Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 6280 sim kilit

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: 6280 sim kilit Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aktasarim

3 Ekim 2006; 9:30:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

BEYLER kusuruma bakmayın dün acil işlerim vardı yazamadım 6280 olmuyo
NOKİA firması bu işin çözümünü buldu ve artık engellemeyi başarıyor.
Anladığımız kadarıylada zaten önümüzdeki 1 sene içerisinde ele alınır iş görür hiç bir telefonu bu işlemi yapamayacağımızı
düşünüyoruz ...
AMA O ZAMANA KADAR SON SÜRAT DEVAM.....
BU ARADA KLON İŞİNE BAN YAZAN ARKADAŞ (yegoadam) HİÇ TK YA GİDİP BİR TELEFON AÇTIRMAYA ÇALIŞMIŞMI EMİNİM YAPMAMIŞTIR.
ÇÜNKÜ BUNU BİLSEYDİ BUNUN NE MEŞAKATLİ VE UZUN SÜRE ALDIĞINI BİLİR KLONUN TAM VE KESİN (UCUZ) ÇÖZÜM OLDUĞUNU BİLİRDİ.

HERKESE SELAMLAR AİLENİZİN KLONCUSU .................(aktasarim@hotmail.com = MSN )

aktasarim@hotmail.com ( MSN )
BURDAN ULAŞIP DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.
akurt

3 Ekim 2006; 9:59:47 

Teşekkürler aktasarım sim kilitle ilgili bir gelişme olursa, bizi bilgilendirirsen sevininiriz.

Saygılar...

akurt
yegoadam

3 Ekim 2006; 16:08:19 

evet kardesim tk da bende ugrastim vede ugrasiyorum eninde sonunda dogru yoldan hakettigim yoldan acilacak tellerim var beklicem sen ve senin gibiler yuzunden zaten basimiz agridi klonlamak yasak ve haramdir yazmalarina dikkat et klonlamak hirsizliktir ayiptir yakismaz kim klonlama yapiyorsa yaziklar olsun
quote:

Orjinalden alıntı: aktasarim

BEYLER kusuruma bakmayın dün acil işlerim vardı yazamadım 6280 olmuyo
NOKİA firması bu işin çözümünü buldu ve artık engellemeyi başarıyor.
Anladığımız kadarıylada zaten önümüzdeki 1 sene içerisinde ele alınır iş görür hiç bir telefonu bu işlemi yapamayacağımızı
düşünüyoruz ...
AMA O ZAMANA KADAR SON SÜRAT DEVAM.....
BU ARADA KLON İŞİNE BAN YAZAN ARKADAŞ (yegoadam) HİÇ TK YA GİDİP BİR TELEFON AÇTIRMAYA ÇALIŞMIŞMI EMİNİM YAPMAMIŞTIR.
ÇÜNKÜ BUNU BİLSEYDİ BUNUN NE MEŞAKATLİ VE UZUN SÜRE ALDIĞINI BİLİR KLONUN TAM VE KESİN (UCUZ) ÇÖZÜM OLDUĞUNU BİLİRDİ.

HERKESE SELAMLAR AİLENİZİN KLONCUSU .................(aktasarim@hotmail.com = MSN )

BASITCE CEP TELEFONU DIYE SOZ ETMENIN HAKARET OLARAK KABUL EDILDIGI BIR MULTIMEDYA SAHESERI VE PIYASADAKI EN KARIZMATIK VIDEO-KAMERA CIHAZI ESSIZ EMSALSIZ MUHTESEM NOKIA N95 UND DUNYANIN 5 X OPTIK ZOOMLU VE 7,1 MP LI EN KUCUK DIJITAL FOTOGRAF MAKINASI KODAK V 705 VE VIDEO CEKIMININ KRALI NOKIA N90
Sqraft

3 Ekim 2006; 19:20:00 

ben yurtdi$indan telefon almayi du$unuorum. ancak kayit i$lemi cok zahmetli gozukuo. kayit ettiren ki$iler kayit ettirirken gumrukte falan bi sorunla kar$ila$mi$lar mi acaba? weya 300liralik fark icin yurtdi$indan almaya deger mi?

kadirt

3 Ekim 2006; 20:53:05 

Yurtdışı N-gage im kapandı.Telefonu aldığımda internetten kontrol ettim kayıtlı idi.Şimdi kayıtdışı kaldı.Fatura yok elimde.Klonlamadan başka çare kalmadı galiba.Kaça patlıyor bu işlem.Klonlamaya hayır diyenler telefonumu açtırmak için yol gösterirlerse memnun olurum.

