Şimdi Ara

Satılık Amd Phenom II X4 955 Ve Gİgabyt 970A Ds3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
4.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık Amd Phenom II X4 955 Ve Gİgabyt 970A Ds3 ürünlerin ikisi bir satılıcaktır.Ayrı satış yok.Şuan için fiyatta pazarlık mevcut degil.İşlemci C3 rev Nisan sonu 3 yılını dolduracak kutu, fatura var.Anakart 3.0 Rev 6 aylık kutu yok fatura fotokobi mevut.kısa süre kullanmak nasip oldu fx ve 990 chıpset e geçtim.gözlemledigim herhangi bir sorun ve sıkıntıları yok.
    Fiyat:320 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobo006 -- 11 Mart 2014; 10:09:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürünler güzel . Yeterli bütçem olsa hemen kapardım
    ACABA anakartın Phenom II X2'lerdeki kapalı olan çekirdeklerini açma özelliği var mı? Bunun işlemciye de bağlı olduğunu biliyorum.
    SADECE Phenom II X2'de açılabilen çekirdek varsa, bu anakartın çekirdek açma özelliği olup olmadığını öğrenmek istedim.
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazarlık açılırsa diye takipte olayım bakalım
  • sadece anakarta alıcıyım.
  • güzel fiyat
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Phenom II X4 965 194 TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlemciye talibim
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart satılırsa talibim
  • fiyat yuksek sanki
  • Merhabalar hocam, ürünlerin sıfır fiyatları göz önünde bulundurulduğunda fiyat çok yüksek. Eğer fiyat, 2.el fiyatları seviyesine indirilirse ürünler konusunda sizinle görüşmek isterim. Hayırlı satışlar
  • ben 4 sene evvel 945 + 970A ud3 almıştım toplamda 390lira civarı bi paraya.
  • 4 sene evvel de $$ dolar 2150 idi haklısınız

• o fiyata formda fx6300 ve aynı ayarda anakartlar satılıyor. fiyat çok yüksek
  • bobo006 kullanıcısına yanıt
    üsdadım fiyatlar sadece dolar üstünden belirlenmiyor. o model 4 sene önce günceldi ve üst model olarak x6 serileri vardı. şimdi ise x4 modelleri unutuldu o kadar çok yeni model geldiki; emin olun o modellerin sıfırı satılmış olsa şuan sizin istediğiniz ikinci el üründen ucuz olurdu.
  • bana ait olan ürünlerin satılıp yada satılmaması ni niye bu kadar dert ediyorsunuz anlamiyorum işine gelen alır gelmeyen almaz bu kadar basit bu gün yada yarın forumda takıl mi yorum neyin ne olduğunu bizde az çok biliyoruz formu dolaşın kimsenin ilanına olumlu yada olumsuz yorumda bulunmam keseme uyarsa alirim uymazsa almam serbest bir piyasa istediğim fiyatı ben isterim alan taktir eder ö.m atar kibarca şu fiyata alabilirim der uzlasılırsa satış olur satilmazsa da benim sorunum kullanmaya devam ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobo006 -- 8 Eylül 2014; 12:58:40 >

• ilanıma fiyat konusunda mesaj yazan arkadaşların bende bulanan ürünlere ihtiyacı var sanırım o yüzden fiyattan rahatsızlar emsal performansta kı sıfır ürünler fiyat olarak daha uygun sa sıfır tercih edeceksınız

• aynı kombinasyonu 265 tl den sattım.

Benim anakartın garantisi yoktu tabi.Ama yinede bu fiyat çok yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.