Şimdi Ara

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kaptan Jack Sparrow yine belaya bulaşmıştır. Uçan Hollandalı adlı hayalet geminin kaptanı efsanevi Davey Jones'a bir borcu vardır. Kısıtlı sürede Jack borcunu ödemenin bir yolunu bulacak ya da öldükten sonra yaşamını bir köle olarak geçirecektir. Bu arada Will Turner ve Elizabeth Swann'ın evlilikle ilgili planları da Sparrow'un problemleri yüzünden kesintiye uğrar. Onlar da bu macerada cam sileceğinden daha hızlı taraf değiştiren Sparrow'a katılmaya karar verirler.



    Karayip Korsanları'ndan Temmuz Rekoru
    20-07-2006 __ Ülkemizde 14 Temmuz'da vizyona giren ve başrollerinde Johnny Depp, Keira Knightley ve Orlando Bloom gibi isimlerin yer aldığı Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı, Türkiye sinemalarında bugüne kadar Temmuz ayında en çok seyirci ve hasılat toplayan film olarak yeni bi rekora imza attı.

    İlk filmin getirdiği şöhretle, serinin ikinci filmi Türkiye'de sinemanın durgun ayı olarak kabul edilen bir dönemde, vizyona girdiği ilk 5 gün, 326 bin 043 kişi tarafından izlendi.

    590 milyon dolarlık dev bir üçleme bütçesiyle şimdiye kadar çekilen üçlemelerin önünde yer alan filmin, gişede yeni rekorlar kırıp kıramayacağı merakla bekleniyor.


    Korsanlar Tulum Çıkardı
    10-07-2006 __ Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı, Kuzey Amerika'da vizyona girdiği haftasonu rekor kırdı. Film 3 günde $132.028.000 hasılat elde etti. Bu alandaki rekor daha önce $114.844.116 hasılatla Örümcek Adam'a aitti. Karayip Korsanları'nı gişede yeni Superman filmi Superman Dönüyor $21.850.000 hasılatla takip etti. Superman da bu miktarla birlikte toplam hasılatını $141.677.000'a çıkardı.


    Korsanların Müzikleri Zimmer'den
    24-02-2005 __ Oscar ödüllü müzisyen Hans Zimmer (Gladyatör), Karayip Korsanları'nın devam bölümü olan Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest'in müziklerine imza atacak. 2007'de vizyona girecek olan henüz isimsiz bölümüyle birlikte bir üçleme olacak olan Karayip Korsanları'nın son bölümüne de Hans Zimmer'ın müzikal olarak imza atacağı belirtildi. Hans Zimmer bu sene vizyona girecek olan Batman Begins ve Madagascar filmlerinin de müziklerinde imzası olan isim.


    Korsanların Adı Belli mi?
    11-12-2003 __ Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl'ün elde ettiği büyük başarı üzerine devam film(ler)inin yapılacağını daha önce de belirtmiştik. Son olarak filmin ikinci bölümünün tam adının "PIRATES OF THE CARIBBEAN: TREASURES OF THE LOST ABYSS" olacağı söylendi. Kesin bir bilgi olmamasına rağmen dikkate almakta fayda var.


    Karayip Korsanları 2'nin Çekimleri
    08-12-2003 __ 2003 yazının sürprizlerinden Karayip Korsanları'nın devam bölümünün çekileceği uzun bir süredir biliniyordu. Son olarak filmin devam bölümünün çekimlerine 2005 yılının 0cak ayında başlanmasının planlandığı belirtildi.

    Verbinski'den 2. Karayip Seferine Ok.
    15-10-2003 __ Gore Verbinski'nin Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti'nin muhtemel devam filmi Karayip Korsanları 2'nin yönetmenliğini kabul ettiği belirtildi. Başrollerdeki Johnny Depp, Orlando Bloom ve Keira Knightley'nin devam bölümünde de rol alacağı açıklandı.
    Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti dünya genelinde şu ana kadar 621 milyon $ hasılat elde etti

    http://www.sinema.com/film_fragman.aspx?FilmID=5625
    filmin fragmanını buradan bulabilirsiniz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • İlk film daha güzeldi sanki
  • ilki güzeldi ikinciside güzel üçüncüsüde güzel olacak...
  • jack sparrow karakterinin üzeine daha çok oynanmıştı ilk filmde bizde bundan gayet memnunduk
    2 de öykü daha karmaşık sahneler bile tekrar gibiydi
    herşeye rağmen güzel ve sürükleyici bir filmdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.