Şimdi Ara

Intel giyilebilir teknolojiler geliştiren Basis firmasını satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Intel giyilebilir teknolojiler geliştiren Basis firmasını satın aldı





    CES 2014 etkinliğinde giyilebilir cihazlara yönelik Edison adlı küçük bilgisayarını tanıtan Intel, bu sektöre yaptığı yatırımlara devam ediyor. Intel son olarak yeni bir satın almaya imza attı.




    Giyilebilir cihazlar konusunda teknolojiler geliştiren ve Apple, Google gibi devleri peşinde sürükleyen Basis, Intel tarafından satın alındı. Basis; nabız, uyku düzeni, atılan adım gibi etkinlikleri takip edebilen dikkat çekici giyilebilir ürünler geliştiriyordu ve bazı teknolojileri rakipsiz olarak görülüyordu. 




    100 veya 150 milyon dolar olduğu tahmin edilen satın alma ile Intel giyilebilir cihaz pazarına yönelik çalışmalarını yoğunlaştıracak. Ancak bu yeni bir ürün tarzında değil teknoloji tarzında olacak.

     

    Firma piyasaya sunduğu yongasetlerinde sensör entegrasyonu gibi bir takım geliştirmeler yapmayı planlıyor. Bu bakımdan tüm Basis ekibi Ar-Ge bölümüne dahil olacak. Basis hali hazırda sağlık takip segmentinde yüzde 7 civarında pazar payı sahibiydi. 

     

     







  • Helal olsun intele gerçekten büyük bir dev.
  • Bu satın alma ile Intel'de yarışa katıldı. Bunu gören amd hemen bu sektöre atılırsa diğer markalar demekki para bunda diyerek rağbet gösterir. Ve aynı bugün telefonlarda olduğu gibi bu sektör patlar ve fiyatlar düşer herkes mutlu olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: memoseler

    Bu satın alma ile Intel'de yarışa katıldı. Bunu gören amd hemen bu sektöre atılırsa diğer markalar demekki para bunda diyerek rağbet gösterir. Ve aynı bugün telefonlarda olduğu gibi bu sektör patlar ve fiyatlar düşer herkes mutlu olur.

    Abi sonu masallardaki gibi bitirmişsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntel diyoruz işlemci diyoruz nerelere kayıyor adamlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.