Şimdi Ara

RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
30
Favori
96.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 günümü yerli-yabancı tüm yorumları okuyarak geçirdim.. Son karar burası kaldı.. Rez yaptık.... Ama bayağı geç.. Eylül başına yaptık. Umarım havalar fazla bozmaz.. Ama yorumları takibe devam edeceğim.. Aklımda kalan; otopark durumu. Malum ege tarafı hep çamlıktır. Arabayı güneşte yakmayalım derken her tarafını sakız yapmayalım. Kapalı ortam varmı araçlar için? Ayrıca çocuklar için bebek sandalyesi yeteri kadar mevcut mu tesiste.. Bizde 2 tane canavar var. 2 ve 3 yaşında..
  • Bir kac ustteki mesajimi guncelleyecektim ama bir kac arkadasin sorusuna da cevap icin yenj mesaj yaziyorum.

Ilk 24 saat gecti.Ozet : memnunuz.

Otel daha onceki gittigimiz yerler kadar abarti buyuk degil.4 katli 6 7 civari bloktan olusuyor.

Bebek sandalyesi..vs yeteri kadar var gibiydi.bos gordum baya sandalyeyi.palyaco da dolaşıyor.
    Araci herkes gibi normal otelin onune biraktik guneslik takarak.

Deniz tarafi oda konusunda israrci olmanin anlami yok cunku deniz ayağınızin altinda degil ama gorunuyor. Ben a bloktayim. A ve a nin yanindaki blok en ondeki bloklar. Ama onun yerine bir arkadaki havuza da bakan deniz tarafi olsa daha iyi olabilir bence.tercih meselesi.

Otel full dolu. Cok gezecek yer yok otel icinde.

Yemekler bence yeterli ve basarili. Personel gayet guleryuzlu ve samimi. Aksam yemeginin icecegi bir kac dakikada geldi.dilerseniz kendiniz de kalkip alabilirsiniz. Gece gunduz icecek ve atistirmalik var.

Denize giderken ustu acik otobusten bozma bir aracla esintili ve guzel bir yolculuk var.en kafama taktigim konulardan biriydi.bir de sezlong ile deniz arasi 100-150 metre falan. Beach barda da icecek yiyecek mevcut. Ben 1 ya da 2 kez kalkip denize girsem bu pek sorun olmaz benim icin.

Bir de 7.30da yemek baslarken eger disari oturmak istiyosaniz cok gecikmemelisiniz. Disarida akustik gitar falanla canli muzik var.Yemek sirasi olan balik ve izgarada max 2 dakika beklersiniz.talep anlik azalip artiyor.yani direk gidip alanlar da var beklemeden.

Animasyon begeni citam biraz yuksek. Onceki yerler gibi buranin animasyonu da cok cok iyi degil. Dunya kupasi finalink duymaya calisirken animasyin oyunundaki gaz cikarma sakalarinj dinledigimden de olabilir.

Ekleme : bir kac mesaj once bir arkadas denizalti icmeyi onerdi snack bar da. Barmene meshur denizalti istiyorum dedim.cok guleryuzlu biri ve siseleri havada evirip cevirirken sordu .nasil meshur dedi. Internette forumlarda Denizaltından bahsediyolar dedim.guldu falan. Teqila gibi karisik biseyler hazirlayip shot bardagini bira bardagina ters cevirip uzerine bira dolduruyor.

Bir de ets turdan esra hanim karsiladi bizi.kibar biri. Haftada 1 olan alacarteyi mustafa beyle bir konuşun belki sizin icin 5 gune de verebilir. En azindan deneyin dedi.

Sonuc : 2000 falan vermem ama 1600 1700 e kadar eder burasi. Ben erken rez. Ile 108p e aldim ve fazlasiyla bu parayı hakeder.

