arkadaslar lütfen yardım... cıldıracağım ya.. hamachi turkiyede ilk duyulduğu zamanlardan beri kullanıyorum, counter, nfs ve diğer multi oynanan oyunları denedim ama en cok oynamak istediğim ra2 yi bir turlu basaramadım. Sorun su ki, her turlu hamachi ayarını yapıyorum.. isin uyuz eden noktası ipxroute config kısmından hamachinin düğüm numarası ya benim ya da karsımdakinin oyununda network soket number kısmında görünmemesi, haliyle birbirimizi loby de hic göremiyoz ya da join olamıyoz (oyun versiyonları aynı) deneme yanılma yöntemi ile cerceve türünü 802.03 yapıyom, bu sefer oyunun network ayarlarında gerekli numarayı görüyorum ama diğer arakas ile bağlanamıyoz, öylece kaldım ben.. benzer problemle karsılasıp cözenlerin yardımlarını bekliyorum, teşekkürler...
Yaw beyler aynı hata bende var bi yardım edin gözünüzü sewim...
Arkadaşlar diğer ağ kartlarınız yada ağkartı gibi görünen(bluetooth , dijital tv kartı vs.. gibi ağ bağlantılarımda görünenler) diğer aygıtlarla numaralar çakışıyo olabilir. Benim tv kartımla çakışmıştı. Onları kontrol etmeyi deneyin. Hatta denemek için kullanmadıklarınızı disable etmeyi deneyin.
Bizim düğüm numaraları doğru çalıştığında (oyun içinde de) "7a 79 ..." ile başlayan numara oluyor. Herhalde normali de bu.
@jackal86 ağda kimseyi görememenin oyunla bi alakası yok. online ve hamachisi açık olanları görebilirsin aynı msn gibi
yaw çok önemli bişi sorcam red alert 2 hamachinin son sürümünde çalışmıyomu red alert oynaanların hepsi 1.0.2.2 de değil 1.0.1.5 te oynuolar bi bilginiz varmı
Ya arkadaşlar bana da tak etti artık yeter bu ne bütün dediklerinizi yaptım ama iki bilgisayar birbirini görmüyor ipxroute config de ki numara diğer bilgisayarla aynı mı olacak? numaraların çakışmasından bahsetmişsiniz ben ipxroute config yazdıkğımda 4 seçenek çıkıyor
1-)IpxLoopbackAdapter 2-)Hamachi 3-)Yerel ağ 4-)NDISWANIPX
Hamachi ile IpxLoopbackAdapter düğüm numaraları aynı lütfen yardım edin bir oyun keyfimiz var onun bile tadını çıkaramadık
biri bana şu pacth kurmayı söylesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn