Şimdi Ara

Destiny Betasında Paylaşım Yasağı Olmayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Çoğu oyunun betasında NDA denen, oyuncuları beta içerisinden paylaşım yapmaya kısıtlayan anlaşmayı görürüz. Bu kural kimi oyunlarda oldukça uzun bir dönem geçerli kalır ve sonucunda oyunu merak eden kişiler de, merak ettikleriyle kalır. Önümüzdeki aylarda Destiny için bir beta dönemi sunacak olan Bungie, oyunun beta aşamasına iyi hazırlanmış görünüyor.
     
        Yapılan açıklamalara göre Destiny'nin yaz aylarına doğru başlaması planlanan betasında paylaşım yasağı olmayacak. Yani betaya katılma fırsatı yakalayan oyuncular YouTube videoları çekebilecek, Twitch yayınları yapabilecekler. Yeni bir IP'nin tanıtımı için oldukça önemli ve faydalı bir karar olsa gerek.
     








  • Eger oyununa guveniyorsan yerinde bir karar. Ama guvenmiyorsan ki diger oyunlar gibi disariya ss bile cikmasina musade etmezsin. Birda bungie yi tebrik etmek lazim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    Eger oyununa guveniyorsan yerinde bir karar. Ama guvenmiyorsan ki diger oyunlar gibi disariya ss bile cikmasina musade etmezsin. Birda bungie yi tebrik etmek lazim.


    oyuna güvenmeyle pek alakası yok oyunun çok iyi bile olsa sonuçta oyun çıkmadan önce birileri videoları paylaşırsa sende oynayamıyorsan izlemek istersin ve izlersin sonra hikayeyi konuyu anlarsın ve oyunu alma hevesin kalmaz bungie oyununda açık bir dünyada herkes çatışacağı için video çeksede çekmesede çok problem yok oyuna güvene gelirsek betada pek problem olmaz ama alphada güven olabilir titanfall alphası xbox özel gelmişti ama texturelar falan çok kötüydü e oyun hazır değil böyle bir oyunun videosunu çekerlerse başlığınada titanfall koyarlarsa(alpha değil) adam şaşırır böyle kötü grafikli kaplamalı oyunmu olur diye




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.