Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >>>Kayıt ve Yurtdışı Tel Problemleri<<<

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: gngr1
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: >>>Kayıt ve Yurtdışı Tel Problemleri<<< Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tgezer

23 Aralık 2006; 22:24:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hollanda ya giden arkadaşıma verdiğim d750 yi istanbul maltepe turkcell extra ya 1 hafta önce verdik .. pasaport , tutanak, vergi makbuzu ,, fatura yok

bugün açıldı .. çok mutluyum ...
Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Aralık 2006; 22:46:01 

quote:

Orjinalden alıntı: tgezer

hollanda ya giden arkadaşıma verdiğim d750 yi istanbul maltepe turkcell extra ya 1 hafta önce verdik .. pasaport , tutanak, vergi makbuzu ,, fatura yok

bugün açıldı .. çok mutluyum ...

hayırlı olsun hocam. turkcell de hızlandırdı gercı uzun zamandan berı bakmıyorum kayıt dışına ama hızlanmıs bayagı. herhalde 2007 ye gırecegımız için.
turkcelle bi moral alkışı alıyım

Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini
Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla
Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için
Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda
Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
tgezer

24 Aralık 2006; 17:30:02 

erhanisci

24 Aralık 2006; 19:33:49 

arkadaşlar telefon 6680 hiçbir şey yok nasıl kayıt alayım yazıları okudum herkes ayrı telden çalıyor gümrükte hiçbir faturası olmayan telefonu nasıl kayıt altına alınır onu yazın

aktasarim

25 Aralık 2006; 9:56:27 

MERHABALARRRRR

AİLENİZİN KLON VE KAYIT UZMANI GENE BURDA (HAFTASONU KAÇAMAĞINDAYDIM AHHHH AHHHH:))

ŞİMDİ DOSTUM SIRAYLA OLAYLARA BAKALIM...

1- N70 DİYORSUN YURT DIŞI ŞEBEKE KAYITLI :
ŞİMDİ DOTUM BİZİM MEMLEKETTE TELEFONUNU SADECE GÖRÜŞMEYE AÇTIRIRSIN . ADAMLARA BENİM TELEFONUMDA SİMLOCK VAR AÇIN DİYEMEZSİN O SENİN PROBLEMİNDİR. SİMLOCK PROBLEMİNİ KENDİN ÇÖZMEN LAZIM TELEFONCU VASITASIYLA TABİ. BENİM. ÇEVREMDE BU İŞİ YAPAN ŞUAN YOK AMA İZMİRDE YAPAN VAR DİYORLAR 100 YTL YE AÇIYORMUŞ BEN İNANMADIM AMA BENİM DERDİM DEĞİL . ÖZETLE TELEFONU AÇTIR SEN ONDAN SONRA EN KÖTÜ 1-2 AY İÇİNDE SİMLOCK PROGRAMI YURDUMUZA DÜŞER GİDER HALLETTİRİRSİN.....ÜZGÜNÜM DOSTUM...

2- 2007 SONRA TELEFONLAR YASAL KAYDA ALINMIYOR MU ?
DOSTUM BÖLE Bİ SAÇMALIK YOK AYRIETTEN MANTIĞA AYKIRI : ÇÜNKÜ KİMSEYE TELEFON GETİRME DEMEKTİR BU BUDA SUÇTUR AMA BUNA KOTA KOYABİLİRSİN TABİ (MEMLEKETİMDE OLDUĞU GİBİ) ŞİMDİ OLAY ŞU 2007 DE ÇIKACAK YENİ YASA İLE (ÖRNEKLERİNİ DAHA ÖNCE SİTEDE YAYINLAMIŞTIM ) YURDA HER GİRİŞTE (6 AYDA BİR DENİYO) 4 ELEKTRONİK EŞYA BUNLARDAN SADECE 1 ADETİ CEP TELEFONU OLABİLECEĞİ YAZIYOR YANİ 3-5 TELEFONU GETİRİP YURDA SOKAMAYACAKSINIZ..... ÜZGÜNÜMMMM....

