Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >>>Kayıt ve Yurtdışı Tel Problemleri<<<

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: >>>Kayıt ve Yurtdışı Tel Problemleri<<< Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bosmann

31 Ağustos 2006; 14:39:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

NOKIA 6100 kayıt dışı idi zamanında turkcell kayıdını yaptırdı,dün yeni tlf aldım,bu telefonu kızıma verdim,calışmadı,turkcell le görüştüğümde kayıt sadece sizin adınıza(numaranıza) yapılmış,bu cihazı sizden başkası kullamaz dediler (benim hattım) yapabileceğim bir şey varmı,teşekkürler

Tolga.de

2 Eylül 2006; 23:08:04 

Ben Almanyada oturuyorum ve Türkiyeden gelenlerden su kayit olayini duydum ve onunla birlikte yasanan problemleri. Bu kayit nasil oluyor? Bir IMEI Numarasi ile birlikte sadece bir Telefon Numarasi mi kullanabiliyor?
Kayit yapilir iken tam olarak hangi bilgileri istiyorlar? Birde Telefonu kapatiktan sonra bir daha acmiyorlarmis, bu dogru mu?

Sadece Türkcell ile Telsimin satigi telefonlari´mi kabul ediyorlar kayit icin?

Hemreg

4 Eylül 2006; 1:27:39 

ark.lar bana hediye dubaiden Nokia 3250 tel geldi ve ben bu tel. kaydini bir tesim Shopta yaptirdim(i saniodum)ama gecen bana bir yASAL Uyari geldi ve tel. suaN OFF peki nasiL açtiracaM fatUrasi var ama YUrt dişina ben çikMadim sonUçta tel hediye geldi BANA.. Bu konu hakkinda bilgisi olanlardan yardim bekliyorum ???

daDaSh
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Eylül 2006; 16:45:03 

selam,yurt dısından gelme yeni bi telefon war faturalı ama havaalanında bişi yapmamışlar şimdi bunu faturası ile beraber gidip vergisini odeyip kullanabilcegimiz yer neresi? bide fatura da ki isimle pasaport aynı degil ve fatura da sembolik bi deger var cunku adam taksitle felan mi ne odiyecekmiş bilmem ne... bilgisi olan warsa sevinirim
gprsmania

4 Eylül 2006; 22:54:40 

telekominikasyon kurumu yok bizim burda ben napacağım gümrükten girişte vergisi ödenmiş telefon
Hemreg

5 Eylül 2006; 13:07:17 

arK.lar bu konu ile ilgili bana yardim eden VARmiii ne yapacaM tel. kapandi ve tekrar açilabilecekmi ??????

Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Eylül 2006; 13:11:59 

eğer faturanız falan varsa kapanan telefonu açmak zorundalar arkadaşlar. ama sn duyduklarıma gorede gümrüklerde geriye donuk ıslem yapılmıyormus diye duymustum ne kadar dogru bılmıyorum. geldıgınız gun kayıt yaptıracaksınız dıye bılıyorum sadece. uzerınden 1 gün gecmıs olsa bıle kabul edılmıyormus. ben posta genel mudurlugunun gümruk mudurlugunde yaptırdım (ankara/yenimahallede) hıc bır problem yapmadılar bana sonradan deısmıs olabılır dedıgım gıbı ben temmuzda yaptım bu işlemleri ağustosta telefonum acıldı. 1 haftadır da cok rahat kullanıyorum taş gibi telefon. (satılıktır - reklam gıbı oldu ama)

Giden Degildir Aslinda Kalandir Terkeden. Gidende Bu Yüzden Gitmistir Zaten...
Bir papa öldü hepiniz Hristiyan, Hrant öldü hepiniz Ermeni oldunuz.Bugüne kadar 30.000 asker SEHIT oldu. Hanginiz TÜRK oldunuz..!!
Dünya yuvarlark. Ozon delik. Ne kadar sapık gezegende yaşıyoruz be.
didim

5 Eylül 2006; 13:52:24 

Yurddışı tel kapandı daha sonra

Tel gümrükten kaydını yaptırdık gerekli belgeleride Turkcell extraya verdik.

-Gümrük onaylı fatura
-Pasaport ön yüz ve giriş fotokopileri
-Nüfus cüzdanı fotokopisi

ama aradan 2 ay gecmesine ragmen herhangi bir gelişme olmadı .

Sonuç niye bu kadar gecikti . Nereden durumu sorgulayabiliriz.
ceza1987

5 Eylül 2006; 22:08:17 

ark bende internetten tlf alcam 6280 ama tlf sim kilidini kırdrman lazımmış istanbul izmir ankarada kırdırılıyormuş bu iş nasıl sizce doğru yaparım alırsam yani faturası felan varmış simkilidini ne kadar kırralar

http://www.futboligi.com
lloyd

6 Eylül 2006; 17:57:22 

Arkadaşlar benim telefon TK'dan kayıt altına dün gece alındı. Yani 1 ay sürüyor ortalama kayıt altına alınması. Şimdi sıra cihazı tamir ettirmede. Bakalım ne zaman geri alıcam KVK'dan...

alacash

8 Eylül 2006; 5:06:03 

yurt dışı bir kac tane güzel makina var işim gereği beleş geldi fakat şu an kapalı lar! istanbula döneceğim nerede açtırabilirim....

not bodrumdayım k790 için 120 ytl istediler patch yüklüyolarmış daha ucuza bulabilirmiyim???

lloyd

8 Eylül 2006; 9:47:45 

Doğubank tarafında yaptırabilirsin ancak 100 dolardan acarlar pazarlığı, gerisi sana kalmış.

