Şimdi Ara

5 Maç Cezalardan Kurtulmanın En Hızlı Yolu ( Bilmeyenler İçin )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok basittir arkadaşlar. Cezalıyken eğer 'Easy Bot'larla 'Eşli Bot Maçı' arasanız, girdiğiniz oyunda herkes cezalı olacaktır. Tabii kimsenin amacı kasıp kombat yapmak değil burada. Herkes pusher pickler ve düzgün bir iş çıkarırsanız 5-6 dk.ya maç biter. Bunu 4 kere daha yaptığınız takdirde cezanızdan kurtulursunuz. Botlu maçlar da cezadan yer yani. 30 dk. sonra ver eline Ranked Match Making.

Tavsiye Herolar: Leshrac*, Axe*, Nature's Prophet, Enigma, Chen*, Enchantres*, Naga Siren, Lone Druid.

* işaretli heroları almanız, daha çabuk bitirmenize yardımcı olur.

Tavsiye İtemler: Headress ( takiben Mekanism ), Ring of Basilus, Healing Salve ( Tango'ya gerek yok. ), Clarity.

Ayrıca creepler spawnlanmadan Rosham keserseniz bolca XP kazanmış olursunuz. Ve push skillerini daha çabuk geliştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 8 Mart 2014; 0:14:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Daha yeni kaldırıldı bu yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Daha yeni kaldırıldı bu yalnız

İki gün önce daha olduydu ama?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Daha yeni kaldırıldı bu yalnız

İki gün önce daha olduydu ama?

deniycem şimdi 2 maç vardı :D

• ceza almışsa bir sebebi vardır, net bağlantısı bile koptuğu için ceza aldıysa sürekli olduğu için o cezayı almıştır, çeksinler cezalarını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

ceza almışsa bir sebebi vardır, net bağlantısı bile koptuğu için ceza aldıysa sürekli olduğu için o cezayı almıştır, çeksinler cezalarını..

Bazı günlerde, TTNET'in azizliği sağ olsun, bir veya iki defa gidiyor internet. Benim gibi gariban kalmasın istedim arkadaşların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 8 Mart 2014; 14:27:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Size en iyi taktik girin ability draft oynayın hem mmr illetinden biraz olsun uzaklaşmak gibi düşünülebilir.
  • ben genelde hız için beast, damage için luna
    lone druid early rosh için
    leshrac push
    furion itemleri getirmek için ve push a yardımcı
  • Bu gerizekali ve haksiz ceza sistemine bu ara epey maruz kaldim. Artik bir mac bile terk etsem cat diye geciriyor lpq'yu. Ama ben yolu biliyorum. Genelde riki(pusher olmasa da) veya Drow Ranger aliyorum karsida stunner bot yoksa(cok cok dusuk ihtimal ama). Split push bazen tek care oluyor. Cunku takim fazla feedleyince
    yapacak bir sey kalmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 13 Mart 2014; 13:09:30 >
  • hala duruyor mu bu ? kalması iyi olabilir malum türkiye'de internet çok stabil olduğu için oyundan düşme oranımız çok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.