ŞİMDİLİK BU KADAR BAŞI AĞRIYAN BENİ BULSUN :))

KAYIT DIŞI VE KLON DESTEK HATTI :

aktasarim@hotmail.com (MSN)
05447441913
S-E-R-H-A-T

aktasarim@hotmail.com ( MSN )
BURDAN ULAŞIP DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.
aktasarim

25 Aralık 2006; 10:01:34 

ERHAN DOSTUM
GÜMRÜK MEMURLARI FATURA İSTEMİYORLAR YA ABİ DESTAN GİBİ YASAYI YAZDIK OKUYUN 10 DAKKANIZI VERİN Bİ OKUYUN YA
SADECE PASAPORT İSTİYORLAR GÜMRÜKTE ARTIK GİRİŞ ÇIKIŞ YAPMIŞ Bİ PASAPORT ONUN ADINA KAYDEDİYORLAR OLAY BİTİYO OKKKKKK

erhanisci

25 Aralık 2006; 11:38:52 

arkadaş kusura bakma okudum yasayı ama anlamdım bu hacca giden kişlerin pasaportu olsa yapacam bide bulunduğum ilde gümrük binası var nedir bunlar

aktasarim

25 Aralık 2006; 11:58:02 

dostum gümrük binaları yurda giriş yapan malların kontrolünü yapan yerler ve kayıt tutan yerler .
sen şimdi yılbaşından sonra yurda giriş yapan birini bulacaksın ve ona telefonu verip beraber gümrük binasına gideceksin ve kayıt yaptırıp vergilerini ödeyeceksin sonrada tk ya başvurup o malum belgelerle telefonunu kayıt altına alacaksın .
yapman gerekenlerin hepsi bu kadar ok dostum ......

aktasarim@hotmail.com (MSN)

RZGO

27 Aralık 2006; 15:10:42 

Arkadaşlar bir sorum var.ablam yurt dışından telefon getirdi.telefonunun kayıt işlemlerini ben yaptırabilirmiyim?

PolatA

28 Aralık 2006; 15:10:16 

14 aralıkta getirdiğim 8800 sirocco edition için 250 ytl vergi istediler ve sonra adam dediki ocak 2007den sonra ödemene gerek kalmicak o yüzden o zaman kadar kapalı tut sonra açarsın dedi. Aktasarım arkadaşım 2007deki yasayı daha fazla açıklaman gerekir şu andakinden ne farkı var anlattıgının ? gene vergi ödüyomusun ödemiyomusun ona açıklık getirmeni isterim

çelik_18

28 Aralık 2006; 18:44:47 

SAYIN DESİYA KARDEŞİM O İŞLEMLER MOTORALAYA BAKAN BİR YERE GOYUR.(K.V.K) ONDAN SONRA CİHAZIN FATURASINI GARANTİSİNİ VER ONLAR BAKAR CİHAZIN SANA AİT OLDUGUNU KABUL EDERLER DAHA SONRA KAYITA ALIRLAR KİB BYE......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHE

31 Aralık 2006; 14:35:34 

arkadaslar amerikadan bir tanıdıgım bana postayla w810i yolladı kullanılmıs, ben de faturası da var posta receipti de var, tanıdık gümrük formuna "USED CELL PHONE ve fiyatını da 50$ olarak belirtmiş, ben bu telefonumu nasıl kayıut altına alabılırım?

GATA
323 KD.
Şafak 119
20.09.2008
yusuf_128

31 Aralık 2006; 15:20:21 

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, yılbaşından itibaren yurt dışındaki vatandaşların yurda girişte cep telefonlarını gümrük memurluğuna ibraz etmesi koşulunun kaldırıldığını, cep telefonların bir defaya mahsus kayıt ettirilmesi durumunda sorunsuzca kullanılabileceğini bildirdi.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, yurt dışındaki vatandaşların yurda gelişlerinde cep telefonlarını kolay bir yöntemle kayıt altına alıp kullanabileceklerine belirtti.

