Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 01.01.2007'den sonra yurda sokulan cep telefonlarının kaydı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: 01.01.2007'den sonra yurda sokulan cep telefonlarının kaydı Sayfa: <<   < önceki  9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aktasarim

27 Şubat 2007; 10:05:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

SORUN OLMAZ DOSTUM SANA VERİLEN EVRAK BURDA RESMİ EVRAK NİTELİĞİ TAŞIYOR SEN NE VERDİLERSE ONU GETİR ZATEN FAZLA Bİ İŞE YARAMIYOR Bİ BAKIYORLAR O KADAR . O YÜZDEN PEK SORUN ETME .

ÇİN TELEFONLARINA GELİNCE BENİM BÖLE Bİ TECRÜBEM OLMADI AMA BAZI DUYUMLARIM VAR .
SONUÇ OLARAK KESİN BİŞEY DİYEMEM AMA ADİ ÇİN OLAN BİŞEY ZATEN %50 KAYBETMİŞTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLAR. SİMDİLİK BU KADAR SAYGILAR SEVGİLER HERKESE

aktasarim@hotmail.com ( MSN )
BURDAN ULAŞIP DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.
faruk

3 Mart 2007; 22:53:26 

Peki faturalı telefonun "klonlu imei" bahanesiyle kapatılması durumunda hangi prosedür yerine getirilir. Telefon çok ucuz bile olsa, haksızlık oluşmaması için uğraşmak istiyorum. Aldığımız yer olan TeknoSA ya verdik ama 1 aydır ses yok.

Kesin bilgi verebilecek biri var mı?

Tahsil cehaleti alır,eşeklik bâki kalır.
desiya

10 Mart 2007; 3:40:24 

beyler şimdi yurt dışındayım burdan benim kardeşe bi telefon alcam bi arkadaşımla bir ay sonra trye yollucam o teslim edecek.benim üstüme alıncan telefon peki trde kapanırmı bi bilginiz vrmı.3 ay öncede bi makine almıştım gelirken onu işlettim onda sorun olmamıştı ama şu anda bu durumdan farklı bi durum söz konusu kimisi diyo hiç açılmıcak birdaha kimisi diyo artık işlemler sadece turkcell telsim bayilerde yapılıyo vsvsvs ne yapmak gerekli bi yardım kusura bakmayın okumadan yazdım galiba eski sayfaları ama net bi cevabı olan arkadaş varsa bana yardımcı olabilirmi
THE_HULK

10 Mart 2007; 15:43:35 

Arkadaslar Nokia 3250 kullanıyordum fakat kapandı babamdaa açtırdı teli fakat hafıza kartı ve camera probemi veriyor sebebi nedir acaba bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim kamera desteklenmiyor die yazı çıkıyor

tgezer

11 Mart 2007; 15:55:28 

quote:

Orjinalden alıntı: THE_HULK

Arkadaslar Nokia 3250 kullanıyordum fakat kapandı babamdaa açtırdı teli fakat hafıza kartı ve camera probemi veriyor sebebi nedir acaba bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim kamera desteklenmiyor die yazı çıkıyor

klonlama yaparken donanıma müdahale ettilerse bi yerleri de bozmuş olabilirler..

BBB
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Mart 2007; 20:10:22 

İtalyadan telefon aldım...Pazar günüde Türkiyeye dönüyorum...Ne yapmam gerekiyor telefonum için?Yardımlar için şimdiden teşekkürler...
corrino1

16 Mart 2007; 22:55:37 

6 ay once ikinci el aldigim 8800 telefonum imei.gov.tr de kayitli gozukuyordu
bugun bir mesaj geldi ve telefonun kayitli olmadigi kapatilacagi soylendi
bende imei yi tekrar kontrol ettim bu sefer kayit disi cikti
benim anlamadigim kayitli imeinin nasil kayitsiz hale geldigi
acaba burasi turkiye mi demek lazim

aktasarim

19 Mart 2007; 10:33:04 

herkese selamlar....

