cuma günü yenimahalle gümrük müdürlüğüne gittim n70 imi pasaporta kaydettirip açtırmak üzere.orda bi sorun çıkarmadılar saolsunlar.ama benimde evraklarım eksiksizdi hani nese ordan işleri hallettim hemen maltepeya tk ya gittim.ordanda yazdım dilekçemi girdim büssürü ecnebinin arasından sıraya(ya konuşuolar hiçbişe anlaşılmıo sormayın bi türk ben vardım bide güvenlik görevlisi abi ) gelince sıra kendime verdim evraklarımı kadında şaşırdı helal sana falan dedi ordan çıktım.yaklaşık bi saat sonra falan saolsun telsim telefonumu açtı ama bu turkcelle avea nın hiç öle bi niyeti yok.işin kötüsü ben turkcell kullanıyorum.ve hala bekliyorum açılsın die.aradım turkcell müşteri hizmetlerini adam bizim tk ile online bağlantımız yok bilgi verdikleri zaman açılır diyo.he dedim çok yardımcı oldun!!ne dersiniz arkadaşlar daha kaç gün beklerim sizce??ağız tadıyla bi kullanamadım şu tel.i...
hayırlı ugurlu olsun hocam. turkcell nasıl onlıne baglantıı yokmus anlamadım tk ona onlıne kayıt yetkısı verdı nasıl acamazlar telsın ılk acıyor ama galıba turkcell en son acıyor avea kullanıyorsan en fazla 2 3 gun beklersın belkı yarında acılır
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
burhan 55 bende yurt dısından w810i getırmeyı dusunuyorum telefon 300 dolardan ucuz oldugu ıcın vergı almıyor olmaları lazım sen bu telefon ıcın ne kadar gumruk odedın yardımcı olursan sevınırım
Herşey içinde toplam 20 ytl'e geldi banaaaa(300 $ değil 300£ olcak o)
Arkadaşlar elimde hollandadan babamın getirmiş olduğu n70 var:babam yaşlı olduğu için ve kimsenin ona bişey söylemediği için direk geçmiş gümrükten.Telefonun faturası var ama babam gümrüğe felan gidemem diyor(rahatsız kendisi).Antalyadayım N70ler klonlanmıyor bildiğim kadarıyla.NE yapabilirim telin açılması için?Tk derken ne oluyor o?Ve varsa Antalyada nerede bilen varsa çok sevinirim yoksa tel elde patlayacak?Ayrıca herhengi bir ücreti varmıdır?Varsa ne kadardır?
Arkadaşlar lütfen yardım yoksa teli yarın gönderiyorum babamla hollandaya yarın akşama kadar haledilmek zorunda
UZUN SÖZÜN KISASI...DEVLETİMİZ SINIFTA KALDI.BÖYLE YAVAŞ İŞLEVSİZ BİR KURUMA KALDIRAMAYACAĞI İŞLERİ VERDİ.SONRADA DÜNYADA İLK DİYE ÖVĞNDÜLER? KOMEDİLER BUNLAR? NE OILDU AÇILMADIMI? TELEFONLAR?
BUNLARA OY VERECEKTİM.BU TK YÜZÜNDEN OY VERİRSEM BOZ BEYGİRİM ARTIK..TÖVBE........
ALLAH SAKLASIN TÖVBELER TÖVBESİ......AMA YURTDUŞINDAN YİNE TEL GETİRİCEM..ALMAYACAM BURDAN KVK GEPADAN...ALMAM ABİ
Mrb arkadaşlar.E-BAY dan e900 satın aldım.Birkaç güne kadar gelmesi gerek.Kardeşim Ankara da ikamet ediyor.Evrakları ona yollasam oda beni yerime TK ya elden testlim etse olurmu.Birde elden evrak testlim ederken telefonu götürmek gereklimi yoksa sadece evraklar yeterli oluyormu.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. SAYGILAR...
