|
Pis@gor -> Cevap: >>>Kayıt ve Yurtdışı Tel Problemleri<<< (24 Ağustos 2006; 14:28:15)
|
onlarla defalarca görüştüm. onlar bildirdiklerini iddia ediyorlar, sorunun onlarda olmadığını, tk kurumunda olduğunu onlarla görüşmemi söylüyorlar. ben bu işin içinden çıkamıycam galiba :( quote:
Orjinalden alıntı: attractivegipsy quote:
Orjinalden alıntı: barisbatmaca Merhaba arkadaşlar, Benim problemim biraz garip ama yardımcı olursanız sevinirim. Ben yaklaşık 1 ay kadar önce bir telefon aldım, ist.daki bir bayiden, faturalı ve garantili bir telefon. Yalnız dün bir mesaj geldi " telefonunuz kayıt dışıdır, 1 hafta içinde kapatılacaktır" şeklinde... İmei numarasını kontrol ettim, aldığım telefon ile aynı. Sonra imei.tk.gov.tr den kontrol ettim, orda da "kayıt dışı telefon" yazıyor. Şok oldum tabi. Hemen telefoncuma gittim, telefonu değiştirin dedim, değiştirmeye yanaşmadılar, imei numaramı alıp, biz bildirimini yapıcaz, sorun çözülecek dediler. Tabi ben pek güvenemedim ama bu işlerin prosedürü nedir? Bilen var mı? Adamlar beni kandırmasınlar? Telefoncunun kendi adina Tuzel kisi olmadan bu islemi yurutmesi imkansiz zaten. ithalatci firma ile gorusup durumu onlara anlatman gerekiyor. Halledebilirlerse onlar halledebilirler. Eger ithalatci firma bunu kacak olarak yurda soktuysa onun da bu durumda yapacagi cok fazla birsey yok. ne yazik ki. Ithalatci firmayla gorus en kisa zamanda.
|
|
|
|