ARKADAŞLAR ATIYORUM YURT DIŞINDAN Bİ TEL GELDİ VE TÜM EVRAKLARI TAM TK YA EXTRA KAYIT ÜCRETİ ÖDÜYORMUYUZ ÖDÜYORSAK ATIYORUM 350 EUROLUK Bİ TEL İÇİN NE KADAR PARA ÖDERİZ BİLGİSİ OLANA VARMI
ARKADAŞLAR ATIYORUM YURT DIŞINDAN Bİ TEL GELDİ VE TÜM EVRAKLARI TAM TK YA EXTRA KAYIT ÜCRETİ ÖDÜYORMUYUZ ÖDÜYORSAK ATIYORUM 350 EUROLUK Bİ TEL İÇİN NE KADAR PARA ÖDERİZ BİLGİSİ OLANA VARMI
tk ya para odemıyosun sadece gumruge vergılerını yatırıyosun
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Arkadaşlar Gümrükte telefonun vergisini öderken fatura üzerinde yazan tutar üzerinden vergilendirme yapmıyorlar onların elinde bi liste var emsal değerler üzerinden vergi alıyorlar.Bana öyle yaptılar.Bende k750i vardı yaklaşık 70 ytl damga vergisi ile birlikte vergi ödedim.Bu arada evraklarımı tamamlayıp yaklaşık 3 hafta önce turkcell extraya verdim hala telefonda tık yok.Ayrıca evrakları tk ya kargoladım ama bekliyorum.oooof oofffff.
hep faturadan pasaporttan bahsediliyor bir arkadasimda d600 var faturasiz yurtdisi bunu kayit almanin bir yolu var mi? herhangi bir belge olmadan bazi arkadaslar yil sonuna kadar kayit altina lainabiliyor demis peki bunu belgesiz yapabiliyor muyoz? tesekurler
Arkadaşlar yurt dışından getirilen bir telefon aldım ,getiren kişi bütün kayıtları yaptırmış belgeleri fax ile yolladı ama imei nosunun klonlandığına dair mesaj aldım tel.30 gün sonra kapanacak ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim...
hep faturadan pasaporttan bahsediliyor bir arkadasimda d600 var faturasiz yurtdisi bunu kayit almanin bir yolu var mi? herhangi bir belge olmadan bazi arkadaslar yil sonuna kadar kayit altina lainabiliyor demis peki bunu belgesiz yapabiliyor muyoz? tesekurler
bu durumda kayıt altına alabilmen olanaksız ya klonlatacaksın yada bi telefoncuyla anlaşıp fatura kestirteceksin kdv sini ödeyip
slm arkadaşlar bende bi arkadaştan 3-4 gün önce bi n70 aldım o da başkasından almış herneyse telefon içeriği full kutusuda faturası-garanti belgesi üstelik kvk garantili ama geçen gün yasal uyarı adı altında sms geldi ve telefonun kayıtdışı olup 1 hafta içerisinde kapanacağı msjı geldi..çok ilginç geldi çünkü imei.tk.gov.tr adresine baktığımda telefon kayıtlı diyor....bana gelen sms deki imei numarasına tekrar baktım numara doğruydu...nasıl böyle bi şey olabilir fikri olan varsa bigilendirirse sevinirim...
tk yi arayip durumu soleyince zaten oradan bakip durumu duzeltirler kardes
BASITCE CEP TELEFONU DIYE SOZ ETMENIN HAKARET OLARAK KABUL EDILDIGI BIR MULTIMEDYA SAHESERI VE PIYASADAKI EN KARIZMATIK VIDEO-KAMERA CIHAZI ESSIZ EMSALSIZ MUHTESEM NOKIA N95 UND DUNYANIN 5 X OPTIK ZOOMLU VE 7,1 MP LI EN KUCUK DIJITAL FOTOGRAF MAKINASI KODAK V 705 VE VIDEO CEKIMININ KRALI NOKIA N90
ARKADAŞLAR BENDE N70 VAR AMA KAYIT DIŞI OLDUĞU İÇİN KAPATILDI. SATIN ALDIĞIM YER DÜKKANI KAPATIP GİTMİŞ FATURASI VE HERHANGİ BİR EVRAKI YOK TEKRAR NASIL AÇTIRABİLİRİM MUTLAKA FATURA GEREKLİMİ VEYA KLONLATABİLİRMİYİM VE KLONLAMA İŞİNİ KİMLERE YAPTIRABİLİRİM.. ŞİMDİDEN CEVAPLAYAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER....
arkadaşlar daha bugün İZMİR' de açtırdık biz telefonu nasıl işlem yapılacağını açıklıyim size. telefon arnavutluk'tan geldi. kuzenim kesin dönüş yaptı ordan getirdi.
KESİNLİKLE GEREKEN ŞEYLER :
1. YURT DIŞI FATURASI ( GÜMRÜKTEDE KAYIT ALTINA ALIYOLARMIŞ) 2. PASAPORT 3. FATURA KİMİN ADINAYSA O GİDECEK
ARKADAŞLAR KAYITDIŞI TEL VEYA PDA SATAN VARSA ALIRIM CAM+MP3 OLSUN YETER UKP1@MYNET.COM MAİL ATIN SATMAYIP KULLANMAK İSTEYEN WARSA KAYITDIŞI PROBLEMİNİ ÇÖZMESİNDE YARDIMCI OLURUM
Peugeot'tur adımız... GTI'dır tarzımız... 6 ileridir farkımız... Vtec'leri kaale bile almayız... Type-R lara hep çomağız... M technicdir muhattabımız.. Kısa mesafede arkanızdayız... 6'ya taktıkmı alayını tokatlarız
Son üç ay içinde yurtdışına çıkmış biri pasaportuyla gidip telefonu kaydettirebiliyor. Vergi ödüyorsunu ayrıca radyo varsa telefonda ayrıca trt bandrolü ödüyorsunuz.Ankarada yenimahalle tarafındaymış yeri.