Mrb arkadaşlar,benim n70 model bir telefonum var,temmuz ayından buyana kapalı,malum yurt dışı,formuda takip ediyorum,çeşitli yollardan telefonların acıldığını söylemişsiniz.Kimi klonla ile kimide fatura bulmuş,bu pasoportla gidip actırma işi hakkında birkaç bişey sormak istedim,kendime ait bir pasoportum yok,pasoportu olan bir başkasıyla gitsem ptt ye neyse harcı vergi yatırsan ordanda tk ya kısacası böyle halledebilimiyim...Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...
@just nAuGhTy hocam telefonunun acılmasına sewindim,bir magdurun daha mutlu sona ulasması sewindirici
hat konusunada gelince o onuda biraz sansizsin,trkcell bu islerde yawas kaliyor dedıgın gibi ne zaman acılır bilemiyorum...Allahtan ben telsim kullanıyorumda ole bi derdim yok
arkadaşlar benim dubaiden aldığım e60 ım nihayet açıldı. önce tüm belgeleri turkcell extraya verdim. tabiki olmadı. daha sonra buradaki arkadaşların yönlendirmesiyle tüm belgeleri TK ankaraya kargoladım ve 1 ay içinde açıldı.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Bu konu hakkında daha önce aktasarım arkadaşımız mail yolu ile yardımcı olabileceğinden bahsetmiş.Ona mail yollamama rağmen hiçbir cevap alamadım.Şansımı forumda denedim ama neyazıkki kimseden ses çıkmadı.Bu konuda bana yol göstediğiniz için çok teşekkürederim...!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: CAPTAIN_34
Mrb arkadaşlar.E-BAY dan e900 satın aldım.Birkaç güne kadar gelmesi gerek.Kardeşim Ankara da ikamet ediyor.Evrakları ona yollasam oda beni yerime TK ya elden testlim etse olurmu.Birde elden evrak testlim ederken telefonu götürmek gereklimi yoksa sadece evraklar yeterli oluyormu.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. SAYGILAR...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAPTAIN_34 -- 11 Ekim 2006; 12:15:02 >
NE ZAMAN YOLLAMISTIN KARDES TAM OLARAK VE NE ZAMA ACILDI
quote:
Orjinalden alıntı: mamboking
arkadaşlar benim dubaiden aldığım e60 ım nihayet açıldı. önce tüm belgeleri turkcell extraya verdim. tabiki olmadı. daha sonra buradaki arkadaşların yönlendirmesiyle tüm belgeleri TK ankaraya kargoladım ve 1 ay içinde açıldı.
ümidimi kesmiştim ama bi şekilde açıldı...
darısı diğer arkadaşların başına diyorum!!
bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkürler.
BASITCE CEP TELEFONU DIYE SOZ ETMENIN HAKARET OLARAK KABUL EDILDIGI BIR MULTIMEDYA SAHESERI VE PIYASADAKI EN KARIZMATIK VIDEO-KAMERA CIHAZI ESSIZ EMSALSIZ MUHTESEM NOKIA N95 UND DUNYANIN 5 X OPTIK ZOOMLU VE 7,1 MP LI EN KUCUK DIJITAL FOTOGRAF MAKINASI KODAK V 705 VE VIDEO CEKIMININ KRALI NOKIA N90
ümidimi kesmiştim ama bi şekilde açıldı...
darısı diğer arkadaşların başına diyorum!!
bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkürler.
hocam hayirli olsun...Benimkide ayni sekilde acildi 5 gundur sorunsuz kullanıyorum umarim bi problem cıkmaz daha...
@yegoadam: hocam soruyu dıger arkadasa sormussun ama beninkide ayni sekilde acildigi icin sana yardimci olmak istedim..Hocam ben belgeleri kargoyla tk ya yolladıktan 20 gün sonra acildi..Daha oncede soledıgım gibi belgelerinizde sorun yoksa muhakkak 20-30 gun ıcerısınde acılacaktır..Umarim yardimci olabilmisimdir...