Şimdi Ara

SHARP 50LE752 mi? SONY KDL50W685ABAEP mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, en kysa zamanda bir televizyon almayy dü?ünüyorum ve bir süredir ara?tyrma yapmaktayym. 50 inçlik modeller arasynda SHARP 50LE752 modelini gözüme kestirmi?tim. Ara?tyrmalarymy derinle?tirince "üstada sormadan SHARP alynmaz" benzeri birçok yorumla kar?yla?tym. Bu nedenle özellikle konuyla ilgili Albani üstadyn fikirlerine ve önerilerine dany?mak istedim. Bu modeli kullanan arkada?lar varsa model ile ilgili fikirlerini payla?yrlarsa sevinirim. Albani üstadyn birçok yazysyny okudum ve yazylarynda SHARP yn Japonya ve Kuzey Amerika piyasasynda açyk ara lider oldu?unu ancak Avrupa'yy çok da sallamadyklaryny, dolayysyyla Avrupa da saty?a sunulan ürünlerden SHARP klasyny tam manasyyla beklememek gerekti?inin üzerinde duruyor. Söz konusu modelle ilgili bulabildi?im kullanycy yorumlarynyn büyük bir kysmy son derece olumlu ancak i?i bilenlerin yorumlaryny almak için buraya yazyyorum. Albani üstat konuyla ilgili fikirlerini payla?yrsa son dönemde revaçtaki tv lerden biri olarak gösterilen bu model hakkynda birçok arkada? da bilgi sahibi olacaktyr.

Ara?tyrmalarymda SONY KDL50W685ABAEP modeli hakkynda da tek bir olumsuz yoruma rastlamadym. Y?in tekni?inden pek de anlamayan biri olarak özellikleri de SHARP 50LE752 modelinden çok da farkly gelmedi. Büyük ihtimal bu iki tv den birini alaca?ym. SONY nin bu modeli 3000tl SHARP'ynki ise 2500tl. Fiyatlar hakkyndaki görü?lerinizi ve tavsiyelerinizi de payla?yrsanyz çok memnun olurum.

Cevaplarynyz için ?imdiden te?ekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardowen -- 4 Mart 2014; 14:23:50 >

• sharpa para vermek enayilik kesinlikle sony al
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

sharpa para vermek enayilik kesinlikle sony al

Neden ole söyledin hocam ? Ben bugun sharp 50 le752 modelini aldım. Hata mı yaptım dersiniz ? Veya kullanan arkadaslar var mı yorum yapabilirler mı ? 3d anlamında herkes bi sıkıntıdan bahsetmiş ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişim şansın varsa hemen değiştir.Sharp 3 tip ürün üretir. 1.sınıf kalitede Japonya-USA-Kanada ya özel üretir ve japonya da kullanım oranı %45-50 ler seviyesindedir. 2.kalite Avrupa+Meksika+Kuzey Amerika ülkeleri ne yöneliktir ne pazarda tutulan modeldir ne de parasını hakk eden bir donanıma sahiptir. 3.kalitesi Rusya+Uzakdoğu+Afrika ya yöneliktir donanım kalitesi en kötü olandır ve sadece adıyla satılır.Tavsiyem Sony 55W905 veya Panasonic 47-55DT50 serisi tv lerdir.İşin üstadları da almamanı tavsiye edeceklerdir zira almaya karar verdiğim ilk led ti iyi ki de almamışım şu an 55DT50 kullanmaktayım ve çoook memnunum, albani üstad ın tavsiyesiyle almıştım ona da buradan teşekkür ederim. @albani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ram10

quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

sharpa para vermek enayilik kesinlikle sony al

Neden ole söyledin hocam ? Ben bugun sharp 50 le752 modelini aldım. Hata mı yaptım dersiniz ? Veya kullanan arkadaslar var mı yorum yapabilirler mı ? 3d anlamında herkes bi sıkıntıdan bahsetmiş ama.

Doğru bişey söylemiş lakin karşılaştırdığınız sonyde bi nane deyil açıkcası bırak tekniği kalite olarak bile!!! çok büyük bi hata yapmadınız hocam siz rahat olun tvnizi izleyin keyfinize bakın 50 inch o fiyata çok seçenek yok zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.