Yıldırım, 1 Ocak 2007'den itibaren geçerli olmak üzere, yurda girişte cep telefonlarının gümrük memurluğuna ibraz edilmesi koşulunun kaldırıldığını ifade etti. Yıldırım, şunları kaydetti:
“Yurda giriş yapan vatandaşımız pasaportunun yurda giriş yaptığını gösteren mühürlerin bulunduğu sayfası ve kimlik sayfasının fotokopisi ile herhangi bir GSM işletmecisinin abone kayıt merkezine başvurarak, cep telefonlarını kayıt altına alabileceklerdir. Ancak bir kişi bir takvim yılında sadece bir adet cep telefonunu yurda geldiğinde kayıt altına alabilecektir. Sağlanan kolaylıkla, yurt dışındaki vatandaşlarımız, yurt dışından beraberinde getirmiş oldukları cep telefonlarını bir defaya mahsus olmak üzere kayıt yaptırmaları halinde Türkiye'de bulundukları sürece ve ülkemize tekrar yapacakları ziyaretlerinin tümünde sorunsuzca kullanabileceklerdir. Böylece, Türkiye'deki GSM operatörlerinden almış oldukları SIM kartlarını da aynı telefonlarında kullanabilmelerine yönelik sıkıntılar ortadan kalkacaktır.”

Hayırlı olsun arkadaşlar. Vergide yok. Gümrük belgesinede ihtiyaç yok artık:)

Herşey Güzel Olacak Olacak
CHE

31 Aralık 2006; 16:55:38 

quote:

Orjinalden alıntı: yusuf_128

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, yılbaşından itibaren yurt dışındaki vatandaşların yurda girişte cep telefonlarını gümrük memurluğuna ibraz etmesi koşulunun kaldırıldığını, cep telefonların bir defaya mahsus kayıt ettirilmesi durumunda sorunsuzca kullanılabileceğini bildirdi.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, yurt dışındaki vatandaşların yurda gelişlerinde cep telefonlarını kolay bir yöntemle kayıt altına alıp kullanabileceklerine belirtti.

Yıldırım, 1 Ocak 2007'den itibaren geçerli olmak üzere, yurda girişte cep telefonlarının gümrük memurluğuna ibraz edilmesi koşulunun kaldırıldığını ifade etti. Yıldırım, şunları kaydetti:
�Yurda giriş yapan vatandaşımız pasaportunun yurda giriş yaptığını gösteren mühürlerin bulunduğu sayfası ve kimlik sayfasının fotokopisi ile herhangi bir GSM işletmecisinin abone kayıt merkezine başvurarak, cep telefonlarını kayıt altına alabileceklerdir. Ancak bir kişi bir takvim yılında sadece bir adet cep telefonunu yurda geldiğinde kayıt altına alabilecektir. Sağlanan kolaylıkla, yurt dışındaki vatandaşlarımız, yurt dışından beraberinde getirmiş oldukları cep telefonlarını bir defaya mahsus olmak üzere kayıt yaptırmaları halinde Türkiye'de bulundukları sürece ve ülkemize tekrar yapacakları ziyaretlerinin tümünde sorunsuzca kullanabileceklerdir. Böylece, Türkiye'deki GSM operatörlerinden almış oldukları SIM kartlarını da aynı telefonlarında kullanabilmelerine yönelik sıkıntılar ortadan kalkacaktır.�

Hayırlı olsun arkadaşlar. Vergide yok. Gümrük belgesinede ihtiyaç yok artık:)

peki hojam POSTAYLA gelen telefonlardaki durum nedir acaba
biri beni aydınlatsın lütfen

GATA
323 KD.
Şafak 119
20.09.2008
PolatA

31 Aralık 2006; 17:13:29