EKLEME 2 : SADECE DENIZ ICIN GELENLER HIC GELMESIN. BIRAZ ONCE DENIZE ILK VE SON KEZ GIRDIM GERI DONUYORUM SUAN OTELE.HAVUZA GIRECEGIM.

Cesmeden gelip burada denize girmek iskencr. Su gercekten yosunlu. Yani suyun altinda canli yosun var ama daha da fazlasi suyun yuzeyi cok fazla kuru yosun yapragi ile kapli.suya basimi sokmadan geri ciktim.10 uzerinden 3 veriyorum denize..arabayla geldigim icin diger bahsedilen plajlara giderim artik. Denizi begenmedim.Denize cok onem vermedigim icin yine eder bu fiyat. Ama deniz icin gelenler ya yandaki diger koylara bakmali arabalari ile ya da buralari tercih etmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 14 Temmuz 2014; 16:21:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradaki Yorumlara Göre Parafly Kartımızla 2 Aile 16.08.2014 Oteldeyiz Bakalım,Antalya'yı aratmaz inşallah
  • Merhaba otele bugün geldik, odamiz saat 2 de verilsede temizligi saat 4 bucukta oldu. O da binbir güçle, odayi temizliyecek calisanda idayi siz kirletmissinizdir dite cikisti; ki oda temizlenmemisti. Ets tur aracaligi ile geldik, onlari ariyorum tamam halledicez diyorlar birsey yapan yok, en sonunda oda temizligi icin ets yi 3 oteldekilerle 5 defa konusup hallettik. Yemekleri gayet iyi; 7 bucukta restorandaydik ama oturacak masa bulamadik, ya tam yedide gidin yada 8 bucuktan sonra yer bulmaniz pek guc. Calisanlar canla basla calissada bugun anladigim idari zafiyet var bu daha ilk gunumuz;) dilerim bundan soneasi guzel geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanim

Buradaki Yorumlara Göre Parafly Kartımızla 2 Aile 16.08.2014 Oteldeyiz Bakalım,Antalya'yı aratmaz inşallah

Parafly kartla derken. Seturdan katlamalı puanla mı aldınız ?

• ersyno kullanıcısına yanıt
    Aynen Seturdan Aldık
  • serkanim kullanıcısına yanıt
    Çifte kavrulmuş olmuş desenize :) bu arada bilgi için soruyorum. Bu otel sadece Ets üzerinden alınıyordu. Buna rağmen parafly ile setur üzerinden de alınabiliyor mu? Ben sadece seturun kendi sitesindeki otellerde katlamalı puan kullanabiliyoruz sanıyordum. Böyle ise setur bizim için her oteli alabiliyor doğru mu anlamışım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersyno -- 15 Temmuz 2014; 12:19:06 >
  • seçim öncesi aldığım 5 günlük tatili seçim sonrasına erteledim. Fark isterler diye düşündüm şaşırdım istemediler.

merak ettiğim bebekli aileler rahat edebildiler mi? Bizimki 7 aylık olacak inşallah. Bebeğin yiyebileceği özel menüler var mı? yağsız tuzsuz şekersiz gibi.
  • cakin kullanıcısına yanıt
    Cakin Bey

Malesef biz 8 aylık bebeğimizle gittik karpuz kavundan, baska bisey yok hazır mama alın yanınıza,meyve çok kısıtlı,bebeğe özel çorba da çıkarmıyorlar malesef, Ama ramazan diye şimdi yoğunluk olmadığı için ilgilenebilirler.
    Ben asıl yorumları ramazandan sonra gidecekler için bekliyorum özellikle bayramda orda olacakların yorumları çok önemli bakalım otelde düzelme varmı?

