Şimdi Ara

Bu araca dikkat edin (Dolandirici)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
2.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun arkadas bi ilan gonderdi.Honda civic 1.4 islerin fiyati yukseldi 19-20 e satanda var buda 1.6 ies i 22 bin tl gorunce atlamis bana gore 1.6 iesin ederi 15-16 neyse konuya gelelim.Arac bi yerden tanidik geldi sonra bi muddet dusundum.Evet bu arac dereye ucmustu ve ciddi hasarliydi.

Sahibini aradim aracin orjinal oldugunu sadece ciziklerden dolayi bel alti boya oldugunu soyledi.Bi camurluk bide farlar degismis oyle dedi.Arac hasar kaydina baktik bise yok.Arac kayitsiz toplanmis buyrun ilani

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-15300kmde-156010887/detay

Buda kaza resimleri

Edit : İlanı Güncellemiş Onay Sürecine Alınmış Fiyat 28 Bin TL'ye Çıkarılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VioLee -- 7 Mart 2014; 14:12:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu aracı bu hale getirebildilerse harbiden helal olsun...

Ben arka kapıdaki eziği bile düzelttiremedim 1 aydır

bu arada ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-15300kmde-156010887/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 6 Mart 2014; 23:38:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Bu aracı bu hale getirebildilerse harbiden helal olsun...

Ben arka kapıdaki eziği bile düzelttiremedim 1 aydır

bu arada ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-15300kmde-156010887/detay

Sadece ornek vereyim kartal sanayide bi ustam var araci bastan cizerek yapar hic sikintisiz ulkemizde cok iyi ustalar var ama cakallik pesindeler plaka filanda acik resimlerde zaten eger yaptiramadiysaniz fatihte gocuk ezik duzelten cok iyi bi ustam var

• VioLee kullanıcısına yanıt
    mobileden link verilmiş düzeltin lütfen.

Burda birşey belirtmek istiyorum DÜŞÜK MODELLİ araç alırken tramere güvenmeyin. Çünkü kayıtlar olmuyor araçlar kaskosuz oldukları için sanayide yapılıyor. Ve yaptırıp satanlarda bu işlerin çakalları. Aman ha bu gibi araçları alırken önemli olan TANIDIK USTA ile gitmek.
  • Bilgilendirme icin Teşekkürler. Hakkaten kanı bozuk insanlar var...

• mr.big kullanıcısına yanıt
    Rabbim bizi bu tip insanlardan korusun eski araba kasko olmuyor sanayide yaptiriyorlar 5 sene once honda civic si elimde patlamisti motor blogu catlakmi tabi goremiyosun motor indikten sonra gorebildik

• Bilgilendirme için teşekkürler. Gerçekten böylesine duyarlı olmak harika bir olay. Bu forumu bu yüzden seviyorum işte.
  • O değilde araçta boya olduğu çok belli ön taraf parlıyor arka taraf solmuş gibi ama iyi toplanmış gibi adama resimleri atın bence ne düşünecek merak ettim ya da aynı fiyatta aynı kilometrede ilan açıp kazalı resimlerini koysun biri oradan insanlar en azından görüp bu tuzağa düşmez.
  • Allah uzak etsin böyle insanlardan bizi...Ne biçim insan bunlar böyle...Mesaj atacam adama
  • Oha ya araba super olmus

• hakketen he araba çok güzel olmuş. yani fabrikasından mühendisi gelse, o ustayı fabrikaya müdür yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

hakketen he araba çok güzel olmuş. yani fabrikasından mühendisi gelse, o ustayı fabrikaya müdür yaparlar.

Sonra da, fabrika çıkışlı kazalı araç satsın di mi?

• harbiden 19 20 23 e kadar isteyen var bana görede ederi max 15 16 neyin kafası bu anlamak zor
  • Bu insanlarda zerre vicdan, bunu da geçtim zerre Allah korkusu yok..

• Bilgi için teşekkürler. Ancak dikkatli bakınca arka bagajın birleşim yerlerinde iz farkı olduğu belli oluyor. İyi bir göz yakından anlar bence. Resim aldatıcı olabiliyor. Ne olursa olsun yakından bakmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

hakketen he araba çok güzel olmuş. yani fabrikasından mühendisi gelse, o ustayı fabrikaya müdür yaparlar.

Sonra da, fabrika çıkışlı kazalı araç satsın di mi?

Nakliyede ne kadar vuruk cizik arac varsa hepsini duzeltir sahiplerine kakalarlar

• Araci toplayanlar
    Universitede ders versinler ic mimarlara fln

• Dikkatli olmak lazım artık bu konularda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

Araci toplayanlar
    Universitede ders versinler ic mimarlara fln

Arka resimleride ekledim ciddi saglam toplanmis

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.