Şimdi Ara

ATAKAN TUNING GUVENILIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
20.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ATAKAN TUNING GUVENILIRMI URUNLER ORJINALMI BILEN YAZABILIRMI TSKLER



  • hiç alış veriş yapmadım bilmiyorum ama yıllardır bu işi yapan insanlar ucuz bir ürün alıp denemek lazım
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    bende alışveriş yapmadım ama yapmayı düşünüyorum ama bir kaç yerde okumuştum ürünlerin elinize ulaşmasında flan sıkıntı olmuyor ürünlerden de şikayetçi olanı duymadım
  • bende alışveriş yapmadım ama yapmayı düşünüyorum ama bir kaç yerde okumuştum ürünlerin elinize ulaşmasında flan sıkıntı olmuyor ürünlerden de şikayetçi olanı duymadım
  • Bende merak ettim golf aracima navigasyonlu teyip taktirmak istyrm bilen var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google da aratin cok yorum cikiyor hakkinda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bn 1 ay önce yerine gittim pioneer 8650 teyp aldım sorun olmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • <!--ok-->sakın ama sakın alışveriş yapmayın. ismail berke internetten çok iyi niyetliymiş gibi yazıları olan herkese yardımcı olmaya çalışan bir adam gibi gözüküyor aman aldanmayın. pek çok ürünü 2 yıl garantili diyor ama garantiye gittiğinizde sizden para istiyor bazı mallarının çin malı çıktığını duydum doğru mudur bilmem. benim olayım bir teyp çerçevesi istemiştim adam bana yanlış çerçeve vermiş çok değil 5 dk sonra geri gittim ve adam iade alamam dedi sonra tabi bağırışmalar falan iyice pisleşti 15 tl ve aracına uydururum ben o çerçeveyi dedi ki normalde alacağım çerçeve zaten 25 tl di olan benim 25 kağıda oldu. he iyi ki oldu diyorum çünkü oradan yaklaşık 500 tl lik tesisat almayı düşünüyordum ve o günden sonra oradan alacağıma 2 katı 3 katını bile para veririm en azından giden para ismail berke denen adama gitmesin.

    NOT: dükkanına gidersen adamın tavrından ötürü 5 dk içinde anlarsın nasıl bir insan olduğunu




  • başka yerden alın tavsiye etmıyorum
  • Çin malı düşük kaliteli kopya ürünler sattığını duydum. Zaten mantıklı yaklaşırsak şu devirde JBL 30cm subwooferın 110 lira olması çok mümkün değil. 260TL garantili fiyatı.
  • Atakan tuning ve İsmail Berke den uzak durun. Eger yer arıyorsanız Anadolu yakasında reklama ihtiyacı olmadıgı için internetde ismi geçmeyen ve Rockford Fosgate Türkiye Distrübütörünün beni yönlendiği bir yer biliyorum.Şahsen gidip aracıma yapılan işlemleri saniye saniye izledim.+5 yer de sistem yaptıran biri olarak adamlar 2 adım öndeler. İhtiyacı yada bilgi almak isteyen PM atabilir.
  • aktepe sound un methini cok duydum tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın alışveriş yapmayın. Arabama teyp alacaktım. Web sitesine baktığınızda dürüst esnaf izlenimi veren açıklamalarını görürsünüz. Ben de buna itimat ederek dükkanına gittim.

    Sattığı orjinal ürünler de dahil hiç bir ürününde garanti yok, yani dükkan garantili anlayacağınız. Garanti belgesi yerine kullanma klavuzunu kaşeleyip tarih atıyor. Arıza olursa ürünü kendisine getirecekmişiz, kendimiz servise veremiyormuşuz(yalana bakın). Spot mal sattığı için fatura filan da yok. Bunları yüzüne söyleyince de efeleniyor bir de. Bağırdım çağırdım ayrıldım dükkandan. Zaten karşılıklı 2 dakika konuşun ne mal olduğunu anlarsınız herifin. Web sitesindeki açıklamaların gerçeği ile hiç bir ilgisi yok. Aldanıp ta alışveriş yapmayın kesinlikle.
  • Ben Pioneer Deh-x 8650 BT aldım internet sitesinden ertesi gün kargo geldi hiç bi sıkıntı olmadı bende.

    Teypte garanti olmadığını biliyorum zaten 50 serisi Türkiye ye gelmiyor o yüzden servis garantisi doğal olarak yok. Ben bunu bilerek aldım şahsen. Sonuçta orjinal bir teyp sıkıntı yok ama.

    Kolon v.s sahtesi kolayca yapılabilecek ürünler onlarda illaki garantili mal alırım ama.
  • arkadaslar s.a bende 2007 honda cıvıc dream paket var buna acık hava kıtı takmak ıstıyorum fıkırlerınız alabılırmıyım ? şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mz325

    arkadaslar s.a bende 2007 honda cıvıc dream paket var buna acık hava kıtı takmak ıstıyorum fıkırlerınız alabılırmıyım ? şimdiden teşekkür ederim

    Ne istediginize baglı.
    Performans ?
    Ses?

    Performans için tek bununla bitmez have filtresi için 200 tl gibi bir fiyatı gözden çıkarıcaksınız. Bunun yanında, egzoz sistemi bu full sistem olacak tabi biraz da gürültülü olacak.(Malum türkiyede yaşıyoruz bununlada gurur duyuyorum, Çevirmeye denk gelirseniz aracınızdaki yüksek ses duyulursa yandınız demektir onu iyice incelerler modifiye yapılmışsa el konur parçalar sökülür.) bunları yaprsanız tahmini 2-10 (hp) beygir arası degişir kaliteli mallar kullanırsanız performans için bu degerler birazdaha artar.

    Ses için de bir hava filtresi gayet iyi yüksek devirde verdigi ses tatmin edici :)

    Bu işte uzman olanlar bu tür modifikasyonu önermiyorlar. Yakıt tüketiminine etkisi olur diye felan faln. önere bilecegim hava kiti K&Nhttp://www.eliftuning.com/K-N-E-2014-Volkswagen-Touran-Kutu-C4B0C3A7i-Filtre_70694.html#0 daha ucuz bir fiyata bual bilirsiniz zaten bunu ötnek olarak gösterdim sizin aracınıza uygun degil. bu fiyatlar 1 bin 2 tl lere kadar yükselmekte.

    Şahsen kullanmadım. Bilgilerime dayanaraktan bunları söylüyorum yanlışım varsa düzelte bilirsiniz. Benden bu kadar hocam.




  • çok teşekkür ederim peki eni çapı her arabaya uyarmı o nasıl olacak ?
  • mz325 M kullanıcısına yanıt
    Bulundugunuz yerde oto aksesuar satan yerler vardır. Yüz yüze konuşmak daha iyi olur. Standart zaten o kadar büyük fark olmaz kutu dakini söküp kutu kalsın motorun ısısını almaması lazım sanırsam kutuya sıgmaz ise sıcaklık gelmeyen tarafı kesersiniz takarsınız. Aldıgınız magza zaten bu işlemi yapar.
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim :) iyi günler
  • mz325 M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.