Şimdi Ara

AVEA FATURASIZ AKILLI TARİFE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akıllı Tarife’de her yöne konuşmanın 60 dakikası 5 TL, her yöne 10 SMS ise yalnızca 2 TL! Üstelik tarifenizdeki dakikalarınız ya da SMS’leriniz bittikçe otomatik olarak yenileniyor!
    Tüm Avea aramaları,Diğer Operatör / Ev-İş aramaları 5 TL / 60 dk
    SMS 2 TL / 10 SMS
    MMS 99 Kr
    Akıllı Tarife’de yeterli bakiye olmaması durumunda yurt içi her yöne doğru yapılan aramaların dakikası 15 kuruştan, yurt içi her yöne yapılan SMS gönderimleri ise 33,25 kuruştan ücretlendirilmektedir.
    Tarife Kapsamı ve Geçerlilik Detayları
    Akıllı Tarife’ye kayıtlı bireysel faturasız hat sahibi aboneler, tarifeye geçtikleri anda 5 TL karşılığında yurt içi her yöne 60 dakika, 2 TL karşılığında yurt içi her yöne 10 SMS hakkı kazanacaktır.
    Kazanılan faydalar bittiğinde kazanılan dakika ve SMS’ler aynı ücretler karşılığında otomatik olarak yenilenecektir.
    Her yöne dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
    Akıllı Tarife kapsamında sunulan dakika ve SMS kullanımları sadece yurt içinde geçerlidir. Söz konusu dakika ve SMS’ler özel servis numaralarını, KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır.
    Faydaları kazanabilmek için yeterli bakiye olmaması durumunda yurt içi her yöne dakika fiyatı 15 kuruş, yurt içi her yöne SMS gönderim fiyatı 33,25 Kuruş/SMS olacaktır.
    Tarife yeni aktivasyon, numara taşımaya ve içeriden geçişe açık olacaktır.
    Bu tarifeye faturasız tarifelerden geçiş ücretsiz olacak olup, faturalı tarifelerden geçiş ücreti KDV ve ÖİV dahil 20 TL olacaktır.
    Tarifeye geçiş yapmak için AKILLITARIFE yazıp 6363’e kısa mesaj gönderilmelidir.
    1 ile başlayan ücretli 3 haneli kısa numaralar tarifenizin sabit hat yönü dakika fiyatıyla ücretlenecektir. Yurtiçi paketiniz varsa sabit hat veya her yöne kullanacağınız dakikalar paket dakikalarınızdan düşecektir. Ücretsiz olan 3 haneli kısa numaralar ücretsiz olmaya devam edecektir.

    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/AkilliTarife







  • 2 liraya 10 smsi de almak zorundamıyız?
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    sanırım zorunlu olarak veriyor sistem ama belli bir kullanım süresi yok ilgili paketlerin ne zaman biterse yenilenmesi açısından iyi duruyor
  • Hepsini okudum ama ya kaçırdım ya anlayamadım.

    1- Paketler bittikce yenileniyor denmiş. 30 günde bir yenilenme durumları varmı, yoksa 5 liraya aldığımız 60 dakika, yada 2 liralık sms hakkımızı bir kaç ay kullanabiliyormuyuz acaba?
    2- Sadece biten paketmi yenileniyor, yoksa hem sms hem dakikamı yenileniyor acaba?
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    bana kalırsa ne zaman biterse 2 ay sonra sms bitti ama dk bitmediyse sadece sms yenilenir dakika bittiği zaman dakika yenilenir anlamı çıkıyor.
  • Eğer anladığımız gibi ise, az konuşanlar için bulunmaz tarife gerçekten.
  • Aveada Vodafonun altın tarifelerini örnek almaya başlamış. Turkcellde belki benzer tarifeler çıkarabilir. Aveanın bu tarifesi az konuşanlar için uygun gibi gözüküyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam da numaramı Avea'ya taşımayı düşünüyordum. Hatta bugün başvurmaya gidiyorum zaten. Benim gibi "aylık-200dk"ya para verip de yarısını bile kullanmayanlar için birebir.
  • Akıllı tarifede olanlar Woops'a da üye olabiliyormu acaba
  • noxco bundan ziyade bimcell daha ekonomik daha iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yafess_

    noxco bundan ziyade bimcell daha ekonomik daha iyi.

    Evet aslında Bimcell en ucuzu.
  • bim cell in tarifesi nasıl... 6 sn 1 kuruşdiyor... yükleme kosulu falan yok mu... 20 lira yükledi,kten sonra bitesiye kadar 6 sn 1 kuruşa mı konuşuşluyor. yardımcı olur musunuz ? babam için bulunmaz bir tarife olacak o yüzden soruyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cheem

    bim cell in tarifesi nasıl... 6 sn 1 kuruşdiyor... yükleme kosulu falan yok mu... 20 lira yükledi,kten sonra bitesiye kadar 6 sn 1 kuruşa mı konuşuşluyor. yardımcı olur musunuz ? babam için bulunmaz bir tarife olacak o yüzden soruyorum

    Bimcel anne baba için bulunmaz tarife. Yükleme koşulu yok. İster transferle al, ister lira yükle 6 saniyesi 1 kuruş. Az konuşuyorsa paket almana bile gerek yok. Yok eğer paket alacağım dersen 12 liraya heryöne 250 dakka alırsın mis gibi olur.
    Ben aylardır 4 liraya 400 dakka alıyorum, çoğu artıyor bile. (Bu bir kampanya, ayrıntıları dilersen özelden yollarım)
  • Bu tarifeyi iptal etmenin yolu nedir acaba? Tarifeye geçtik, şimdi iptal edeceğiz aveanın sitesinde herhangi bir bilgi bulamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinanert21

    Tam da numaramı Avea'ya taşımayı düşünüyordum. Hatta bugün başvurmaya gidiyorum zaten. Benim gibi "aylık-200dk"ya para verip de yarısını bile kullanmayanlar için birebir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba foruma yeni katıldım babam avealı akılltı tarifeye geçtik ama şimdi iptal edemiyoruz aveanın sitesinde yoktu ve şimdi istemeden yeniliyor yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
  • salihcskn1 S kullanıcısına yanıt
    başka tarifeye geçmeniz lazım yani tarife değişikliği yapacaksınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salihcskn1

    merhaba foruma yeni katıldım babam avealı akılltı tarifeye geçtik ama şimdi iptal edemiyoruz aveanın sitesinde yoktu ve şimdi istemeden yeniliyor yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler


    Merhaba bu akilli tarifedeki kullanimlarin belli bi suresi varmiydi bi ay gibi yada ne zamn biterse o zamn mi yenileniyodu acaba bn de gecmeyi dusunuyorumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.