Şimdi Ara

canon mp230 kağıt sıkışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • canon mp230 marka yazıcım var. bitmeyenkartuş tan aldım. sağolsunlar teknik servis 10 numara hizmet veriyor. eminim telefonun diğer ucunda okey oynayıp lahmacun yiyorlardır. isteksiz ve aşağılayıcı bir hizmet anlayışları var. neyse. yazıcımın bir kaç problemi var. 1. sürekli kağıt sıkıştı hatası alıyorum. kağıt yolunu temizledim. kağıdı tak tak tak diye çok seri bir şekilde boş atıyor. 2. kağıdı çekiyor yarıya kadar falan. 2. si aygıtlar ve yazıcılar bölümünden kartuş kafası hizala falan dediğimde veya sınama sayfası istediğimde mürekkep boş diyor. halbuki ağzına kadar dolu. mürekkep hortumu mürekkebi kartuşa ulaştırmada problem yaşıyor. mürekkep haznesini yukarıya kaldırınca mürekkep taşıyor. kolum çıktı 5 dk falan öyle tuttum. önce siyah boş diyordu. şimdi renkli. ama şu kağıt fırlatma olayı, kağıt sıkıştı uyarısı hallolursa diğerleride hallolur. ne olur yardım edin yav.







  • selamlar..

    öncelikle depoyu kesinlikle yazıcının seviyesinden yukarı kaldırmayınız. depodaki mürekkep kartuşun içine fazlasıyla dolar ve ucundan akmaya başlar. kartuş bitti uyarısı veriyor ise iptal tuşuna 10 sn basılı tutun geçmesi lazım o uyarının. siyah mürekkep miktarı azalıyor renkli mürekkep miktarı azalıyor uyarılarını dikkate almayın onlar vermeye devam edecektir. kağıdı fırlatma olayı ise hortum bağlantısından dolayı kaynaklanıyor. yazdırma sırasında hortum sıkıştığı için o hatayı veriyor. yazıcının kapağını açıp hortum bağlantılarını resimleyip buraya yükleyebilirsen daha detaylı yardımcı olabilirim.
  • efesgrup E kullanıcısına yanıt
    herkese iyi forumlar .
    bende bitmeyen kartuş .com dan aldım . herhangi bişeyi yazdırmaya kalktıgımda yazıcım hararetli bi şekilde boş kagıt fırlatıyor yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozdn.er

    canon mp230 marka yazıcım var. bitmeyenkartuş tan aldım. sağolsunlar teknik servis 10 numara hizmet veriyor. eminim telefonun diğer ucunda okey oynayıp lahmacun yiyorlardır. isteksiz ve aşağılayıcı bir hizmet anlayışları var. neyse. yazıcımın bir kaç problemi var. 1. sürekli kağıt sıkıştı hatası alıyorum. kağıt yolunu temizledim. kağıdı tak tak tak diye çok seri bir şekilde boş atıyor. 2. kağıdı çekiyor yarıya kadar falan. 2. si aygıtlar ve yazıcılar bölümünden kartuş kafası hizala falan dediğimde veya sınama sayfası istediğimde mürekkep boş diyor. halbuki ağzına kadar dolu. mürekkep hortumu mürekkebi kartuşa ulaştırmada problem yaşıyor. mürekkep haznesini yukarıya kaldırınca mürekkep taşıyor. kolum çıktı 5 dk falan öyle tuttum. önce siyah boş diyordu. şimdi renkli. ama şu kağıt fırlatma olayı, kağıt sıkıştı uyarısı hallolursa diğerleride hallolur. ne olur yardım edin yav.

    https://www.kartusbankasi.com/VIDEOLAR,DP-41.html

    sizsiz için hazırladığımız vidi olara bi göz atın bir cok arıza çözümünü burda bula bilirsiniz

    ve ayrıca yazıcınızdaki hata yoksa telefonla bildirin o hatayı 1-2 saat içinde vidio ya cekip sitemize ekliyoruz




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.