Şimdi Ara

*** GM DISCOVERY ELITE , ELITE 4G ve ELITE LITE | ANA KONU | S.S.S. | TEKNIK REHBER (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.438
Cevap
46
Favori
267.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni güncelleme ile ses bozukluğunun giderildiği yazılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliii

ne gibi?

sanki resimlerde karıncalanma var. :(
  • ferat93 kullanıcısına yanıt
    Bana normal gbi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • root yapmadan fm radyo yükleme imkanı var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dega48

root yapmadan fm radyo yükleme imkanı var mı

GooglePlay de radyo programları mevcut ama çoğu internet bağlantısı gerektiriyor. Root gerektirmez.

http://generalmobilediscovery.blogspot.com.tr/2013/08/general-mobile-discovery-radyo-apk.html Böyle bişey var internet bağlantısına gerek duymadan kullanabilirsiniz. Root gerektirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.berk

quote:

root yapmadan fm radyo yükleme imkanı var mı

GooglePlay de radyo programları mevcut ama çoğu internet bağlantısı gerektiriyor. Root gerektirmez.

http://generalmobilediscovery.blogspot.com.tr/2013/08/general-mobile-discovery-radyo-apk.html Böyle bişey var internet bağlantısına gerek duymadan kullanabilirsiniz. Root gerektirmez.

Rootsuz çalışmıyor.

• dega48 D kullanıcısına yanıt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=net.overplanet.discoveryfmradio google playde uygulaması var internet siz kullaniliyor

• hocam siz bu programı elite de rootsuz kullanıyor musunuz?*
    "uygulama yüklenmedi." diyor
  • dega48 D kullanıcısına yanıt
    Ben nadir olarak kullandım rootsuz olarak rootdan anlamak zaten ama simdi açmak istedim hata verdi

• Radyo ilk çıktığında root olmadan çalışıyordu. Sonra bir güncelleme geldi sanırım.
  • Merhaba,

akıllı jestlerden "hareket ile uyandırma"yı seçip uygulama ekleyi kamera yaptım (zaten default olarak kamera yapılmıştı) ama C ile açılma olmuyor. Çift tık ile uyandırma çalışıyor fakat C çizerek kamerayı açma çalışmıyor. C çizince hiç tepki yok! Bir güncelleme ile mi bu özellik çalışır hale geldi diyeceğim ama çalışmayan fonksiyonu en başta niye koysunlar? Hiçbir güncelleme henüz yapmadım, kutudan çıktığı halde telefon. Sizde de en başta böyle miydi?
  • quote:

Tam seviniyodum gps acip kapaniyo oh diye. Lanet olasi hata devam ediyo. Cift dokunuş 2xcift dokunus olmus 4 kez dokunuyoruz yani ama bekletmiyo en azindan onceki gibi. Baska da fark etmedim degisiklik

hocam, sorun devam ediyor mu daha?
    güncellemeden sonra benim telde sıkıntı yok
  • Gionee elife e7 için hala kitkat güncelemesi yayınlamadı mı?

• quote:

quote:

Tam seviniyodum gps acip kapaniyo oh diye. Lanet olasi hata devam ediyo. Cift dokunuş 2xcift dokunus olmus 4 kez dokunuyoruz yani ama bekletmiyo en azindan onceki gibi. Baska da fark etmedim degisiklik

hocam, sorun devam ediyor mu daha?
    güncellemeden sonra benim telde sıkıntı yok

Telefonu fabrika ayarina dondurdum. Son guncellemeyi yukledim ve simdi o sorun yok cok sukur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bylupol

Gionee elife e7 için hala kitkat güncelemesi yayınlamadı mı?

Yayınlanmadı ne yazıkki.
  • Arkadaşlar merhabalar. Yarin bi Elite alacağım. Sizlere bir sorum var. Yarin alacağım Elite modeli siyah 32gb modeli. Su anda discovery 2+ kullanıyorum. Bilirsiniz bu modelin beyazı sorunlu, grisinde problem yok. Elite dede ayni sorun varmı? Siyah Elite modelinde bir problem yasayan oldumu kronik olarak?

• Elite akarrr...

• MrGrey M kullanıcısına yanıt
    6 Aydır siyah modeli kullanıyorum. Arkadaşlar bir çok sorundan bahsediyorlar ama maşallah bende bir sıkıntı yok. Tavsiye ederim. Bende askerlikten dolayı satacağım borç kapatmak için bakalım. Birde güncelleme gelse süper olurdu.
  • Arkadaşlar 16 GB elite kullanicisiyim ahizenin üzerine hafifçe bastirdigimda dokunmatik sapitiyo kendi kendine biyerlere giriyor rica etsem denermisiniz...

• Elite için kitkat çok yakında şuan testleri yapılıyor. 1-2 hafta içinde yayınlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSpHoT -- 9 Şubat 2015; 18:16:12 >
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.