Tun_eR

9 Eylül 2006; 13:55:21 

yurtdısından 6280 alıcam gumrukten onaylattıktan sonra neler yaptırmam lazım cok uzun surer mı ıslemler..gumrukte ne kadar alıcaklar cok pahalıya patlar mı?
bıde sımkılıtı ısı var kırdırılabılıo mu

lutfen yardım edın cok acıl
eärendil

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Eylül 2006; 14:27:34 

merhaba.

yurt dışından bir tanıdık ile 6233 elime geçecek. iki tane sorum var.

1- telefon hepsiburadada 379£+kdv ama telefonun alındığı zaman hollandadan kesilen fatura 300£ un altında olacak. 20£bandrol + 20£ radyo parası vereceğim zaten. :) şimdi bu fatura fiyatı bizimkinden farklı bize ne deme hakları var mı?

2- getiren kişi bana gümrükte onaylanmış fatura, trt bandrolu,pasaport fotokopisi yollasana yetecek mi? bu arada gelen kişinin Türk vatandaşlığı var mı onu bilmiyorum. eğer yoksa sorun olacak mı ? ben onun kimlik kopyaları ile kayıt yaptırabilir miyim?

şimdiden teşekkür ederim.

Bu muhteşem saldırışın muhteşem kahramanlarını bilip tanısaydık ne hoş olurdu! Adlarını bile bilmediğimiz bu örneksiz fedailer acaba nasıl insanlardı? Kaç yaşlarında idiler? Hangileri hangi savaşlardan arta kalmışlardı? Anaları, babaları yaşıyor mu idi? çocukları var mıydı? Seviyorlar mıydı? Karıları, sevgilileriyle son defa neler konuşmuşlar, neler düşünmüşlerdi? Yazık, hiçbirini bilmiyoruz. Bildiğimiz yalnız şu: Yanardağ ruhlu, çelik iradeli kahraman Kür Şad... Bozkurt hanedânından yani kağanlar soyundan olduğu halde yeğenini tahta çıkararak Türk milletini diriltmek için kılıca sarılan Kür Şad... Başarılamayan bir ihtilâle rağmen düşmanın yüreğine korku ve dehşet salarak ırkı mahvolmaktan kurtaran Kür Şad... Sonra onun 40 şanlı arkadaşı...
m.jordan

9 Eylül 2006; 21:05:24 

quote:

Orjinalden alıntı: Tun_eR

yurtdısından 6280 alıcam gumrukten onaylattıktan sonra neler yaptırmam lazım cok uzun surer mı ıslemler..gumrukte ne kadar alıcaklar cok pahalıya patlar mı?
bıde sımkılıtı ısı var kırdırılabılıo mu

lutfen yardım edın cok acıl

Arkadaşım,yaklaşık 15 gün önce Almanya'dan 6280 getirdim.İstanbulda,Atatürk havaalnında 20 ytl trt parasını(Radyosu olduğu için)yatırdım.Ordaki gümrük görevlilerine bu makbuzu verdim.yarım a4 kağıdına tel.in bilgilerini yazdılar ve mühürlediler.Onlardan aldığım bu kağıdı,pasaportumun giriş ve çıkış mühürlerinin olduğu sayfanın fotokopisi ile 2.3.ve 60.sayfaların(benimle ilgili bilgilerin olduğu sayfalar)fotokopileri ve pasaportun aslı ile birlikte Diyarbakır telekominikasyon kurumu bölge müdürlüğüne bir dilekçe ile başvurdum.bir hafta sonra tel.im kayıt altına alındı.Ayrıca tel.in faturası benim adıma değildi ve my shop'tan kampanyadan alınmıştı.Kampanyada 4 cep ve bir ev telefonu alınmıştı ve faturada bütün tel.ler vardı.Fiyat olarak da 0 euro görünüyordu.

m.jordan

9 Eylül 2006; 21:18:00 

Ayrıca şunu söyleyeyim.6280 tel için benden gümrükte benden para almadılar.Sadece 20 ytl trt bandrol parası verdim.tel.in üzerinde vodaphone'nin amblemi var.Tel.de türkçe dil seçeneği vardı ve şifre falan da yoktu.Herhangi bir problem olmadan kullanıyorum.Şunu bir daha söyleyeyim enişte tel.i my shop'un kampanyasından almıştı ve fatura onun adına idi.Tel.i getiren ise bendim,pasaport da benimdi ve kendi adıma kaydettim.Gümrükte faturayı gösterdim,fakat faturayla hiç ilgilenmediler.Orada şunu anladım fatura olmadan da işlem yapılıyor.

lloyd

9 Eylül 2006; 22:55:59 

Evet fatura elzem değil. fatura yoksa beyanname dolduruyorsunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: m.jordan

Ayrıca şunu söyleyeyim.6280 tel için benden gümrükte benden para almadılar.Sadece 20 ytl trt bandrol parası verdim.tel.in üzerinde vodaphone'nin amblemi var.Tel.de türkçe dil seçeneği vardı ve şifre falan da yoktu.Herhangi bir problem olmadan kullanıyorum.Şunu bir daha söyleyeyim enişte tel.i my shop'un kampanyasından almıştı ve fatura onun adına idi.Tel.i getiren ise bendim,pasaport da benimdi ve kendi adıma kaydettim.Gümrükte faturayı gösterdim,fakat faturayla hiç ilgilenmediler.Orada şunu anladım fatura olmadan da işlem yapılıyor.

MurMur