*Bizim bebeğimiz genelde yemek konusunda pek ayrım yapmadığı içinpilav yoğurt yada tavuk tiftitme gibi ufak yemeklerle geçiştirmeye çalıştık. Ama geceleri devam sütü ve gündüzleri kavanoz mama takviyesiyle.
  • ersyno kullanıcısına yanıt
    Setur'un diğer sitesi var bookinturkey.com setur'un aynı firması buradaki otellerden'de faydalanırsınız....
  • quote:

Orijinalden alıntı: twopac

Cakin Bey

Malesef biz 8 aylık bebeğimizle gittik karpuz kavundan, baska bisey yok hazır mama alın yanınıza,meyve çok kısıtlı,bebeğe özel çorba da çıkarmıyorlar malesef, Ama ramazan diye şimdi yoğunluk olmadığı için ilgilenebilirler.
    Ben asıl yorumları ramazandan sonra gidecekler için bekliyorum özellikle bayramda orda olacakların yorumları çok önemli bakalım otelde düzelme varmı?

*Bizim bebeğimiz genelde yemek konusunda pek ayrım yapmadığı içinpilav yoğurt yada tavuk tiftitme gibi ufak yemeklerle geçiştirmeye çalıştık. Ama geceleri devam sütü ve gündüzleri kavanoz mama takviyesiyle.

Maşallah yemek konusunda baya ilerlemissiniz. Ramazamdan sonra sıkıntılar artar diye düşünüyorum. Malum çokluk isi. Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin

• Pazartesi otele giriş yaptık, Cumartesi gününe kadar buradayız.

Mobildeyim, fazla detay yazamayacagim ama genel olarak başarılı.

İlk gün havuza gittik ama dün ve bugün denizdeyiz. Bence deniz çok daha başarılı - ki daha önce Limak, incekum, wow otellerinde kalmişlığım var.

Denizin üzerinde yosun filan yok, rüzgarlı / dalgalı havada sazların ufak parçaları arada görünüyor. Altta bir bölgede deniz bitkileri var, ama geçiş yeri var - ki bunlar da teknik olarak yosun değil.

Ben denizi havuza tercih ediyorum, eşim ve 6 yaşındaki oğlum da öyle. Çoğu kişi öğle yemeği için otele dönüyor ama beach bar'da hamburger, ızgara (tavuk veya balık) patates kızartması, elma, şeftali vs sürekli var. Icecekler de öyle.

Insanimizin ne kadar aç gözlü olduğunu da görme imkanım da oldu maalesef. Büyük kola bardağına rakı isteyenler mi ararsınız, akşam yemeğinde kapının önünde 20dk bekleyip; masayı tıklım tıklım doldurup yarısını yemeden bırakanlar mı. ..

Bu arada sahilde arada yol var diye düşünmeyin, otopark gibi bir yer, son 3 saattir sahildeyim, 1 tane araç geçmedi.

Bebekli aileler için; yemekler çok çeşitli ama bebekler için ayrı bir kısım yok. Diyet ürünler kısmı var belki oradan bir şeyler alınabilir ama yine de kavanoz mama şart gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 16 Temmuz 2014; 14:10:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de sahil bar da gidip Angara havası caldirmak için ısrar eden müşteriler ayrıca renk katıyor

• Şu Ramada bi otelini +18 uygulaması getiremedi . Çocuksuz bir oteli olmalı zincir otellerinin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Şu Ramada bi otelini +18 uygulaması getiremedi . Çocuksuz bir oteli olmalı zincir otellerinin .

yanlışınız var, oteli ramada işletmiyor ramada isim hakkını vermiş sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Pazartesi otele giriş yaptık, Cumartesi gününe kadar buradayız.

İlk gün havuza gittik ama dün ve bugün denizdeyiz. Bence deniz çok daha başarılı - ki daha önce Limak, incekum, wow otellerinde kalmişlığım var.

Denizin üzerinde yosun filan yok, rüzgarlı / dalgalı havada sazların ufak parçaları arada görünüyor. Altta bir bölgede deniz bitkileri var, ama geçiş yeri var - ki bunlar da teknik olarak yosun değil.

