NOKIA 6100 kayıt dışı idi zamanında turkcell kayıdını yaptırdı,dün yeni tlf aldım,bu telefonu kızıma verdim,calışmadı,turkcell le görüştüğümde kayıt sadece sizin adınıza(numaranıza) yapılmış,bu cihazı sizden başkası kullamaz dediler (benim hattım) yapabileceğim bir şey varmı,teşekkürler
Ben Almanyada oturuyorum ve Türkiyeden gelenlerden su kayit olayini duydum ve onunla birlikte yasanan problemleri. Bu kayit nasil oluyor? Bir IMEI Numarasi ile birlikte sadece bir Telefon Numarasi mi kullanabiliyor? Kayit yapilir iken tam olarak hangi bilgileri istiyorlar? Birde Telefonu kapatiktan sonra bir daha acmiyorlarmis, bu dogru mu?
Sadece Türkcell ile Telsimin satigi telefonlari´mi kabul ediyorlar kayit icin?
ark.lar bana hediye dubaiden Nokia 3250 tel geldi ve ben bu tel. kaydini bir tesim Shopta yaptirdim(i saniodum)ama gecen bana bir yASAL Uyari geldi ve tel. suaN OFF peki nasiL açtiracaM fatUrasi var ama YUrt dişina ben çikMadim sonUçta tel hediye geldi BANA.. Bu konu hakkinda bilgisi olanlardan yardim bekliyorum ???
selam,yurt dısından gelme yeni bi telefon war faturalı ama havaalanında bişi yapmamışlar şimdi bunu faturası ile beraber gidip vergisini odeyip kullanabilcegimiz yer neresi? bide fatura da ki isimle pasaport aynı degil ve fatura da sembolik bi deger var cunku adam taksitle felan mi ne odiyecekmiş bilmem ne... bilgisi olan warsa sevinirim
eğer faturanız falan varsa kapanan telefonu açmak zorundalar arkadaşlar. ama sn duyduklarıma gorede gümrüklerde geriye donuk ıslem yapılmıyormus diye duymustum ne kadar dogru bılmıyorum. geldıgınız gun kayıt yaptıracaksınız dıye bılıyorum sadece. uzerınden 1 gün gecmıs olsa bıle kabul edılmıyormus. ben posta genel mudurlugunun gümruk mudurlugunde yaptırdım (ankara/yenimahallede) hıc bır problem yapmadılar bana sonradan deısmıs olabılır dedıgım gıbı ben temmuzda yaptım bu işlemleri ağustosta telefonum acıldı. 1 haftadır da cok rahat kullanıyorum taş gibi telefon. (satılıktır - reklam gıbı oldu ama)
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
ark bende internetten tlf alcam 6280 ama tlf sim kilidini kırdrman lazımmış istanbul izmir ankarada kırdırılıyormuş bu iş nasıl sizce doğru yaparım alırsam yani faturası felan varmış simkilidini ne kadar kırralar
Arkadaşlar benim telefon TK'dan kayıt altına dün gece alındı. Yani 1 ay sürüyor ortalama kayıt altına alınması. Şimdi sıra cihazı tamir ettirmede. Bakalım ne zaman geri alıcam KVK'dan...
yurtdısından 6280 alıcam gumrukten onaylattıktan sonra neler yaptırmam lazım cok uzun surer mı ıslemler..gumrukte ne kadar alıcaklar cok pahalıya patlar mı? bıde sımkılıtı ısı var kırdırılabılıo mu
yurt dışından bir tanıdık ile 6233 elime geçecek. iki tane sorum var.
1- telefon hepsiburadada 379£+kdv ama telefonun alındığı zaman hollandadan kesilen fatura 300£ un altında olacak. 20£bandrol + 20£ radyo parası vereceğim zaten. :) şimdi bu fatura fiyatı bizimkinden farklı bize ne deme hakları var mı?
2- getiren kişi bana gümrükte onaylanmış fatura, trt bandrolu,pasaport fotokopisi yollasana yetecek mi? bu arada gelen kişinin Türk vatandaşlığı var mı onu bilmiyorum. eğer yoksa sorun olacak mı ? ben onun kimlik kopyaları ile kayıt yaptırabilir miyim?
yurtdısından 6280 alıcam gumrukten onaylattıktan sonra neler yaptırmam lazım cok uzun surer mı ıslemler..gumrukte ne kadar alıcaklar cok pahalıya patlar mı? bıde sımkılıtı ısı var kırdırılabılıo mu
lutfen yardım edın cok acıl
Arkadaşım,yaklaşık 15 gün önce Almanya'dan 6280 getirdim.İstanbulda,Atatürk havaalnında 20 ytl trt parasını(Radyosu olduğu için)yatırdım.Ordaki gümrük görevlilerine bu makbuzu verdim.yarım a4 kağıdına tel.in bilgilerini yazdılar ve mühürlediler.Onlardan aldığım bu kağıdı,pasaportumun giriş ve çıkış mühürlerinin olduğu sayfanın fotokopisi ile 2.3.ve 60.sayfaların(benimle ilgili bilgilerin olduğu sayfalar)fotokopileri ve pasaportun aslı ile birlikte Diyarbakır telekominikasyon kurumu bölge müdürlüğüne bir dilekçe ile başvurdum.bir hafta sonra tel.im kayıt altına alındı.Ayrıca tel.in faturası benim adıma değildi ve my shop'tan kampanyadan alınmıştı.Kampanyada 4 cep ve bir ev telefonu alınmıştı ve faturada bütün tel.ler vardı.Fiyat olarak da 0 euro görünüyordu.