şimdi arkadaşım geldiğinde hava alanında telefonunun faturası vardır muhtememlen yoksada önemli değil gümrük memuruna bi görün faturayı kaşelet (ücretsiz) ondan sonra hava alanındaki herhangi bi cepshop yada abone merkezine git pasaportun+telefon+faturayle beraber başvurunu yap 1 aya kadart açılır teleofnun kullanmaya başlarsın (hayırlı olsun bu arada)

diğer arkadaşım tk nın sitesinde YEŞİL (kayıtlı) iken telefon nasıl KIRMIZI (kapalı) düşer :

dostum telefonu ikinci el aldın
sana satan satıcı telefonun imeini yazdı bi başka telefona klon çıktı telefonların ikisinide kapatırlar
diğer bir şıksa telefonu sahte pasaportla kayıt altına aldırmıştır. TK da salak değil bunu bi gün anlıcaktı (o gün bu gün) senin telefonunu hiç kayıt yaptırılmamış gibi kayıt dışı cihaz olarak gösterir ve KIRMIZIYA düşürür bu doğal ve hergün yaşanan bi durum
ARKADAŞLAR ARTIK ÇOK DİKKATLİ OLUN BU İŞİN ÇİVİSİ ÇIKTI OLDUĞU KADAR (tavsiyem ) SIFIR VE GARANTİLİ TELEFON ALIN 2.EL ALDIĞINIZ YERLER MÜMKÜNCE 3 FAZLA OLSUN TANINDIK BİLİNDİK BÜYÜK MERKEZLERDEN ALIN BU İŞİN ŞAKASI YOK PATLAR ELİNİZDE CİHAZLAR...

Şimdilik herkese hürmetler ve saygılar kendinize iyi bakın :)

msd

19 Mart 2007; 22:18:47 

bir yakınım singapura gidecek ondan telefon getirmesini istedim yanlız sim-lock ve çalışması ile ilgili kaygılarım var bir bilgisi olan varmı

iosono

20 Mart 2007; 10:47:41 

Merhaba benimde bi sorum olacak.
Geçen sene Doğubank tan benq p50 almıştım.alırken kayıtlı olduğunu söylemişlerdi.sonra bi gün bi msj teliniz 24 saat içinde kapanacak.aldığım yerede ulaşamadım.anladığınız üzere tel elimde patladı. benqlarda imei ile açtırma şansım var mı? elimde fazladan bi tel var onun imei numarasını kullanmak istiyorum. açtırabileceğim bir yer biliyor musunuz?

cHacHo

24 Mart 2007; 14:54:28 

Arkadaşlar benim kuzenim ingilterede okuyor bana 100£ a Samsung E900 getirecek, ama merak ettiğim onu burada kaydettirebilirmiyim ve avea hattımı çalıştırabilmek için sim kart sorununu giderebilirmiyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler...

Nokia 6630 ! Samsung E900 ! gayet yeterli bir yenilerine daha gerek yok ;)
turhanha

25 Mart 2007; 20:18:26 

Ben yurtdışında yaşıyorum
30/12/2006 da Türkiye ye giriş yapmıştım ve telefonumuda getirdim normal olarak ve
devamlı tuttuğum turkcell hattımı telefona taktım ocak ayının sonunda tekrar geri döndüm. ocağın 2. haftasında gelen mail ile ayın 14 ünde telefonum kapatıldı. Ben bu arada en yaptım ise de telefonumu kaydettiremedim. (sebep yeni uygulamanın 2007 için kimseye ulaşmamış olması)

Şimdi ben bir daha Türkiye ye geldiğimde bu telefonumu nasıl kullanabilirim, kayıt dışı görünüyor.

Hattımı da değiştirmek istemiyorum. Bedava bile olsa devamlı ödüyorum ve senede toplam 1veya 2 ay Türkiye de kalıyorum.

Bilen kimse varmı nasıl cihazımı kayıt altına aldırabilirim, yurt dışı faturalı resmi ve 4-5 aylık bir tel?

Not : tel ile simi bağlayan çözümler beni ilgilendirmiyor, her 1-2 yılda bir tel değiştirince sim de değiştirmek istemiyorum.

Şimdiden teşekkürler

samsung'un en ince incisi D900 samsung cLuBfAn
aktasarim

26 Mart 2007; 9:40:31 

selam dostlar ....

