Şimdi Ara

Oscar'daki Selfie, Samsung'un eseriydi; ama iPhone'a da yaradı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Oscar'daki Selfie, Samsung'un eseriydi; ama iPhone'a da yaradı

    2 Mart'ta düzenlenen Akademi Ödülleri Töreni'ne damgasını vuran ve Twitter rekoru kıran Selfie fotoğrafının, Samsung’un reklamı olduğu ortaya çıktı.Uzmanlara göre Samsung, tarihinin en etkili reklamının altına imza atarken; sunucu Ellen DeGeneres'ın sahne arkasından iPhone ile Twitter'a mesaj göndermesi,  reklamdan Apple'ın da pay almasına neden oldu.


    Ünlü sunucu Ellen DeGeneres; Oscar töreni sırasında, cebindeki Galaxy Note 3 ile konukların arasına karışmış ve aralarında Brad Pitt, Meryl Streep, Kevin Spacey, Jennifer Lawrence ve fotoğrafı çeken Bradley Cooper’ın da bulunduğu ünlülerle selfie fotoğrafı çektirmişti. Canlı yayın esnasında bu olayın spontane geliştiği sanılsa da konuya yakın kaynaklar, olayın en başından beri planlı olduğunu söylediler.


    Kaynakların ifadelerine göre Samsung, telefonlarının Oscar törenine entegre edilmesi için Starcom MediaVest ve ABC ile sponsorluk anlaşması yaptı. Yapılan bu anlaşma çerçevesinde sunucu Ellen DeGeneres, tören boyunca Samsung Galaxy Note 3’ü elinden düşürmezken; genç film yapımcılarının Disney Stüdyoları’nı gezmelerini konu alan bölümde de gençler, Samsung cihazları kullanırken görüntülendi.


    Kaynaklar, Ellen DeGeneres’ın ödül sırasında selfie fotoğraflarını çekmeye törenden birkaç gün önce karar verdiğini; sponsorluk anlaşması çerçevesinde ise bu çekimlerin Samsung’un telefonuyla yapılması istendiğini belirttiler. Ayrıca kaynaklar, Samsung ABD’nin üst düzey yöneticilerinin, Ellen DeGeneres’a Samsung Galaxy'yi nasıl kullanacağını gösterdiklerini ifade etti.


    Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan, pazarlama ve marka konularında danışmanlık faaliyetleri yapan Landor Associates’ın üst düzey yöneticilerinden Allen Adamson, yaşanan olayı Samsung’un şahane reklamı olarak nitelendirirken; Ellen DeGeneres’ın paylaştığı selfie fotoğrafının Samsung’un bugüne kadarki tüm reklamlarından daha etkili olacağını söyledi.


    Ancak yaşanan tüm bu olaylar sırasında Ellen DeGeneres’ın verdiği bir açık Samsung isminin yanı sıra Apple isminin de konuşulmasına neden oldu. Ellen DeGeneres, kameralar karşısında Samsung Galaxy Note 3 kullanıp, çektiği kareleri Twitter hesabından paylaşsa da, kameraların olmadığı ancak törenin yapıldığı anlarda tweet göndermek için iPhone’u tercih etti.


     



    Oscar'daki Selfie, Samsung'un eseriydi; ama iPhone'a da yaradı







  • İstedikleri kadar reklam yapsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A7323562 -- 7 Temmuz 2014; 21:48:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung reklamımıydı yapmaya bende 3310 zannetmiştim vay çakallar herkesi kandırmışlar

  • o değil de resmi iyi çekmişim ha



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bradley Cooper -- 6 Mart 2014; 11:15:42 >
  • Ahh be Samsung.Ne çektin şu Apple'dan.Ellen'a telefon verdin bedavadan, hatta üstüne para da verdin; fakat bak yine de gidip iPhone kullandı.Ama Ellen da haklı be.Senin telefonuna sahnede bile zor dayandı kadın.

  • Böyle yazmadıktan sonra kaç yazar

    Oscar'daki Selfie, Samsung'un eseriydi; ama iPhone'a da yaradı


    iPhone neymiş Teneke resmen. Htc Nokia candır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 4 Mart 2014; 17:41:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de bunun reklam olduğunu anlamayan var mıydı ki?

  • Gönderideki For iPhone yazısından sonra Apple'ın 0 ücretle yaptığı reklam oluşmuş.Reklam yaptırdıkları kişi bile iPhone kullanıyor,para versen bunu dedirtemezdi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam reklamdır. Facebook sayfasında övünmelerinden belliydi altında bişeyler olduğu.

  • Inci döktürmüş yine
    Oscar'daki Selfie, Samsung'un eseriydi; ama iPhone'a da yaradıOscar'daki Selfie, Samsung'un eseriydi; ama iPhone'a da yaradı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodisCoking -- 4 Mart 2014; 17:50:52 >




  • Samsungun başarısının temeli reklam. Dünyanın en ünlü insanları note 3 kullanıyor imajı verip insanların bunlara özenmesini sağlıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

    reklam ın iyisi kötüsü olmaz. adamlar güzel reklam yapıyor hakkını vermek lazım. apple da yapsın. med cezir de bile ellerinden note 3 düşmüyor. bu kadar satış yapması da tesadüf değil tabi


    Dostum apple ın reklama ıhtıyacı yokki. televızyonda kac kere apple reklamı gordun hayatında. Samsung apple kadar populerıtesını arttırmak ıcın bu kadar reklam yapıyor zaten.
  • Ayfon'cuların kendini avutma seanslarından birisine daha hoşgeldiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 4 Mart 2014; 18:07:48 >
  • Apple iphone için direkt olarak reklam yapmıyor ama gördüğüm kadarıyla viral olarak çok fazla reklam yapıyor.
    Geçenlerde bizimkiler tv izlerken bir Türk dizisinde gözüme takıldı, firma patronu rolünü oynayan ve yalıda oturan oyuncuların tamamı
    dizide iphone kullanıyor. Geçtiğimiz senelerde tek bir açık reklamı, hatta Türkiye'de Apple altından resmi satışı bile olmamış olmasına rağmen iphone'un
    bu kadar hızlı popülerleşmesinin sebeplerinden biri de bu değil mi ? Viral reklam bence normal reklamdan daha etkili bir teknik.
  • Nokia sağlam cevap verdi


    http://www.oncehaber.com/haber/2203-nokia39dan-selfie-gondermesi.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogu-E -- 4 Mart 2014; 18:10:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamın iyisi kötüsü olmaz hesabı dönmüş.
  • Ellen ile viral reklam yapan Samsung'a bugün Nokia'dan Oscar'lık bir gönderme geldi. Galaxy Note 3 ile çektiği fotoğrafı bulanık çıkan Ellen'a, Nokia'nın Amerika Twitter hesabı "Bu bulanık fotoğrafı kaldır Ellen" diye göndermede bulundu.

  • yılın pozu yılın reklamı oldu :)

  • Oscar'daki Selfie, Samsung'un eseriydi; ama iPhone'a da yaradı
  • Belliydi zaten.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.