http://www.kimseyokmu.org.tr/
V harfi yerine w kullanın, dilimizin katledilmesine katkıda bulunun.
CAHİL HERŞEYİ BİLDİĞİNİ, ALİM İSE HİÇBİR ŞEY BİLMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜR.
mikrop

3 Ekim 2006; 21:26:07 

kullandıgım 2. el telefonu şu kayıt meselesinden sonra aldım sorgulamada kayıtlı gözükmüyor amahala da açık kayıtlı olma ihtimali var mı aldıgım çocuk yalancı birine benzemiyor faturası felanda yok bu telefonu şimdi kayıt altına alabilirmiyim acaba telefon eski bi model

yegoadam

3 Ekim 2006; 21:44:02 

300 YTL ICIN UGRASMA DOSTUM HER ASAMASI SORUN OLUYOR GUMRUKTE SORUN YOK AMA DAHA SONRA GARANTIDE FALAN KILLIK YAPIYORLAR
quote:

Orjinalden alıntı: Sqraft

ben yurtdi$indan telefon almayi du$unuorum. ancak kayit i$lemi cok zahmetli gozukuo. kayit ettiren ki$iler kayit ettirirken gumrukte falan bi sorunla kar$ila$mi$lar mi acaba? weya 300liralik fark icin yurtdi$indan almaya deger mi?

BASITCE CEP TELEFONU DIYE SOZ ETMENIN HAKARET OLARAK KABUL EDILDIGI BIR MULTIMEDYA SAHESERI VE PIYASADAKI EN KARIZMATIK VIDEO-KAMERA CIHAZI ESSIZ EMSALSIZ MUHTESEM NOKIA N95 UND DUNYANIN 5 X OPTIK ZOOMLU VE 7,1 MP LI EN KUCUK DIJITAL FOTOGRAF MAKINASI KODAK V 705 VE VIDEO CEKIMININ KRALI NOKIA N90
onrplt

4 Ekim 2006; 1:55:21 

ya aslinda sorun denk geldigin memurlar iyi niyetli insan olan memurlara denk gelirsen toplamda topu topu 30 dk aliyor. giriste telefonunu onaylatiyorsun imeini modelini filan bir kagida yaziyorlar 10€ oduyorsun eger radyosu warsa sonra kayit icin iki yol war tanidigin samimi oldugun bir abone merkezi warsa oraya git yada bulundugun sehirdeki TK burosuna git belgelerini teslim et 10 dk icinde bitiyor.umursamayan salak memurlar calisanlara denk gelirsen bu islemler 15 gunde surebilir.bulundugun sehirde TK ofisi yoksa. sana tavsiyem ANKARADAKI MERKEZE iadeli tahadutlu acele posta ile butun belgelerini asillariyla fotokopilerini yolla.asil belgelerin ilerde lazim olabilecegi icin bir dilekce yaz islemlerden sonra evraklarin asillarini yollamalari icin.ankara ofisine iletildikten sonra islem yogunluguna gore en fazla 1 hafta icerisinde isin biter.yani ben 5 telefon kayit ettirdim yurtdisindan dusundugun kadar zor deil ama bazi ..... memurlar isleri cok yawaslatabiliyorlar senin aldigin telefonu kiskanip filan...neyse simdiden kolay gelsin

mammography

4 Ekim 2006; 10:15:25 

BEYLER!!!MUJDE HEPINIZE!!!
Artık sorun felan yapmıyorlar!!!Telefon kapandı mı kapanmadı mı hala kayıt yaptırabilirsiniz!!Örnekse ben kendim..
Aslında burdan Ünal Korkmaz abiye teşekkür ediyorum..onun attıı o mesajla ben sööleneni yaptım ve 1 gün içinde kapalı olan tlfnum açılıverdi..Ünal abi aslında o mesajı çok büyük önemle arzetmesi gerekiyodu ama neyse))
Beyler!Ank'da Yenimahallede (Posta Genel Müdürlüğü gümrük işleri)gümrük işlerini yapıyolar.orda tlfnu gümrükten geçti gibi yapıyolar ve size verilen belgeleri TKya götürüyosunuz ve 1 günde telefonunuz açlıveriyo..Sizden istenen sadece kendiniz ve pasaport aslı ve kopyası bi de 27 YTLdamgaparası+tlfnunuzun fiyatının %10'u..bu kadar..Ha bi de pasaporttaki yurda giriş mühürünün fotokopisi..Yemin ediyom 15 dk bile sürmedi..Bu belgeleri daha sonra TKya götürüyosunuz orda da IMEInizi giriyo ve o kadar..!!Fatura matura hiç sormadılar bana..Valla adam telefona bile bakmadı(Yenimahallede)..zaten espirituel bi amca var orda o çok yardımcı oluyo))
Artık klonlamaymış faturaymış gümrükmüş hiç uğraşmayın..!!1 haftalık kapanmış telefonum 1 günde açıldı..Sanırım yardımcı olabildim sizlere..
Bidaa Ünal Korkmaz abie tşkür ediyom burdan))Ayrıca o Yenimahalledeki Posta genel müdürlüğü Ivedik metro çıkışından hemen biraz solda..

Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Ekim 2006; 10:45:13 

e hayırlı olsun. dıyelım o zaman. artık demekkı o kadar sıra yok tk da ki hemen acıyorlar ben 1 ay bekledım yanı o derece de. artık telefon kullanmaktan bıkmıstım tam kullanmayacam derken telefonu actılar sagolsunlar. soyleyım arkadaslar yenımahalle gumrukte hala kayıt ıcın evrakları goturebılırsınız. orda kabul edıyorlar telefona falan da bakmöıyolar pasaport falan yetıyo faturayıda sadece damga vurmak ıcın ıstıyolar o kadar. vergılerı de sadece 300 euro ustundekı telefonlar ıcın alıyolar ben sadece 1 ytl vermıstım o kdar (fotokopi parası) . baska cebımden telefona kuruş para cıkmadı. benden demesı yenımahalleye gıdın ordan yaptırın hala kabul edılıyormus.

Yanımda kal, yanımda kal... Düşlerim yetmez ki bana.....
Bir şeyi başaracağınıza ya da başaramayacağınıza inanıyorsanız, her iki durumda da muhtemelen haklı çıkarsınız...
yegoadam

4 Ekim 2006; 11:19:57 

insallah herkes faydalanirda klonlamak gibi yasal olmayan islere kalkismaz millet

FoRA

4 Ekim 2006; 12:02:19 

Sonuna kadar destekliyorum. Bu ise kalkarak baskalarininda canini yakmayin.
quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

insallah herkes faydalanirda klonlamak gibi yasal olmayan islere kalkismaz millet

Teknoloji Harikası

Fujitsu Siemens P4 3.6 GHz || 400 GB || Microsoft Windo s XP Media Center Edition || ATI RADEON X800 || Sony SDM-HS75P 17'' || Epson Photo RX425 3 in 1 || Tevion 5.1 Speaker || Logitech M-BQ85 Laser Cordless Mause || Microsoft Digital Media Pro Keyboard || SE W900i || Nokia N82 || Iaudio Cowon X5L 30 GB || Nikon D100 Professionel ||
drummer_987

4 Ekim 2006; 12:31:12 

quote:

Orjinalden alıntı: onrplt

ya aslinda sorun denk geldigin memurlar iyi niyetli insan olan memurlara denk gelirsen toplamda topu topu 30 dk aliyor. giriste telefonunu onaylatiyorsun imeini modelini filan bir kagida yaziyorlar 10€ oduyorsun eger radyosu warsa sonra kayit icin iki yol war tanidigin samimi oldugun bir abone merkezi warsa oraya git yada bulundugun sehirdeki TK burosuna git belgelerini teslim et 10 dk icinde bitiyor.umursamayan salak memurlar calisanlara denk gelirsen bu islemler 15 gunde surebilir.bulundugun sehirde TK ofisi yoksa. sana tavsiyem ANKARADAKI MERKEZE iadeli tahadutlu acele posta ile butun belgelerini asillariyla fotokopilerini yolla.asil belgelerin ilerde lazim olabilecegi icin bir dilekce yaz islemlerden sonra evraklarin asillarini yollamalari icin.ankara ofisine iletildikten sonra islem yogunluguna gore en fazla 1 hafta icerisinde isin biter.yani ben 5 telefon kayit ettirdim yurtdisindan dusundugun kadar zor deil ama bazi ..... memurlar isleri cok yawaslatabiliyorlar senin aldigin telefonu kiskanip filan...neyse simdiden kolay gelsin

hocam ben belgeleri 15 eylulde yolladım ve bana 1 ay ıcınde acılacagını soledıler..postayla gonderdıgınde 1 hafta ıcınde acılması soz konusu degıl bence..En az 1 ay beklıyormussun posta ıle basvurursan..

aktasarim