Ben denizi havuza tercih ediyorum, eşim ve 6 yaşındaki oğlum da öyle. Çoğu kişi öğle yemeği için otele dönüyor ama beach bar'da hamburger, ızgara (tavuk veya balık) patates kızartması, elma, şeftali vs sürekli var. Icecekler de öyle.

Insanimizin ne kadar aç gözlü olduğunu da görme imkanım da oldu maalesef. Büyük kola bardağına rakı isteyenler mi ararsınız, akşam yemeğinde kapının önünde 20dk bekleyip; masayı tıklım tıklım doldurup yarısını yemeden bırakanlar mı. ..

Bu arada sahilde arada yol var diye düşünmeyin, otopark gibi bir yer, son 3 saattir sahildeyim, 1 tane araç geçmedi.

Bebekli aileler için; yemekler çok çeşitli ama bebekler için ayrı bir kısım yok. Diyet ürünler kısmı var belki oradan bir şeyler alınabilir ama yine de kavanoz mama şart gibi.

Hocam ne yaptınız siz? Bu kadar zaman içinde deniz bu kadar çabuk düzenlenebilir miydi?
    deniz bölümünde ayrılan alandan çıktıktan sonra kahverengi toz toprak vardı etrafta millet mangal falan yakıyor 1 ay içinde bu kadar gelişme olması ilginç doğrusu..
    yukarıda saydıgınız daha önce gittiğiniz oteller ramada akbuk'ten kat kat daha iyidir..

• quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Pazartesi otele giriş yaptık, Cumartesi gününe kadar buradayız.

Hocam ne yaptınız siz? Bu kadar zaman içinde deniz bu kadar çabuk düzenlenebilir miydi?
    deniz bölümünde ayrılan alandan çıktıktan sonra kahverengi toz toprak vardı etrafta millet mangal falan yakıyor 1 ay içinde bu kadar gelişme olması ilginç doğrusu..
    yukarıda saydıgınız daha önce gittiğiniz oteller ramada akbuk'ten kat kat daha iyidir..

Hocam sonuçta diğer bahsettigim otellerden iyi demedim, en azından iyinin ne olduğu hakkında bir fikrim var manasına, hani "bi yer görmemiş, bunu beğeniyor" algısını önlemek için.

Sahilde şemsiye ve havlu ile güneşlenen Otel dışı insanlar da var, ben mangal yakanına denk gelmedim. Genel olarak öğleden önce deniz daha güzel ve otel dışı insan sayısı daha az. Öğleden sonra etraftaki ergen potansiyeli artıyor. Otelde kalan Ruslara da Cem Yılmaz ifadesi ile "are you Cola?" şeklinde yaklaşanlar da olmuyor değil ama her yerde var zaten.

Yanlış da anlaşılmasın, mükemmel demiyorum. Ama girilmeyecek bir denizden bahsetmiyoruz - bence.

Sonuç olarak denize gidecekler öğleden önce giderseler daha mutlu olurlar derim.

• Sayın cfiliz içimizi ferahlattığınız için teşekkür ederiz.eğer imkanınız olurda deniz çevresinden resim yükleyebilirseniz memnun oluruz.İyi tatiller dilerim...
  • 10 temmuzdan itibaren 4 gece konakladim 740 TL fiyata otelden çok memnun ayrildim odalar gayet ggüzel yemekler harika yemek baslar başlamaz restoranda biraz sıra oluyor ilk sene olduğu için ufak tefek aksakliklar yokmu tabiki var ama kafaya takilacak şeyler değil bide personelin cabasini görünce olsun boşver diyorsunuz valla ben tekrar gelmek isterim bu otele özellikle 3-7 yas arazi çocuğu olan ailelere şiddetle oneriyorum bu oteli parasini hakeden bi otel

• Merhaba,
    Tatilde kimseyi uğraştırmak istemiyorum ama müsait olanlar imkan dahilinde resimler ekleyebilirmi???
    Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.