2-3 yıl önce aldığım telefonumun (spot almıştım) imei numarası klonlandığı için mesaj geldi ve 2-3 gün sonra teli kapattılar. Bu yasa ilk çıktığında ben telefonu 5 YTL verip kayıt altına aldırmıştım ve internetten baktığımda bunu görüyordum. Bu mesajdan sonra tekrar baktım telefonumun kaydı bulunmadığını gördüm. Peki ben bu telefonu şuan nasıl açtırabilirim. Telekominikasyon kurumunun ilgili telefonları hep meşgul çalışıyor. Ne yapabiirim ???????????
@diverkan: hocam onu operatorlerden bılgı alabılırsın. kayıt altına alınıpda kapanması bıraz anormal ama diyecek bıseyyok tk ya dırekt gıderek bu işlemi yaptırabılırsın. @be cool: hocam sorun cıkacagını sanmıyorum sen orda kıbrısın hatlarını kullanıyorsun. ve turkcell orda da hızmet verıyor. bı sorun olacagını sanmıyorum ki kıbrısta turkıyenın bır vatanı. @firtinaxxl: neyın posta adresı hocam anlamadım. posta adresıne gerek yok. adres bolumune telekomınıkasyon kurumu genel mudurlugune demirtepe/çankaya/ankara yazsanda olur
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
arkadaşlar klonu olan faturalı cihazım kapandı ve tk'ya gitmemi soylediler. ankara dısında calıstıgım icin oraya gitmem cok zor. baska bir yolu yok mudur?
arkadaşlar klonu olan faturalı cihazım kapandı ve tk'ya gitmemi soylediler. ankara dısında calıstıgım icin oraya gitmem cok zor. baska bir yolu yok mudur?
ELDEN GOTUREMEZSEN POSTAYLA GONDER. SORUN CIKARMAZLAR ANKARA OLACAK DIYE BIRDE KAİDE YOK İSTANBUL IZMIR VE BENZERI ŞEHİRLERDE OLABILIR
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
arkadaşlar herkeze selam.bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.benim n80 telefonum var 2 ay önce kapandı.malum doğubanktan almıştım.elimde herhangi fatura falan yok ve telefon iki aydır kapalı duruyo.bu telefonu açtırabilmem için bir yol varmı? klonlama işi biraz riskli gibi.klon haricinde yapabileceğim bi çözüm yolu varmı ? gümrükte fatura olmadan vergisini ödeyip ,tk da işlem yaptırabilirmiyim yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
arkadaşlar herkeze selam.bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.benim n80 telefonum var 2 ay önce kapandı.malum doğubanktan almıştım.elimde herhangi fatura falan yok ve telefon iki aydır kapalı duruyo.bu telefonu açtırabilmem için bir yol varmı? klonlama işi biraz riskli gibi.klon haricinde yapabileceğim bi çözüm yolu varmı ? gümrükte fatura olmadan vergisini ödeyip ,tk da işlem yaptırabilirmiyim yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
geçmiş olsun hocam. ama yapacak pek bısey yok aslında faturan yoksa. klon ısıne gırsende o da rısklı iş dedıgın gıbı. bı sekılde fatura ayarlamaya calıs. faturan yoksa aslında kayıt yaptırabılırsın. gumrukte sozlesme gıbı bısey yapılıyormus galıba ama bunun ıcın pasaport lazım ve en az 6 ay once gırıs yapmıs olması lazım. yanı en az mayıs gırıslı olması lazım ya da hazıran. tum vergılerını yatırarak kaydını yaptırabılırsın
teşekkürler yardımın için dostum.bu verginin yatırıldığıve sözleşmenin yapıldığı gümrük farkedermi acaba hangi gümrük olduğu.ben ambarlı gümrüğüne gidiyorum bazen ordan yaptırabilirmiyim acaba bi bilgin varmı
quote:
Orjinalden alıntı: unal.korkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: nötr
geçmiş olsun hocam. ama yapacak pek bısey yok aslında faturan yoksa. klon ısıne gırsende o da rısklı iş dedıgın gıbı. bı sekılde fatura ayarlamaya calıs. faturan yoksa aslında kayıt yaptırabılırsın. gumrukte sozlesme gıbı bısey yapılıyormus galıba ama bunun ıcın pasaport lazım ve en az 6 ay once gırıs yapmıs olması lazım. yanı en az mayıs gırıslı olması lazım ya da hazıran. tum vergılerını yatırarak kaydını yaptırabılırsın
eger gumruk yurt dısıyla alakası varsa yanı yurt dısından gelen gıden mallara muhur vuruyorsa yaptırırsın ordan. aslında her gumruk oluyor ama bazıları iş yapmak istemedıklerı ıcın. yapamayız da diyebılıyorlar
teşekkürler yardımların için..pasaport işide zor benim için.pek bi yol kalmıyo bana klon olayından başka.eğer düzgün yapabilecek biyer bulabilirsem heralde son çare bu olucak..senin bildiğin bir yer yoktur heralde
teşekkürler yardımların için..pasaport işide zor benim için.pek bi yol kalmıyo bana klon olayından başka.eğer düzgün yapabilecek biyer bulabilirsem heralde son çare bu olucak..senin bildiğin bir yer yoktur heralde
istanbulda olmadıgım ıcın bılmıyorum ama dogubankı arastır hatta aldıgın yere gıt ordan yaptır. fakat sana bıraz pahalıya patlar
pahalı falan bakıcaz artık :) napim başka çare kalmadı.sağol yardımların için.zaten n80 telefonlar klonlanmıyomuş.içinde UIM parcası değişiyomuş bu heralde klon olayına göre daha sağlam bişeymiş bir az önce öğrendim bende
Arkadasım bunun için öncelikle türkiyeye giriş yaparken sınırda belge alman gerekiyor sonra o belge ile herhangi bir türkcell bayiden kayıdını yaptırabiliyorsun