Tamam source yaşlı bir motor ama , Portal'da , Half-Life'da , Lost Coast denemesinde , L4D serisinde, Dota 2'de , Zeno Clash'ta , Cs:GO , Dear Esther da gayet temiz bir iş çıkarmıştır.

    Çok kötü duruyor yahu :S
  • Idare edicez artık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gayet güzel arkadaşlar, oynamadan anlayamasınız

    Şaka bir yana, bazı kaplamalar için düzeltmeler, özel lobiler, loadoutlara isim verme, sunucu ayarları, botları kapatma, zorluğu arttırma vs. hepsi önümüzdeki dönemde yama ile eklenecekmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 14 Mart 2014; 10:05:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mementopolis

    Multiplayer bir oyunda sahtelikden sevk alanlar icin bire bir akici oyun deneyimi.<br><br> You like TitanFall; Welcome!!! and now 10% more bots. Feel yourself like Chuck Norris<br>( at gübresi oyun bence )
    ya bu arkadaş niye eksi alıyor bukadar anlamıyorum sonuna kadar haklı bu oyun talha reisinde dediği gibi hiç multiplayer oynamayı bilmeyen yeni başlayan yada aa hiç adam öldüremiyorum diyen ezikler için yapılmış multiplayer bi oyunda bot un ne işi var çok adam vurdum diyorsun oyun bittince aa 3 tane pilot gerisi minionmuş diyorsun,m,n,onları vurma diyeceksin ama anlarında bot yazmıyorki sen bi koridorda önüne cıkan minyonu vurayımd erken bir bakmışın sağdan soldan bir pilot seni vuruyor oyunun herşeyi güzel tek facia botlar bence wince zempelamıdır nedir tam bir beyinsiz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Evet, sonunda bekleyiş bitti. Benimde Titanım bu sabah geldi. Oyunun PC sürümünün 8 gb'lık üç DVD'den oluşuyor.
  • Oyuncu değilim.
    Videolarda gördüğüm kadarıyla bu oyun baya güzel.
    Grafikten çok oynanabilirlik ve hikayesi daha önde olan oyunları beğenirim.
    Bsc yede pek yorum yazmam.
    Bu oyunu oynamak isterdim.
    Baya oluyor 2si1 arada gördüğüm zamandan beri hoşuma gidiyor bu oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n0.pRobLem kullanıcısına yanıt
    gıttım 54 euroya aldım dolar oldugunu sanıyodum ve şuan aşırı pışmanım dolar olsa bıle o fıyata degmeyecek oyun ayrıca orıgın hesabımı sırf bu oyun yuzunden satmayı dusunuyorum artık ne kar olursa 100 tl ısteyen pm atsn sırf tıtanfall degıl 8-10 tane oyun var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.