Şimdi Ara

iOS 8: Apple, iTunes Radio'yu bağımsız bir uygulama haline getirecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • iOS 8: Apple, iTunes Radio'yu bağımsız bir uygulama haline getirecek

    Apple’ın iOS 7 ile birlikte hem PC, hem Mac, hem de iOS platformlarında kullanıma sunduğu iTunes Radio, iOS 8 ile birlikte ayrı bir uygulama haline gelecek.


    Bilindiği gibi iTunes Radio’ya, iOS 7’de Müzik uygulamasının alt bir özelliği olarak ulaşılıyor. Kullanıcılar, tamamen ücretsiz bir internet radyo hizmeti olan iTunes Radio ile iTunes arşivlerinde yer alan müziklerden esinlenen istasyonlara, Apple'ın oluşturduğu Özel İstasyonlara ve kullanıcının müzik tarzına göre kişiselleştirilmiş tarz odaklı istasyonlara ulaşıyor.


    9to5Mac’in edindiği son bilgiler Apple’ın, iTunes Radio’nun popülerliğini arttırmak ve başta Pandora, iHeartRadio ve Spotify gibi App Store’daki popüler çevrimiçi müzik dinleme servislerine karşı elini güçlendirmek için iTunes Radio’yu Müzik uygulamasının alt özelliğini olmaktan çıkartıp; ayrı bir uygulama olarak iOS’e entegre etmeyi planlıyor.


    iTunes Radio şimdilik sadece ABD ve Avustralya’da kullanılabilirken; iOS 8 ile birlikte aralarında ülkemizinde bulunduğu birçok yeni ülkede hayata geçmesi bekleniyor.


    Apple, benzer bir hamleyi FaceTime için iOS 7'de yapmıştı. Daha öncesinde telefon uygulamasının altında yer alan FaceTime, iOS 7 ile birlikte ayrı bir uygulama olarak sistemde yer almıştı.




  • En azından, internet bağımlılığı olmadan faydalabilse insanlar daha iyi olmaz mı? Zaten insanlar diledikleri parçayı satın almak istediği zaman gerekli linkle yönlendirilse daha faydalı olur diye düşünüyorum. Ayrıca, pil konusunda da olumlu katkı sağlayacağını düşünüyorum.
  • Tablette ios6'da da facetime ayrı bir uygulamaydı. Telefonda telefon uygulamasının altındaydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyo kullanan biri değilim ama bu kadar da kasmanın manası yok. Bırak şu interneti de dinlemek isteyen internet olmadan da dinleyebilsin. Bu kadar kısıtlayıcı olma be Apple.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.