Şimdi Ara

Serious Sam 4, Bu Senenin Sonunda Geliyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Oyun dünyasının eski serilerinden Serious Sam'i en son 2011 senesinde Serious Sam 3: BFE ile görmüştük. Ortalama bir oyun olan Serious Sam 3: BFE'in sonrasında ciddi dostumuz Sam, arayı fazla uzun tutmuyor.

Oyunun geliştiricisi Croteam'in CEO'su Roman Ribaric, oyunculara yeni bir mesaj gönderdi. Site üzerinden yayınlanan mesajda Ribaric, Serious Sam 4'ün bu senenin sonlarına doğru çıkacağını belirtti.

Geçtiğimiz senenin yaz aylarında yapılan duyuruda oyunun PC'ye özel olarak geleceğini, Humble Bundle servisi aracılığıyla bağışlarla destekleneceğini okumuştuk. Croteam'in kararı hâla geçerli mi bilemiyoruz. Yeni haberleri çok yakında almaya başlarız gibi duruyor.

• Umarım ilk iki oyunun tadında olur. 3. oyunda bayağı olaydan saptılar. İşin içine millet ve dinleri sokunca pek beğenmemiştim. İkinci oyunun geyiklerini ayrı severdim. Ama eğer bu haberdeki resim oyuna paralelse bu oyun ne olur hiç bilmiyorum.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası ben 3 oyunu da sevmiştim. Yeter ki 4. oyun safkan old-school tarzı shooter özelliğini yitirmesin.
  • 3. Oyun gibi facia olacaksa hiç çıkarmayın daha iyi

• Bence 3.oyunun beğenilmemesinin sebebi doğru düzgün kırılamamasıydı. Benim fikrim bu yönde tabi ki. Orjinal oyun sahipleriydi bir tek doğru dürüst ve performanslı oynayanlar. İllegal oynayanlar önce Ölümsüz akreplerle karşılaştı, onu da kırıdıklarında bu sefer oyuncu kafasını yukarı kaldırıp dönmeye başladı bir yerde. Hepsi aşıldı bu sefer de en baba makinalarda bile düşük performans veriyordu canım oyun. Umarım 4.oyun seriye yakışır çıkar ve inşallah Split-Screen özelliğini kaybetmez.

• 1 ve 2 nın yerını tutmaz bence bakalım gorcez
  • Dünya'nın en gereksiz saçma oyunu. ilk oyunun grafikleri zamanına göre iyiydi ama serinin çizgi film grafikleri ve tekdüzelik günümüze uymuyor artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eskiden ikili oynardık saatlerce ölüp ölüp baştan başlardık o bağıran adamlar yokmu onları ömrüm boyunca unutamam çok sinir bozucuydu :) aksiyon hep tavandı oynarken ey gidi günler...

• BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    saçma düşüncen kesinlikle yanlış. bu tarz bır yapıya sahip oyun artık kalmadı ve kesinlikle eski kafa oyuncuları halen bir hayli eğlendiriyor.
  • Samet'ten bomba haberler devam ediyor

• Alttaki dunkof arkadaşın aksine ben grafiklerin eskisi gibi canlı renk paletleriyle donatılmasını istiyorum. 3. oyun gerçekçi olmuş ama ilk 2deki havayı kesinlikle yakalayamadım. 2.oyunda boss fightlarını büyük bir heyecanla beklerdim ama 3. oyunda çöldeki o bossdan sonra oyuna birdaha girmedim. Belki başkaları beğenmiştir ama ben o havayı yakalayamadım. Oyun beni eğlendirmekten çok gerdi.

• Bu seri iddialı olmasa bile insanı eğlendirmeyi biliyor
  • Coop oynamisligim var 4 kisi bilgisayar labatorunda landan oynamistik cok eglenceli idi

• Üçüncü oyun dışında tüm SS serisinin oyunlarını deli gibi beğenerek oynamış biriyim umarım üçüncü oyundan daha çok eski oyunlara benzer.
  • benim için özel bi yeri var bu serinin aynı en bir zamanlar en azılı rakibi painkiller ın olduğu gibi..
  • sana göre saçmaysa oyun bu sitede ne işin var
  • SAÇMAYSA BU SİTEDE NE İŞİN VAR
  • bence serious sam in her serisi eylence ile dolu croteam harika oyun yapıyor bir de vicudumuz gözükse fevkalade umarım serius sam 4 de de siplit screen olur
  • 1 ve 2. oyun guzeldi hele o mavi cucelere yardim ettigimiz bolumu hep oynardim 3. serisi pek sarmadi ama bu iyi bence
  • ~Lithium kardeş aynn sana katılıyorum 3 sanki yaratıklar hariç call of duty gibi olmuş silahlar
    bok gibi sam in tipide bok gibi olmuş ben şunu bilir şunu söylerim: ne birincisi ne üçüncüsü
    en güzeli 2 neden böyle diyorum çünkü serios sam 1de yeni başlanmış oyun biraz konu tam toparlanmamış acemilik/3tamamen konudan çıkılmış ayrı bir grafik oluşturulmuş ve iğrenç bir oyun olmuş/ama 2 konu belirlenmiş grafikleri gayet güzel çok zevk alınan bir oyun ve tek kelime ile harika bir oyun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.