Şimdi Ara

Ortaçağ Temalı Angry Birds Oyunu Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Rovio Mobile, Angry Birds'ün etinden sütünden ve yününden yararlanmaya devam ediyor. Daha önce uzaya çıkan ve Star Wars teması ile de buluşan Angry Birds şimdi başka diyarlara adım atıyor.

Ortaçağ temalı Angry Birds oyunu için ilk teaser videosu yayınlandı. Şu an oyunla ilgili detayları bilemiyoruz, ama Ortaçağ temasının oyuna farklı bir hava katacağı konusunda şüphemiz yok. İlk olarak mobil platformlar için yayınlanacak oyunun öncelikle Kanada ve Avustralya'da daha sonra ise dünyanın diğer bölgelerinde yayınlanması bekleniyor.

• Her ne kadar çılkı çıksada seviyorum ben bu seriyi devam etsin bu tür konseptlerle iyi oluyor

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gectigimiz gunlerde,bu oyun ile tum kisisel bilgilerin telefonlardan toplandigi haberi ciktiktan sonra bu oyuna ilgim kalmadi.Insanlari sogutuyorlar resmen.

• Bilgisayar'da olmasa bile mobilde severek oynadığım bir seri. Devam etmesi iyi olmuş. MÖ zamanına da gider şimdi bizim kuşlar

• yeter artık rovio
  • bu iyi oldu işte :D
  • Hersey tamam da gokart daki gibi para vermezsen oynayamazsin mantigi isin suyunu cikariyor
  • Bunlar Angry Birds çıkarmaktan sıkılmadılar mı artık CoD'a döndü bu da
  • call of duty versiyonunu yapsınlar çok uyumlu olur :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.