Şimdi Ara

OS X 10.9.3'ün ilk derlemesi yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • alt="OS X 10.9.3'ün ilk derlemesi yayınlandı"


    Apple, OS X tarafında hız kesmeden yeni çalışmalarına başladı. Yaklaşık 2 ay boyunca geliştiriciler aracılığıyla test çalışmalarının yapılıp, geçtiğimiz günlerde yayınlanan OS X 10.9.2’den sonra Apple, Mavericks’in 3.büyük güncellemesiyle ilgili test çalışmalarına başladı.

    13D12 derleme numarasıyla yayınlanan OS X 10.9.3’in ilk derlemesinde Apple, geliştiricilerden grafik sürücüleri ve ses konularına odaklanılmasını istemekte olup; güncellemenin 10.9.2’ye kıyasla getirdiği yeniliklerle ilgili herhangi bir açıklama yapılmış değil.


    Geliştiriciler, OS X 10.9.3’ün ilk derlemesine Mac App Store ya da Mac Dev Center üzerinden ulaşabilirler.




  • Bedava yayınlanmasının sebebi bu heralde,resmen beta kullaniyoruz.İnşallah bu sene içinde full sürümü yayınlanır.
  • Bu sürüm daha çok 4K çözünürlüklü bazı panellerde sorun çıkartmasından dolayı yayınlanacak bir güncelleme.
  • Safari geliştirilmeli, stabilite artırılmalı...mavericks hala tam oturmadı.

  • Sitem ciddi olarak stabilitede sıkıntı yaşıyor. Bunu acilen çözmeleri lazım. Ek olarak hiç bir browser verimli değil şu an maverickste.
  • 7.5 den beri mac os kullaniyorum ilk mac os x e geçiş rüya gibiydi resmen çağ atlamistik ama 10.9 a geçmeye cesaret edemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temiz kurulum yaptığım halde şarj problemi yaşadım 10.9.0 da ve geri 10.8.5'e döndüm. mavericks'in tam anlamıyla oturmasını bekliyorum. umarım daha da hız verirler çalışmalarına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar eksi alıcak ne yazdım cidden bilmiyorum :).Hayır nasıl memlun olabiliyorsunuz bazı şeylerden anlayamıyorum.Safarı deseniz geliştirilmeye çok ihtiyacı var,bir önceki sürüme kadar ön izleme bile 2 saatte aciliyordu.Geç açılma ve kapanma sorunlari bazen geliyor,mail deseniz belli zaten ne olduğu.
    Ama sizde haklısınız bir bende var galiba bu sorunlar.
  • Açıkçası ben mavericks'ten sonra chrome'u bırakıp safari kullanmaya başladım. Snow Leopard, Lion, Mountain Lion 'dan sonra çıkan en stabil işletim sistemi, ne gibi hatalarla karşılaştınız ve stabil olmadığını söylediniz merak ediyorum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mogosan

    Bu kadar eksi alıcak ne yazdım cidden bilmiyorum :).Hayır nasıl memlun olabiliyorsunuz bazı şeylerden anlayamıyorum.Safarı deseniz geliştirilmeye çok ihtiyacı var,bir önceki sürüme kadar ön izleme bile 2 saatte aciliyordu.Geç açılma ve kapanma sorunlari bazen geliyor,mail deseniz belli zaten ne olduğu.
    Ama sizde haklısınız bir bende var galiba bu sorunlar.

    mogosan hocamın yaşadığı sorunların aynısını bire bir yaşıyorum. Stabil değil dememin sebebi budur. Özellikle Safari krize sokuyor beni çığrımdan çıkıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.