Şimdi arkadaşlar çok açık yazıyorum lütfen bu şekilde kayıt yaptıran brisi varsa bana cvp versin...
Elimde Almanya dan gelen bir telefon var.Faturası veya gümrük belgesi fln yok.Bu telefon kapandı.
Yurtdışından 1 ay sonra babam gelcek onun pasaportuyla bu cihazı kayıt altına aldırabilir miyim?
2. sorum turkcell den bu işlemi yaptırsam sadece turkcell le mi kullanabiliyorum??Lütfen yaptırmış olan biri cvp versin mutlaka bu şekilde kayıt ettiren vardır...
Şimdiden teşekkürler....
Elimde Almanya dan gelen bir telefon var.Faturası veya gümrük belgesi fln yok.Bu telefon kapandı.
Yurtdışından 1 ay sonra babam gelcek onun pasaportuyla bu cihazı kayıt altına aldırabilir miyim?
2. sorum turkcell den bu işlemi yaptırsam sadece turkcell le mi kullanabiliyorum??Lütfen yaptırmış olan biri cvp versin mutlaka bu şekilde kayıt ettiren vardır...
Şimdiden teşekkürler....
pasaprot senin icin yeterli . acilinca istedigin operatorle kullanabilirsin bizzat yaptirdim saygilar
Şimdi arkadaşlar çok açık yazıyorum lütfen bu şekilde kayıt yaptıran brisi varsa bana cvp versin...
Şimdiden teşekkürler....
pasaprot senin icin yeterli . acilinca istedigin operatorle kullanabilirsin bizzat yaptirdim saygilar
Çok Teşekkür ederim...
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Simdi 2006 agustos ayında yurda telefonu soktum ve gumrukte butun islemleri hallettik...DAha sonra bulundugum ilcedeki abone merkezine gittim ugrastilar ama yapamadıkalrını solediler...Bunun uzerine bende tk ya belgeleri posta ile yolladım ve telefonum 2006 ekim tarihinde acildi....Yaklasık 1 sene sonra telefonum bugun kayıtdısıdır diye kapandi....Tk yı aradıgımda bana abone merkezi kaydiniz gozukuyor ve eksik dedi...bende sıze belgeleri gonderdim onla acıldı belgeler tam dedim...Sonra tamam bıze gonderdiklerinizi bulduk ıslememe alınacak dedıler ama tık yok...Surekli aynı seyi soyluyorlar...Simdi bide isin kotu tarafi ben yurtdisina bugun tekrar donecegim belgelerin fotokopisini kardesime bıraksam o kayıt ettirebilir mi? Belgeler benim uzerime...
Dün yurtdışından bir telefon getirdim.İner inmez Turkcell extraya kaydını yaptırdım ve 1 saat sonra hattı telefona taktım ve çalışıyordu.Daha açılmamıştır kapanma olasılığı olabilir diye düşünerek internetten IMEI numarısını kontrol ettim ve cihazınız kayıtlıdır ibaresini gördüm ve inanamadım.Problem yoktu.
Gelelim asıl sorunuma.Cihaz 2 hattı aynı anda çalıştırabilen bir cihaz.Orada da ben Turkcell ve Vodafone hatlarımı cihaza taktım ve ikisini de problemsiz çalıştı.Hatta arama denemesi bile yaptım.Ama şu an yalnızca bir tanesine aktif diyor.İkinci hatta acil arama diyor.Telefonun menüsünde sadece tek hat seçili olabilir diye onu da kontrol ettim problem yok dual modda.Fakat yine de sadece tek hat çalışıyor.Nedenini bilen bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok memnun olacağım.
yohoyo,bildigim kadariyla cevap vermeye calişayim...
1)Hayır, butun abone merkezleri kayıt yapar...Ucreti bilmiyorum ama fazla olucagini sanmam... 2)Sanırım artık sadece abone merkezlerinde yapabilirsin tk artik işlem yapmiyor... 3)Bulundugun ilcede yoksa en yakın İl'e gitmelisin...Bide ben konustugumda faturada adı gecen sahıs gelsin dediler...Yani baska biriyle gondermeye kalkma, belgeler kimin üzerine ise o gitsin ki bir problem cıkarmasınlar...
ablam londarada yasıyor 2 sene önce aldıgı telefonu( bu vodafonun kampanyalı telefonları).. kampanya bitmiş sanırım şu anda baska bir hat taktıgında telefonda sorun cıkmıyor. tr'ye yollayacak bana. faturası yok. babam 2 ay önce yurt dısına cıkıs yaptı.. onun pasaportu ile kayıt yaptırablir miyim?
ASUS P5B / ASUS 512 MB EN8600GT SILENT DDR3 / INTEL CORE2 DUO E6750 2.66 GHZ / KINGSTON 2GB DUAL DDR3 800MHZ / SEAGATE 400GB 16MB CACHE HDD / SAMSUNG 18X DVD-RW / ASUS TA1 / SAMSUNG 19" SYNCMASTER 960BG
ablam londarada yasıyor 2 sene önce aldıgı telefonu( bu vodafonun kampanyalı telefonları).. kampanya bitmiş sanırım şu anda baska bir hat taktıgında telefonda sorun cıkmıyor. tr'ye yollayacak bana. faturası yok. babam 2 ay önce yurt dısına cıkıs yaptı.. onun pasaportu ile kayıt yaptırablir miyim?
telefonun faturası olmadan yaptıramazsın gibime geliyo ... çünkü ben bu sene bir tane v3 soktum pasaportom , kimliğim ve cihazın faturasını istediler.
ASUS P5B / ASUS 512 MB EN8600GT SILENT DDR3 / INTEL CORE2 DUO E6750 2.66 GHZ / KINGSTON 2GB DUAL DDR3 800MHZ / SEAGATE 400GB 16MB CACHE HDD / SAMSUNG 18X DVD-RW / ASUS TA1 / SAMSUNG 19" SYNCMASTER 960BG
Arkadaşlar şuan dubai de bulunan bi arkadaşım haftaya gelirken 320 $ a bi telefon getirecek bana. Bunun için gümrükte bi bedel ödemem gerekecekmi? Yoksa gümrüğe hiç girmeden direk turkcell extra ya mı götürmem lazım ? Yani bu iş bana kaça patlıycak esas sormak istediğim?
arkadaslar almanyadan gelen bir k750i telefonu turkcelle kayit yaptirdim suan kayitli bir telefon ama turkcell hattimi takinca ekrana sim aktif degil yazisi cikiyor bunun nasil halledilir telefonun sim blockesinide actirdim ama sim aktif degil yazisi var yardimci olabilcek varmi acaba