ARTIK SÖLE SÖLE BEN BIKTIM AMA DEVAM BAKALIM NEREYE KADAR.

ŞİMDİ YURDA GİRİŞ YAPARKEN FATURANIZI VE CİHAZINIZI PASAPORTUNUZLA BERABER GÜMRÜK MEMURUNA KAŞELETİRSENİZ HERHANGİ BİR CEPSHOP VEYA ANABAYİDEN KAYIT İŞLEMLERİNİ BAŞLATABİLİRSİNİZ. BU KADAR BASİT.

FATURANIZ YOKSA AYNI İŞLEMİ YAPICAKSINIZ SADECE VERGİSİNİ ÖDEYİP YURDA SOKUCAKSINIZ (TÜRKİYEDEKİ SATIŞ FİYATININ ORTALAMA %10 ÖDEYECEKSİNİZ RADYO VARSA +20 YTL FİLAN İŞTE)

POSTAYLA GELDİYELE BAĞLI BULUNDUĞUNUZ GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜNE GİDİCEKSİNİZ POSTAYLA GELDİĞİNİ KANITLAYAN EVRAKLARI VERİCEKSİNİZ VERGİSİNİ ÖDEYECEKSİNİZ VE GENE KAYIT YAPTIRABİLECEKSİNİZ.

BURDA TEK ÖNEMLİ ŞEY SİZİN BİR PASAPORTUNUZ OLMASI VE BİR TAKVİM YILINDA SADECE BİR CEP TELEFONU HAKKINIZI KULLANMAMIŞ OLMANIZ

İŞTE BU KADAR DOSTUM

BİRDE İLLEGAL YOLLAR VAR TABİ AMA KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUZZZZZZZZZZZZ:)))))) :))) :)))

GÖRÜŞMEK ÜZERE DOSTLAR

turhanha

26 Mart 2007; 21:19:09 

quote:

Orjinalden alıntı: aktasarim

selam dostlar ....

ARTIK SÖLE SÖLE BEN BIKTIM AMA DEVAM BAKALIM NEREYE KADAR.

ŞİMDİ YURDA GİRİŞ YAPARKEN FATURANIZI VE CİHAZINIZI PASAPORTUNUZLA BERABER GÜMRÜK MEMURUNA KAŞELETİRSENİZ HERHANGİ BİR CEPSHOP VEYA ANABAYİDEN KAYIT İŞLEMLERİNİ BAŞLATABİLİRSİNİZ. BU KADAR BASİT.

FATURANIZ YOKSA AYNI İŞLEMİ YAPICAKSINIZ SADECE VERGİSİNİ ÖDEYİP YURDA SOKUCAKSINIZ (TÜRKİYEDEKİ SATIŞ FİYATININ ORTALAMA %10 ÖDEYECEKSİNİZ RADYO VARSA +20 YTL FİLAN İŞTE)

POSTAYLA GELDİYELE BAĞLI BULUNDUĞUNUZ GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜNE GİDİCEKSİNİZ POSTAYLA GELDİĞİNİ KANITLAYAN EVRAKLARI VERİCEKSİNİZ VERGİSİNİ ÖDEYECEKSİNİZ VE GENE KAYIT YAPTIRABİLECEKSİNİZ.

BURDA TEK ÖNEMLİ ŞEY SİZİN BİR PASAPORTUNUZ OLMASI VE BİR TAKVİM YILINDA SADECE BİR CEP TELEFONU HAKKINIZI KULLANMAMIŞ OLMANIZ

İŞTE BU KADAR DOSTUM

BİRDE İLLEGAL YOLLAR VAR TABİ AMA KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUZZZZZZZZZZZZ:)))))) :))) :)))

GÖRÜŞMEK ÜZERE DOSTLAR

sağol cevabın için ama benim telefon kayıt dışı gözüküyor, bu işlemler bunu kaldırırmı yoksa devam kayıt dışılık edermi?

Benim takıldığım nokta bu.

Birde kayıt ettirirken aletin orada olması gerekirmi yoksa bir arkadaş faturayla girse işlemleri başlatsa ve sonra ben gittiğimde de hemen kullanabilsem

samsung'un en ince incisi D900 samsung cLuBfAn
BBB
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.